Srbija zakazala dve prijateljske utakmice: Čeka nas pakao Parkena i moćna Danska

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.01.22. | 09:58

Tim Dragana Stojkovića u martu gostuje u Budimpešti i Kopenhagenu

Odbrojavanje do Mundijala u Kataru je počelo, Srbija veruje da je tim Dragana Stojkovića sposoban da napravi veliki iskorak i stigne do istorijskog uspeha. Pokazali su Orlovi koliko mogu blistavim izdanjem u Portugaliji, sada je potrebno da zadrže formu i radnu temperaturu do novembra i turnira u Kataru.

Imaće reprezentacija Srbije i obaveze u Ligi nacija pošto nas čekaju dueli protiv Švedske, Norveške i Slovenije. A pravi test vrednosti tim Dragana Stojkovića imaće u martu.

Izabrane vesti

FSS je zvanično objavio da je zakazao dva prijateljska susreta. Orlovi će 24. marta gostovati u Budimpešti gde će odmeriti snage sa selekcijom Mađarske. Reč je o timu sa kojim smo već ukrštali koplja u Ligi nacija. Pet dana kasnije čeka nas najteža moguća provera.

Srbija će na Parken stadionu u Kopenhagenu igrati protiv selekcije Danske. Bolji sparing teško da je Dragan Stojković mogao da poželi. U ovom trenutku Danska je jedna od najboljih evropskih selekcija, na prošlogodišnjem Prvenstvu Evrope stigla je do polufinala. Danci su se prošetali kroz kvalifikacije za Mundijal i među prvima izvadili vizu za Katar. Deluju moćno, ofanzivno jako potentno. Posebno na domaćem bunjištu. 


tagovi

FSSDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara