Zvezda čeka žreb za Ligu Evrope
Zvezda čeka žreb za Ligu Evrope

Spisak Zvezdinih rivala na žrebu: Ne može na Ajntraht, Lester, PSV, ali može na Dinamo, Lion, Lacio, Napoli...

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.08.21. | 22:47

Potencijalni protivnici su i Monako, Olimpijakos, Marselj, Vest Hem, Betis, Sosijedad, Fener, Galata...

Crvena zvezda je duplom pobedom nad Klužom u velikom stilu obezbedila plasman u grupnu fazu Lige Evrope i na današnjem žrebu (12.00 časova) u Nionu će se naći u drugom šeširu. Zahvaljujući dobrim rezultatima iz prethodne tri sezone, Zvezda je sebi obezbedila prilično dobar status i privielgiju drugog šešira.

Izvesno je da crveno-beli na žrebu neće moći da izvuku Ajntraht Frankfurt, Lester, Glazgov Rendžers, Lokomotivu, Genk, Seltik i PSV Ajndhoven koji se nalaze u istom šeširu.

Izabrane vesti

A poznat je i spisak potencijalnih rivala. Iz prvog šešira je većina timova favorit, a poželjniji od ostali su zagrebački Dinamo, Olimpijakos i Braga.

Najbitniji je treći šešir koji je po sastavu čak i jači od drugog. Tu je bitno da Zvezda dobije protivnika po meri i da izbegne naprimer Marselj, Betis, Real Sosijedad ili Vest Hem. Poželjni su Ludogorec, Fenerbahče, Spartak Moskva i pogotovo Sparta iz Praga.

Na kraju dolazi i najslabiji šešir. I tu ima jakih timova poput Galatasaraja, ali nekih protiv kojih će Zvezda biti favorit poput Rapida, Brondbija, Šturma ili Legije. Ne bi bilo loše ponovono gostovanje u Belgiji, ovog puta protiv Antverpena.

Prvi šešir: Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen, Dinamo Zagreb, Lacio, Monako, Olimpijakos, Braga

Drugi šešir: Ajntraht Frankfurt, Lester, Glazgov Rendžers, Lokomotiva Moskva, Genk, Crvena zvezda, Seltik, PSV Ajndhoven

Treći šešir: Marselj, Ludogorec, Vest Hem, Real Sosijedad, Betis, Fenerbahče, Spartak Moskva, Sparta Prag

Četvrti šešir: Rapid Beč, Galatasaraj, Midtjiland, Ferencvaroš, Brondbi, Antverpen, Šturm Grac, Legija



tagovi

Žreb za Ligu Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara