Knežević u Bariču
Knežević u Bariču

Srđa Knežević trener Prve Iskre

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.02.21. | 12:09

Beogradski zonaš osim pojačanja na klupi dobio i podršku kineske kompanije

Srđa Knežević (35) je novi šef stručnog štaba Prve Iskre iz Bariča. Nekadašnji defanzivac Partizana ima na raspolaganju dve sedmice da pripremi tim za prvi meč u prolećnom delu sezone Beogradske zone.

Od Kneževića se očekuje da klub iz okoloine Obrenovca uvede u Srpsku ligu „Beograd“, a početna pozicija mu je vrlo dobra, pošto je Prva Iskra lider prvenstva, sa bodom više od Borca iz Lazarevca i Torlaka.

Izabrane vesti

Srđa Knežević je u zimu 2019. završio igračku i posvetio se trenerskoj karijeri, najpre u mlađim kategorijama Partizana, da bi kasnije vodioi Jedinstvo iz Uba. Na klupi Prve Iskre debitovaće u nedelju 7. marta na domaćem terenu protiv Dunava iz Velikog sela, čime se nastavlja borba za plasman u viši rang.

Osim pojačanja na klupi, Baričani su dobili podršku i poznate kineske kompanije Džonon.

Ovo je samo početak saradnje između našeg kluba i prijatelja iz Kine. U prvom koraku dobili smo kompletnu opremu za igrače i stručni štab: jakne, dresove i trenerke. Zahvalili bismo se našem velikom prijatelju iz Kine, Gadinu Ćau, vlasniku velike kompanije Džonon već 30 godina, a poslednjih 16,17 godina na čelu kluba Ćindao Hainju. Gospodin Ćiao je veliki zaljubljenik u fudbal. Prepoznao je našu viziju i u dogovoru sa čelnicima kluba nagovestio je da je ovo tek prvi korak ka nečem velikom što se sprema, a podrazumeva saradnju Prve Iskre, njegove firme i kluba Ćindao Hainju“, saopštili su iz Prve Iskre.


tagovi

Prva IskraSrđa Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara