Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Srce reklo: Serhio, dosta je bilo

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.12.21. | 10:47

Aguero se u sredu oprašta od fudbala...

Ako je neke dileme i bilo izgleda da je više nema - španski mediji odreda objavljuju da je Barselona za sredu zakazala konferenciju za medije na kojoj će Serhio Aguero (33) zvanično saopštiti da završava karijeru.

Podsetimo, Argentinac ima problema s radom srca i lekari su mu preporučili da prestane s profesionalnim bavljenjem sportom iz predostrožnosti. Na utakmici protiv Alavesa 30. oktobra on je zamenjen krajem prvog poluvremena zbog bolova u grudima. Usledili su detaljni pregledi koji su pokazali da nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida i Mančester Sitija ima ozbiljnih problema sa srcem.

Izabrane vesti

U Barseloni su dugo odlagali da saopšte o čemu se radi, čekali dodatne analize i nadali se lepšim vestima, međutim od toga očito nema ništa.

Tako bi prekosutra trebalo da bude stavljena tačka na jednu blistavu karijeru.

Serhio Aguero letos je stigao na Nou Kamp u želji da karijeru završi igrajući kraj svog kuma i najboljeg prijatelja Lionela Mesija. Ovaj je ipak otišao u Pari Sen Žermen tako da nisu zaigrali zajedno. Aguero je u dresu Barse odigrao tek 150 minuta i postigao jedan gol.


tagovi

Serhio Aguero

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara