Komentari na vest

Spisak Mađarske za EP: Tu je Filip Holender, čeka se Soboslaj

C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Sprdajte se sa Madjarima ali uporedite njihov 2 puta slabiji tim pre 5 godina i sad,oni su tad bili prvi u svojoj grupi ispred osvajaca Portugala i jednog Islanda koji je izbacio Englesku sa Eura.Tada nisu imali Orbana,Szoboszlaija i Gulacsija u timu,a sada ih imaju,sva trojica dokazane klase,uz to su sacuvali kostur ekipe pa su i dalje tu Szalai,Kleinhesler,Nagy,Lang i Fiola,izuzetno iskusni igraci sa kojima nema zezanja sto je vec vidjeno. ;) A da,ne zaboravite da Nemacka u poslednjih 15 godina nastupa sa najslabijom generacijom,hemije u timu nema,a Low na kraju Eura ide,sa mnogo jacim imenima su ispali u grupi sa svetskog prvenstva 2018.tako da me ne bi iznenadilo da ih Madjari razbiju u Minhenu.Ne zaboravite da igraju sa Portugalcima i Francuzima kod kuce,siguran sam da im nimalo nece biti lako,a Portugalci su im stari znanci,ako Francuzima bude bio dan u full-u kao npr.protiv Australije na svetskom onda Madjari mogu i njih da dobiju..A da,za kraj,ako budu treci u grupi i prodju u osmini finala ukrstaju se sa Holandijom ili Ukrajinom i sigurno ce biti favoriti jer ce i tada igrati u Budimpsti,ako dodju do cetvrtfinala dalje nista nije nemoguce i verujem da mogu i da osvoje.Napred Madjari braco.
P

Pizarro

pre oko 3 godine

Fali legenda Footbal Managera 2008, Balázs Dzsudzsák. :)
R

Rakela.vs

pre oko 3 godine

Većina igrača iz njihove lige, koja je ne baš tako jaka. Kad ćemo mi moći time da se pohvalimo? Nemaju oni Terzu i Vazuru u svom fudbalu, zato im fudbal napreduje...
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Pa to govori o njihovom kvalitetu , da su bolji igraci , odavno bi otisli i igrali u nekoj od liga 5ice nece ih zadrzati u zemlji to sto neko vodi ili ne vodi neki klub. Eto Dominik je fantastican i razbijace u Lajpcigu.
t

tyrion_lannister94

pre oko 3 godine

holender najbolji i najpotcenjeniji partizanov igrac
g

gosttt

pre oko 3 godine

Jaka ekipa, mogu i grupu da prodju, sve je moguce
N

Nebitan gost

pre oko 3 godine

U grupi su sa Francuskom Nemackom i Portugalom. Da je bilo koja druga grupa mozda bi i mogli,ovako nema nikakve sanse
@

@Nebitan gost

pre oko 3 godine

Nemačku je i Makedonija dobila, a eventualno sa Portugalcima mogu izvući remi, dovoljno da prodju grupu sa 3. Mesta