Komentari na vest

Srbija i bez Mitra igra glavom: Dok je ovakvih asistencija špicevi će se nadavati golova

v

v1ad

pre 11 meseci

Znaci sva igra u napadu se svodi na nabacivanje lopti u 16 pa ako pogode Mitrovica, pogode.
F

Fsa

pre 11 meseci

Srbiji nije potreban sidras Mitrovic vec moderan napadac kao sto je Joveljic
d

d. g.

pre 11 meseci

Joveljić je Benzema za ove što nam Mrkela dovodi. To što Mladenović nisu doveli neću da komentarišem. On igra za manju platu od Rodića.
v

v1ad

pre 11 meseci

Ma da. Cim se povela prica za Mladenovica odmah su ljudi skocili kako nas je tuzio kad je odlazio. Sad kao "sto ga ne dovedete?". Uzgred, evo nam Azarov koji ce jos malo biti neuporedivo bolji od obojice.
H

Hahah hahahha

pre 11 meseci

Znaci svako moze u napadu pa i Bečanović? Ne mora Mitar da igra, dete Partizana ili Vlahovic? Mogu Jovrelja ili Jovan Mijativic? Samo da nije iz Partizana
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Ne slavis slavu.
g

glavati.kafic

pre 11 meseci

Vlahovic odigrao jednu utakmicu za Partizan, koju nisi ni gledao.
D

Dx

pre 11 meseci

Joveljic je najbolji izbor
s

srxx

pre 11 meseci

Opet loženje, ha???? Pokazali smo klasu na svetskom prvenstvu. Ne ložište se. Nismo mi za fudbal i tačka...
D

Dachaa

pre 11 meseci

Odbrana horor,svaki napad prilika za gol protivnika.
з

звездаш о митру

pre 11 meseci

Ма само Митар! Далеко најјачи српски шпиц. Игра и у пољу и у шеснаестерцу. Одвео нас је својим головима на два светска првенства (са Тадићем). Далеко најзаслужнија два играча за резултате репрезентације. Без Митрових голова и Тадићевих асистенција не бисмо видели ни је до од неколико задњих такмичења (погледајте статистикуз голова и асистенција репрезентације у задњих осам година). Ова деца што славе некога због два гола Јорадану или сутра Бугарима --то су ипак само деца. Као стари задригли Звздаш морам да кажем да Митровић код нене има предност и над Влаховићем и над Јовићем. Заслужио је то головоима... А ово дете што пише да је Митровић голгетер просечних екипа - еј бре па он забија у Енглеској ремијер лиги, а не по Америци где је сокер десети спорт по популарности.
S

Sedorf10

pre 11 meseci

Hm...u pravu si. Mitar je do sada stvarno pokazao najvise. Ali treba reci i da je Vlahovic zver od igraca. Prava zver. Problem Vlahovica je nezgodna povreda koju vuce cele sezone, tako da ne moze da vec sada pokori Evropu. Nije Vlahovic slucajno spic broj 1 u najtrofejnijem timu Italije. Takodje i treci i cetvrti nas spic Jovic i Joveljic su izuzetnog kvaliteta. Cak mislim da je Joveljic nesto kvalitetniji od Jovica. Joveljic je inteligentan, a to je strasno vazno, pogotovo na velikim utakmicama.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Sedorf10 - Vlahović ??? Taj nije prosao pored spica . Obican direk i panj . Kakav je bio na Svetskom ? Kakav je u Juventusu ? Ne bih ga doveo ni na menadzeru . Jedino ko sad kod nas nesto vredi je Mitrović . Covek igra u Fulamu i uvek garantuje 15+ golova . Uvek je tu . A ove manekenske prevare obicji geje..i . Lakiraju nokte musko lakira nokte . Tetke obicne
.

....

pre 11 meseci

@Ludi Linac -pa vi ste najveće penaldzije(pede.i) na prošlom svetskom
-

-/-/

pre 11 meseci

@Ludi Linac -ne predstavljaj se ko Srbin i ne pljulj stalno Srbiju
g

gisa001

pre 11 meseci

Ulaskom Tadica,SMS, Ilica i Mladenovica polako krece nasa igra. Joveljicu i jeste posao da daje golove.
o

ojo

pre 11 meseci

E moj Mrkela,Neznalico
d

deki9

pre 11 meseci

Dugo ovakvog napadača nije bilo.Kakav njuh za gol.Kakva tranzicija.Izutetan je.Igra glavom najjače oružje. E moj Terzicu koga si prodao tek tako.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

I dodju Svajcarci i utrpaju ih , dodje Kamerun i unistih ... Pa ovaj raspali Jordan uvaljao 2 gola . Zamalo da ih pobedi . Zalosno , mrsavo , tanko . Bolje da ne igraju .
P

Polo

pre 11 meseci

Vi ste igrali nerešeno sa Marokom🤫🤫🤫
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Neko Finala i izbaca sve ! A neko u ne moze pobedit KAMERUN !! Mali ste jos ! Zao mi vas je ! Daleko ste vi od neke sile izvikujete sami sebe . A na terenu manji od makovog zrna !
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Pa lose nam ide zbog zagrebackog Partizana i forsiranja njihovih fudbalera.
L

Lijo

pre 11 meseci

ZVEZDINA DECA !!!ZVEZDA ŠAMPION SVETA I EVROPE!
N

Nema sta

pre 11 meseci

ZVEZDINA DECA, JOVELJIC CUPA! BRAVO 👍 MOMCI!
4

4484

pre 11 meseci

Hrvati su iznad nas dve svetlosne godine....tužno ali istinito.
L

Lijo

pre 11 meseci

Bespotrebni autošovinizam
L

Lijo

pre 11 meseci

Jel i kada pevaju za dom posle utakmice?
T

Twix

pre 11 meseci

@Lijo: Tek tu treba da se ugledaju. Jer ako si primetio/la, Lijo, nasi sportisti se ne motivisu uz "Uz boj, kren'te junaci svi" nego uz "ona i ja, ja i ti, svi zajedno u koktelu ljubavi". Zato jedni dodju do samog kraja skoro svaki put, a drugi prave spanske serije.
L

Lijo

pre 11 meseci

@Twix-znači da pevamo naci pesme ko vi i bićemo bolji fudbaleri
T

Twix

pre 11 meseci

@Lijo: U boj krenite junaci svi je tebi naci pesma? Pa nista nek ih i dalje motivise negujmo srpski stranica sa pesmama o trojci i nema zime.
A

Ab

pre 11 meseci

Pa ovaj lik što sastavlja tim od Zvezdinih igrača u pošprdnom smislu na konstataciju (doduše glupu) da Joveljić startuje umjesto Mitra očigledno živi u nekom paralelnom univerzumu... Šta smo uradili sa Milenkovićem, Lukićem, Živkovićem, pa i Mitrovićem i ostalim Partizanovim igračima??? Taj Katai je npr izmislio fudbal za sve nabrojane... A Milenković kako igra može s Giškom negdje u trenere... Mitar je bio i ostao top golgeter za male i prosječne klubove...
M

Marko2

pre 11 meseci

Hahaha...moram priznati da si u pravu za Milenkovica. Vrlo tanak igrac. Spor, dok se okrene, mozes 2 gola dati.
F

FALCO

pre 11 meseci

E,,sine da je sreće ti bi igrao sad u Cz ..A da dovodimo,van klampare,la terale,kroasane...kažu bila kriza,progutali..sad opet kriza i opet ista pesma...
š

šid

pre 11 meseci

Dva gola od Jordana=tri,četri protiv Švice ili Švaba, pet, šest protiv Francuza ili Engleza.
m

miljenko

pre 11 meseci

'preglavao' se kaze...mora malo i da se bavis fudbalom da bi pisao o njemu npr.
K

KostaX

pre 11 meseci

Nažalost,kuburimo sa napadačima!Mitrović mora da se vrati u formu,Vlahović da obavezno promeni klub i da se skoncetriše samo na fudbal Od Jovića izgleda nema ništa jer baš dugo stagnira.Jovanović još nije potpuno formiran kao napadač dok je Joveljić možda od svih u najboljoj formi i ima tu energiju ali zbog svoje karijere mora obavezno da se vrati u Evropu!U narednim godinama ćemo imati Vlahovića,Jovelju i Jovanovića ili ako budemo imali sreće da iskrsne neki top napadač iz dijaspore i to bi bilo to.
K

Kraj price

pre 11 meseci

Sa Mitrovicem ili bez njega, i sa bilo kojim igracem ili bez njega prijateljska utakmica sa Jordanom ne moze i ne sme da bude reper za bilo sta. Pojedinim momcima svaka cast, ali dokazati se trebaju protiv jacih protivnika u bitnijim utakmicama.
Б

Белграно

pre 11 meseci

Колико је код нас све ненормално показују и коментари на ову тему. Јуче је до првог зицера који је СМС наместио Јовељићу било голим оком видљиво да смо за минимум једну класу лошија репрезентација без Митровића, Влаховића или Јовића и да нам у нападу фале баш много. За Јовановића не знам како је он професионални фудбалер, дечко је трећеразредни играч и само у ЛЛСЛ има бољих нападача од њега, а Јовељић је био доста агилнији и бољи али да човек два гола против Јордана и у коментарима људи траже да игра пре Митровића, то само код нас има, суд се даје на основу једне утакмице или једног потеза и исто тако се све заборавља због једне утакмице, то је све само не нормално.
F

Fx

pre 11 meseci

Odusevili me Joveljic i Erakovic..momci svaka cast
G

Gašić StarMo

pre 11 meseci

..beš repku i selektora koji od Dzordana primi dva gola bilo kad bilo gde…eeej braćo od Dzordana…mislim Jordan je 23 ovi ne znam ni ko su ni sta su ako me razumete…od takvih Pixi trenerska faca prima 2 lagana
B

Belgrano

pre 11 meseci

Majkla Dzordana ili DeAndre Dzordana?
L

Lijo

pre 11 meseci

Kaže se reprezentacija
M

Miloš 1970

pre 11 meseci

Piksi trenercina, mora da ga zadrzimo da ga ne kupi Mančester siti umesto Pepa,on je fudbaski maestro a plus je navijač od crvenu zvezdu...
D

Dx2

pre 11 meseci

Najvise su pokazali Joveljic i Erakovic...da nije bilo nekih igraca Srbija bi dala bar 5:komada
m

maestro

pre 11 meseci

Vreme je da Joveljic predvodi napad Srbije... Mitrovic moze samo rezerva.
M

Miloš 1970

pre 11 meseci

Pesic i Joveljic napad, Gobeljic i Milunovic nazad,Katai sredina ,Vujadin Savic,Radonjic i da napadnemo Evro sledeće godine, koliko je zvezda samo izbacila svetskih igrača u zadbjih 10 godina nije nijedan klub na svetu, niko nema zvezdo to sto imaš ti!!
4

4484

pre 11 meseci

Obriši ovaj komentar.Ovako nešto napisati za našeg najboljeg strelca svih vremena može samo bolesna osoba.Tužan si i jadan.