Dukure i Kejn (©Reuters)
Dukure i Kejn (©Reuters)

Sramota, sina bih pitao šta to radi da je tako pao?

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.04.23. | 09:30

Džejmi Karager kritikuje Totenhemovog napadača, Geri Nevil ga brani

Neko bi se možda prevario kada bi video rezultat od 1:1 i rekao da je okršaj Evertona i Totenhema bio miroljubiv. A bio je sve osim toga. I pamtiće se, osim po golovima, i po isključenju Abdulajea Dukurea. Deo javnosti i po dramatizovanom padu Harija Kejna nakon što ga je Dukure, tu nema dileme, udario po licu.

Ili je možda udario prejaka reč? Stručni kosultant Skaja i nekada Liverpulov štoper Džejmi Karager smatra da je "prislonio" možda bolji izbor objašnjenja.

Izabrane vesti

Rasprava nije o tome da li je ovo crveni karton ili nije. Hari Kejn nije trebalo ovako da padne. Svakako je mogao da se sudi crveni karton, jer si stavio ruku nekome na lice. Dukure je pogrešio i siguran sam da će Šon Dajš to da mu kaže, ali ja lično ne bih pao. Nije bilo ni izbliza toliko jako da obori”, počeo je Karager pre no što je pojačao ton.

Prosto, smatra da igrač Kejnovog renomea mora da bude primer u svakoj situaciji.

Da sam ja to uradio na terenu, bilo bi me sramota. Da sam video sina da to radi… Da, možda bi pomoglo njegovom timu da pobedi protiv rivala sa igračem manje, ali kada bismo se vratili u kola pitao bih ga: Šta to radiš? Nemoj to nikad više da ponoviš na terenu”, uverava Karager.

Međutim, Geri Nevil, već smo navikli da njih dvojica jedan drugom kontriraju, misli drugačije.

Da je Heri Kejn ostao na nogama, a pričamo o plasmanu u Ligu šampiona, da je ostao na nogama možda bi bio žuti karton. Hari je pao da bi osigurao Dukureovo isključenje. To je deo igre koji ljudi ne vole, ali… Možete to da nazovete i varanje, ali ne smeš ni da staviš šaku u nečije oko”.



tagovi

Hari KejnDžejmi KaragerGeri Nevil

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara