Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Sportski direktor Intera: Odakle te lude glasine da ćemo dovesti Mesija?

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.20. | 20:45

Nema ništa ni od Tonalija, poručuje Pjero Auzilio

Uz Mančester Siti i Pari Sen Žermen, uvek je negde provejavalo ime Intera kao kluba koji potajno pravi računicu kako da se dokopa Lionela Mesija. Italijanski novinar Fabricio Romano iz dana u dan potvrđuje da je riznica pravih i ekskluzivnih informacija, a sada prenosi reči sportskog direktora Neroazura Pjera Ozilija koje jasno daju do znanja da ne postoji ni promil šanse da bi Argentinac mogao na Đuzepe Meacu.

Izabrane vesti

"Nećemo dovesti Lionela Mesija. Ne znam uopšte odakle dolaze te lude glasine?”, pita se sportski direktor milanskog kluba.

Auzilio se potom osvrnuo na ostale informacije koje su provejavale kroz prelazni rok.

"Dopada nam se Arturo Vidal, ali on je igrač Barselone. Ukoliko katalonski tim pristane na uslove koji nam pogoduju, razmatraćemo njegovo dovođenje".

Kao što Inter očigledno ima određene pretenzije kada je reč o igračima Barselone, tako se već duže vreme spekuliše oko selidbe Lautara Martineza iz Lombardije u Kataloniju. Mladi Argentinac je u ovom trenutku gotovo najvrednija "roba" koju vicešampion Italije ima na raspolaganju, ali njom se, barem u ovom prelaznom roku neće trgovati.

"Nikada nismo ušli u zvanične pregovore sa Barselonom po pitanju Lautara Martineza. Dana kada je otkupna klauzula istekla, on je prestao da bude na prodaju".

Izlazna klauzula je bila postavljena na 111.000.000 evra i interesenti su imali priliku da je aktiviraju u periodu od prvog do 15. jula ove godine.

Za sada se zna samo jedno ime koje je pre vratima najvećeg italijanskog stadiona. Ono što je praktično potvrđeno pre par dana čeka da bude ozvaničeno, a to je transfer Aleksandra Kolarova iz Rome za 2.000.000 evra. Ali i po tom pitanju sportski direktor kluba nije rekao ništa što već nismo znali.

"Mogu da potvrdim da smo u pregovorima sa Romom oko dovođenja Aleksandra Kolarova. Imamo dobre šanse. Nećemo potpisati Sandra Tonalija, u ovom trenutku to nije moguće, ali u ekipu se vratio Rađa Najngolan"

Inter je na letnjoj pijaci već ostavio 85.000.000 evra za Ašrafa Hakimija (45.000.000), Nikola Barelu (25.000.000) i Stefana Sensija (20.000.000). Dolazak kapitena Srbije neće biti velika investicija, a ostaje da se vidi da li će Antonio Konte do kraja prelaznog roka posegnuti za još nekim pojačanjem.

 


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Pjero Auzilio

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara