Komentari na vest

SRBIJA – OCENE: Ponestaju komplimenti za Mitrogola, Lukićeva lepotica i glad bez nagrade za Vlahovića

g

grobarNS

pre preko 1 godinu

Uz svo duzno postovanje Vujadinu, najdrazi ste mi novinar mocarta. Mislim da ste morali Mitrovu igru da nagradite 9kom. Postigao je 3 gola iz malog broja sansi, to mora da se nagradi vecom ocenom, a Sasa Lukic je zasluzio bar 8.5 jer decko se potukao sa Svedjanima, jedini je u veznom redu imao defanzivne zadatke, smiren, cvrst, siguran i opet stigao da postigne prelep gol. Sta covek vise da trazi?
S

Stef Jones

pre preko 1 godinu

Mitrovicu ocena 10
P

PedjPFCCCC

pre preko 1 godinu

Piksiju takodje 10 za znanje,mentalitet i hrabrost. Racicu 5ica decko operisan,spor onaj zuti sto je dobio je crveni inace zgazio coveka mogao da ga povredi. On ne bi trebao nikako da igra za nas to jest da dolazi sa Klupe. Velika je opasnost da kikse ili zabrlja nesto. Spor ne zna sa loptom, do skoro ga usporedjivali sa Matice sto je Komedij. Matic je Buske za njega
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Sve oke, ali zasto Mitrovic 8,5 ? Sta je kriteriuum jedne 10tke ponvama ? Covek dao 3 gola ne mogu da verujem koja glupost. Tadic Kostic Zivkovic ladno su svi mogli 8ice da dobiju. Takodje Lukic i SMS su mogli makar pola ocene vece. Kao sto sam vec reko da imamo krstene bekove ili jace odbradbene fudbalere bili bi jakonjako dobri a ovako smo dobri
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Babić ubedljivo najbolji u odbrani. Vidi se da nekom ozbiljno smeta njegovo prisustvo. On, Veljković, i Bleki će biti solidna kombinacija. Sergej maestralan. Ko god priča o Tadiću i "dirigentskoj palici" tekmu jasno nije ni gledao. Nemam pojma kad i kako ali se Saša Lukić od nebitnog anonimusa pretvorio u defanzivniju verziju Vlade Juge. Stvarno je nepojmljivo. Gol manje više, ali svuda ga ima i sve radi. Vanja meni ključan takodje. Kad smo imali golmana koji pogadja napadače nogom u glavu sa 50/60 metara? Veliki luksuz. Mitar bez reči. Vlahović toliko stiska i stresira protivnikove štopere da prave amaterske greške. Sve u svemu, lepo izdanje.
D

Djakovica

pre preko 1 godinu

Aleksandar Mitrovic 10-ka cista koji 8.5, pa sta je trebao da uradi pa da mu date 10
p

plavac

pre preko 1 godinu

savršen het trik - glava,desna i leva.ali da,9.5 je realna ocena.
d

darkok

pre preko 1 godinu

inače odbrana koja je juče igrala niko od njih trojice nije u prvih 11,već su to Milenković,Veljković i Pavlović a Piksi je hteo da proba i ove igrače da vidi na koga može da računa bravo za potez selektora
R

Rimputampu

pre preko 1 godinu

Od one trojice od juče, voleo bih da vidim Babića u kombinaciji sa Veljkovićem i Blekijem. Pavlović malo igra u zadnje vreme, pa je i nesiguran... Mada je ok opcija kako god.
d

darkok

pre preko 1 godinu

ocene i nisu realne,kada ekipa pobedi sa 4:1 a cela odbrana i vezni red dobiju 7 to ispada kao da smo igrali protiv San Marina a ne ekipe koja u opšte nije slaba i koja je na velikim takmičenjima dobijala jake reprezentacije.Utisak je da smo mogli da postignemo još neki gol pa možda zbog toga nisu dobili veće ocene,recimo Kostić 8,Mašović 7,5,Babić 7,5, i na kraju pored Mitra juče najbolji Lukić 8,5 e ovako su trebale ocene da budu podeljene i zasluženo,naravno mi smo uvek kritični pa čak i kada nekoga ozbiljnijeg razbijemo mi nadjemo uvek nekome manu uvek nam nešto fali smeta dokle bre pa nismo mi Vele sila u fudbalu nikada nismo to ni bili zato manite se pronalaženja mana u sitna crevca i uživajte u trenutku kada nam stvarno ide dobro mi smo svedoci i gledatelji jedne velike legende velikog Srpskog sina Aleksandra Mitrovića ma koliko ga neki osporavali ono što je on dao za reprezentaciju je nešto što nikada niko do sada nije i tu ne mislim samo na golove oni su samo potvrda onoga koliko on daje sebe za Srbiju i on uživa dok igra u nacionalnom dresu njemu je to naj veća čast zato je Aleksandar Mitrović naj bolji igrač u istoriji Srbije pozz i svako dobro!!!
h

hmmmm....

pre preko 1 godinu

opet dole sve sami moj do mojega strucnjaci...elita poznavanja fudbala...davanje minusa dodje im ko dusevna hrana....takozvani tastatura navijaci....zivot im prodje na ovim kutijama..treba biti realan i reci da mi mozemo dati bilo kojoj reprezentaciji gol..da li ce to biti dovoljno videcemo..takodje mozemo primiti gol od skoro bilo koje reprezentacije...kako ce to funkcionisati protiv jacih timova...videcemo..ja uzivam u nasem fudbalu..pa sta bude..vreme ce pokazati..
j

jdbxhxj

pre preko 1 godinu

Oterati svakog trenera koji je doveo dete koje je zvizdalo svedskoj himni. Sramota. Umesto da je klincima koji su zvizdali odmah zavrnuo siju ono se culo na prenosu kako se deru uaaa, zvizde, e treneru treneru, zasto tolerises tako nesto
N

Nu1

pre preko 1 godinu

Mitrovic i SMS su zasluzili vise ocene. Odlican debi Babica. Zasluzuje mesto u timu za Katar.
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

U Katar idu Erakovic i Mitrovic iz zvezde, nema mesta za Babica. Ne treba se zamerati sa terzom. Erakovic ce otici za min 15 meliona posle Katara.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Kakve lopte baca SMS, au. One prave "through balls", kroz odbranu. Lukic za moj ukus u par situacija previse ceka dodavanje pa se onda odluci za "bezbednije". Bila je jedna situacija da mu igrac protrcava (Tadic?) ispred, Lukic umesto da gurne loptu napred baca loptu na stranu. Mitrovic je *hail. Vlahovic izgleda mentalno malo u k***cu, mislim da bi onakve sanse pre godinu/pola godine rutinski resavao. Ali opet, dobra asistencija, dosta je i bez golova uradio. Spoljni odlicno trcali. Stoperi neuigrani.
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

Sergej i Mitro 10
S

Sd

pre preko 1 godinu

Ponos Smedereva,Srbije,bravo batooooo💪💪💪💪
J

Joca j

pre preko 1 godinu

Samo ispravka ovo je reprezentacija u Srbiji a ne reprezentacija Srbije. Ne doživljavamo svi piksija kao svog selektora. Rezultati su odlični ali mene uspeh reprezentacije "ni da dirne".
m

medicinar

pre preko 1 godinu

Čemu onda potreba da komentarišeš? Vrati se na svoje domobranske portale i komentariši četu Dalića.
j

jadnik

pre preko 1 godinu

"Dirnuo" te je dovoljno cim u 5 ujutro ulazis na vest i ostavljas kilometarski komentar. Pozdrav za vas pacenike.
д

дуда

pre preko 1 godinu

Подржавам
B

Bok

pre preko 1 godinu

Potroše se sve emocije nakon rovovskih bitki sa Napredkom, Pazarom.... To ti je.
p

pa po de

pre preko 1 godinu

...finiciji je reprezentacije Srbije i svih Srba, kao što si ti, po definiciji, patološka ličnost.
p

plavac

pre preko 1 godinu

kmeeee
I

Istina

pre preko 1 godinu

Odbrana bila bolja a svi po 7, automatski autor nema pojma o životu ili je gledao neku drugu utakmicu
c

css

pre preko 1 godinu

Sve sve ali ovaj grb i dres je katastrofa nije dostaojan reprezentacije. Pa ako su vec hteli Orla sto nije sa rasirenim krilima kao da se obrusava, i kruna iznad glave da budemo po necemu prepoznatljivi. Ovako su nam uvalili da lici na Poljskog orla, a dres kao Crnogorski, Makedonski. Jedna Slovenija ima dres prepoznatljiv i jedinstven a ovi nasi umesto da vrate da se to sredi njih bas briga.
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Zašto Erhan Masovic ne peva himnu???
G

Goust

pre preko 1 godinu

Šta te zabole što ne peva, ne smaraj
C

Caki99

pre preko 1 godinu

Babic mora biti na spisku za Katar. Odlican debi i moze da pruzi sigurno jos puno vise. Sergej i Mitar fantasticni.
S

Stefan 1

pre preko 1 godinu

Rupčaga
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

direktan krivac za gol
N

Nicababa

pre preko 1 godinu

Mitrovica prosao igrac i Babic uskocio u pomoc. Kostic nije ispratio do kraja. To je rizik igranja sa 3 igraca u poslednjoj liniji.
T

Toni Bahama

pre preko 1 godinu

Ovi brabonjci sto lupaju minuse samo to mogu i da rade. Slusaj 'vamo - bez euforije ali gazi to tamo sve redom! Puni, ne žali. Da narastu mošnice i u Katar na crtu svakom. Ki seoske dzukele bi gi pojeli. Trpaj!
G

Gos

pre preko 1 godinu

A malo realnije ipak VMS 6.5 Mašović 6 Mitrović 6 Babić 6.5 Živković 6.5 (Lazović 6.5) Lukić 7 Sergej 8 Tadić 7 Kostić 6.5 Vlahović 7 Mitrović 10
Б

Бојан87

pre preko 1 godinu

Лазовић 6,5, Живковић 7? да ниси ти неку касету пуштао, неку претходну утакмицу?
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Obojica po asistencija... Najslabiji je bio Kostić, ni jedan prodor, ni jedan upotrebljiv centaršut, kod gola Šveđana ga nigde nije bilo...
Б

Бојан87

pre preko 1 godinu

Боже ме сачувај
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Dragi Vujadine , Vi ocigledno nemate dovoljno znanja ni osecaja za igru , da biste mogli da ocenjujete igru fudbalera. Covek koji postigne tri gola iz pet suteva ne moze ni u ludilu dobiti 8.5 vec samo 10. A ponavljam se , za debilnu recenicu sa onim "gladan golova" ma 50% sa plar te.
s

senjak menhetn

pre preko 1 godinu

ko lupa ovolike minuse na cas fudbala od 4:1? Hejteri tj mrzitelji? Dragan pravi dobru priču, distacir'o se od vrhova, donosi nam uspeh i podize ugled, stvara dobar imidz... pa pannini-jeve slicice se prodaju po Deli-ju u Kvinsu ili dole u Fort-u. Ne moraju da znaju. Samo nek gledaju. Tamo neka Srbija. U grupi sa Brazilom. Vau! A onda se seti. A znam Novak. A znam i Jokic. Onaj malo stariji znade Pre-drag Sto-ja-kovic i Vlade Divac. Uceniji znaju za Teslu a na Aper vestu oko 116-e znaju i za Mihajla Miksu Pupina... kazu grejt gaj. Ovde izadjem dole u skolsko, na klupi ovi mrze. Pljuju titovi blizanci.
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

Sacekaj sastav za Katar. Tek tada ces videti je li pod uticajem iz Ljutice Bogdana. Inace Piksi radi odlican posao, ali sto se tice spiska putnika, sumnjam da ce istrajati u nameri da poziva samo najbolje.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

.."Ogromne gladi".. ma za ovo bih te rebnuo 20% sa plate.
D

Docccaaa

pre preko 1 godinu

Ofanzivna perfekcija, ali moram da mračim odbranu koja loše stoji i previše lako ispada. Stefan Mitrović je toliko loš da čak i Babić izgleda ekstra pored njega. Živković je takođe izgubljen slučaj, bukvalno svi protivnički napadi su prolazili po toj strani.
1

1828388484

pre preko 1 godinu

Седмица Сергеју дискредитује вашу компетентност да оцењујете фудбалере. Обуставите више ову рубрику, нисте стручни. Сергеј је минимум 8 заслужио, уколико не и 8.5, с за Митра тек не знам како да вас испљујем 5 шутева 3 гола... 10 чиста
P

Peki30

pre preko 1 godinu

Kad napadac da 3 gola, ako nije promasio jos 2 cista, onda je to ocena 10
u

usput

pre preko 1 godinu

Slažem se, Sergej maestralan danas. Mnogo bolji od Tadića koji je dobio pola ocene više.
k

kvisko

pre preko 1 godinu

Kako bre zivkovic 7 a lazovic 6.5 pojma nemate sa ocenama i jedan i drugi su imali asistencije
p

postic

pre preko 1 godinu

Jos kazu probao a Lazovic namestio dobru poziciju Lukicu za sut sa super dodavanjem kroz dvojicu,jos je imao jednu asistenciju ali napadac nije ukapirao da treba da udje u prazan prostor
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Samo nam objasni prijateju kako SMS 7, najbolji bio uz Mitra. Presekao X napada, zuti dobio iako realno nije bilo kontakta, skok igra, duel, proigravanje, pomeranje cele linije odbrane, koliko je puta samo pokazao gde da saigrac ode.
S

SB

pre preko 1 godinu

Partizan -Svedska 4:1
D

Delija1972

pre preko 1 godinu

Gdje su kritičari nema nikoga da nam objasni šta se to desilo večeras, naj lepša slika koju sam video u svojih 50 godina. Normalni navijači koji vole Srbiju i još bolji fudbal na terenu kojim diriguje najbolji igrač svih vremena koji je igrao na našim prostorima, naravno Dragan Stojković Piksi.Deca sa Tribina navijaju svih 90 minuta a igrači se bore isto 90 minuta Veliko Bravo i za jedne i za druge. 👏👏👏👏👏👏👏
G

Gos

pre preko 1 godinu

Lazović daleko daleko bolji od Živkovića a ti mu stručnjače dade manju ocenu. Odbrana svima po pola ocene treba manje, a ne 7 kao da su odigrali besprekorno.
@

@

pre preko 1 godinu

Zivkovic ga namestio a Lazovic nije
m

milejdjdjd

pre preko 1 godinu

Čovek dao 3 gola, kralj mu dao ocenu 8,5. Dakle da znate da na Mocartu ocene idu od 5 do 8,5 🤣🤣🤣
K

Kevin Mbape

pre preko 1 godinu

Ja sam bio sad na tekmi i nmg da verujem da je mitro igrao za raspali partizan kad je moja Zvezda naj bolja
P

Pid

pre preko 1 godinu

Ma daj, SMS 7??? Ubedljivo je bio najbolji.
N

Nest_NI

pre preko 1 godinu

Smatram da je tim izgledao odlicno kao celina, a posebno u 2. poluvremenu. Odbrana igra prvi put zajedno i 2. poluvreme su igrali bez greske. Nakon vecerasnje utakmice smatram da Babic zasluzuje da bude siguran putnik za Katar.
p

poy

pre preko 1 godinu

Čovek da tri komada i dobije ocenu 8.5 🤔
J

Johnybgood

pre preko 1 godinu

Odlična postavka sa dva napadača to je nešto kako bi trebali da igramo uvek. Lukic mnogo bolja opcija od Gudelja , SMS Odličan Tadić dirigent Mitrović i Vlahović odličan tandem. Kostić je bio odličan. Mitro on fire.
p

postic

pre preko 1 godinu

Lukic bolje ofanzivnije nije on defanzivan zadnji vezni,kao play il box to box sporiji je malo,ipak je Gudelj tu mnogo bolji
A

AlbertoLopo

pre preko 1 godinu

Koju utakmicu ste vi gledali? Sergej je odigrao maestralno, bar ocena vise. Lopte deli kako hoce, u prvom kroz 3 igraca 3x daje savrsene..u drugom imao par odlicnih prebacivanja strana u trepavicu, ali na stranu to, u drugom ht gde vi kazete nije ga toliko bilo, odnosio svaki vazdusni duel, kupio grudima, ma prosto milina ga bilo gledati. Lazovic vam nije bio nesto, decko izvadio loptu iz auta za protivnika i asistirao Lukicu, a vama Kostic (nemam nista protiv decka) dobio ocenu vise, a realno kasnio je sa ubacivanjima u vise navrata.
t

tRip

pre preko 1 godinu

Ocene kao da jedva pobedismo.Ovo nije vise ni smesno sta se pise.
z

zemun srbija beograd

pre preko 1 godinu

zasto ERHAN Masovic ne peva himnu? 🤔🤔🤔
N

NN3

pre preko 1 godinu

Ne pevaju ni Kalinić, Kuridža, Davidovac i još par njih u košarci... pa šta sad
i

ihaj

pre preko 1 godinu

Zato što je njegov ego veći,jači,bolji od grba,zastave i himne države koja ga je iznedrila,zato što je on lično iznad saigrača i selektora !!! Zato je Miralem Sulejmani veliki jer je pevao ,a ostali su samo mali iskomplelsirani "bošnjaci" čije najdalje peto koleno je srpsko (ako je turčin krvav do lakata,poturica je do ramena) !!!
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

Zato sto ima los glas.Jasnije?Ako ja ne pevam himnu,znaci da manje volim Srbiju od tebe?Gde pise da za Srbiju moraju igrati samo Srbi?Menjaj se čoveče,ne valja ti to.
e

ef21

pre preko 1 godinu

Nisam ga pitao ali možda zbog toga što se pominje bog, a mnogi Srbi su ateisti ili muslimani ili šta god. I to je u redu. Slobodni smo da verujemo ili ne verujemo. Nauči to da bi postao bolji čovek.
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Solidno je to bilo, ali Švedska nije merodavna, videli smo to protiv Danske. Biće teško i u Norveškoj bez SMS-a
k

kengur

pre preko 1 godinu

Lazovic 7
t

thorr

pre preko 1 godinu

golman 7?
P

Piskaralo

pre preko 1 godinu

Preniska ocena za Sergeja. Doktorski je odigrao danas, držao kompletnu sredinu terena većinu utakmice, a tek kasnije u drugom poluvremenu ga je Lukić podržao kako treba, kada je ovaj malo pao. Zaista šteta zbog drugog žutog i izostanka u Oslu.
f

fudbalski ekspert

pre preko 1 godinu

Dresovi su nam perfektni! Bravo za Pumu! Grb je savršen 👍
1

11

pre preko 1 godinu

Kad bi se šalili
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Jedina zamjerka na ocjenu i opis igre ide na racun Lazovica...jer decko je zatvorio desnu stranu napada u drugom poluvremenu, preko koje su nam u stvari i pravili probleme i na kraju dali taj gol. Na kraju je morao da cuva i Elangu koji je strasno brz i tehnicki potkovan igrac. Desna strana je puno bolje stajala i bila opasnija u drugom poluvremenu kada je izasao Zivkovic a usao Lazovic...a da ne pricam da je iz laznjaka predao loptu i otvorio Lukica koji je zabio fantastican gol. Tako da nimalo objektivno i fudbalski sagledana igra Lazovica. Mitrovic je vec odavno postao talisman i dragulj i garancija za golove u nasoj reprezentaciji i o njemu ne vrijedi vise trositi rjeci...a i dobro su djelovali u kombinaciji on i Vlahovic. Jos jedan igrac koji je zasluzio sigurno vecu ocjenu je Sasa Lukic i sav njegov doprinos na sredini terena u oba pravca veceras, na stranu preljep gol...jer pokriva veliki dio terena i djeluje sigurno u igri. Sve je ok kada je ofanzivni dio tima u pitanju ali odbrana i dalje ima problem da sacuva gol netaknut i da uljeva sigurnost. Ne ide nam na ruku i to sto nam ne igra i uigrava se ista defanzivna trojka, ali Stojkovic pokusava da provjeri sve sto vrijedi i imamo u ovom trenutku pred Katar.
P

Poznavalac33

pre preko 1 godinu

Po kom li je osnovu Sms za pola ocene slabiji od Tadića a pogotovo Vlahovića...
g

gostmikac

pre preko 1 godinu

Super gazimo! Ne Mislim to negativno Ali Meni vanja nikako ne deluje dobro. Daj boze da se varam. Ipak piksi to najbolje zna
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Ne bi se samo složio za Vlahovica i Lazovica. Lazović je majstorima otvorio prostor za udarac Lukicu dok je Duca morao dosta bolje da realizuje šanse bojim se da mu se ne desi kao Jović veliki pad
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Sergej proigravao dubinski svo vreme. Zasluzio vecu ocenu, isto kao i Lazovic koji je maestralno proigrao Lukica kod 4. gola. Dobre debitantske uloge Babica i Masovica.
G

Gost119911

pre preko 1 godinu

Svi živi potcenjuju Sergeja, a on radi li radi posao... večeras nije igrao ni na svojoj poziciji, al opet sjajan i zaslužuje veću ocenu. Mada mislim da protiv Brazila ne može na večerašnjoj poziciji.

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Vi ste prsli.. Sergej najbolji posle Mitrovića
J

Jel vidjas Raleta

pre preko 1 godinu

Scena tamo negde po hodniku Rajka, Terza viče: Dragane, Dragane stani. Gde zuris, cekaj malo da te pitam nesto. Dragan fazon ignor. Samo produzio. Oladio ga.
K

Klinac

pre preko 1 godinu

Mala ocena sa SMS-a. Odigrao je maestealnu utakmicu. Milina za gledati kad stane na loptu, strasan iq, strasna tehnika. "A" klasa fudbalera, pljujemo ga, a nas, Srbin! Lukic mnogo stvari radi na terenu koje se ne vide golim okom, doskolovao se u Italiji, zlato reprezentacije. Mitrovic, sta reci, gol igrac. Klasa. Momenat utakmice, vodimo 4:1, a Piksi tera malog Mitrovica da napadne, da trci i centrira da damo peti gol. Usadio nam je da sportski "ponizimo" protivnika. Da damo 5, 6ako mozemo, da napadamo i na 4:1. Milina za gledati. Samo da prenesemo ovu igru protiv Norveske i nece biti problema.
G

Gostionaaa

pre preko 1 godinu

Stvarno gotivim Jovica al burazeru aj ti kuci zovite Jovelju ili tako nekog mladjeg koji zeli da se dokaze ovaj je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom nazalost
B

BicuSlobodan

pre preko 1 godinu

Mitrović 8,5?! Pa šta treba čovek da uradi da bio dobio ocenu preko 9??? Da leti po terenu ko Supermen?
g

gx

pre preko 1 godinu

SMS 10.5 Mitrovic 10.5 Tadić 6 Kostic 6.5 Zivkovic 9 Masovic 4.5 Mitrovic (odbrana)r4.5 Lukic sasvim korektno i prelepi gol 9 Vlahović se borio kao lav al ga nece gol 8 ....ovo ostalo su ok ocene....
t

tampiii

pre preko 1 godinu

Nzm ko daje ove ocene, ali vi pojma nemate... Dali ste Sergeju 7, a odbrani celoj isto i jos nekim igracima.... Sergej je ubedljivo najvise ucestvovao u igri nase reprezentacije od svih nasih igraca.... Mitar je igrac utakmice, ali Sergej je odigrao sjajno, svuda ga je bilo!
s

sanco321

pre preko 1 godinu

A šta neko treba da uradi da bi dobio ocjenu veću od 8,5? Svaka čast momcima, svi su bili sjajni!
G

Gost07

pre preko 1 godinu

Srbija nikad nije bila jača