Srnić odlazi na Kipar, kapiten će mu biti Slobodan Medojević

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 18:08

AEL iz Limasola nova destinacija iskusnog veziste

Posle šest titula i tri osvojena nacionalna kupa, uz nekoliko antologijskih golova u evropskim mečevima, došlo je vreme da Slavoljub Srnić napusti Crvenu zvezdu. Dolaskom Baraka Bahara iskusni univezalac je sklonjen iz takmičarskog tima, i bilo je jasno da će i pored važećeg ugovora sa matičnim klubom napustiti Srbiju.

Kiparski mediji izvestili su danas da je Slavoljub Srnić pred potpisom za AEL i da bi on trebalo da bude poslednje pojačanje u prošlooj sezoni devetoplasiranog tima kiparskog prvenstva u letnjem prelaznom roku. Iako je vezan ugovorom do leta 2024. godine sa Crvenom zvezdom, srpski šampion će Srnića pustiti besplatno na Kipar, posebno posle odluke Baraka Bahara da ga eliminiše iz takmičarskog tima.

Izabrane vesti

Imaće srpsko društvo na Kipru Slavoljub Srnić. Kapiten AEL-a iz Limasola je nekadašnji vezista Vojvodine i Volfsbruga Slobodan Medojević.

Slavoljub Srnić je u tri mandata nosio dres Crvene zvezde. Pružao je odlične partije u vreme Miodraga Božovića i Vladana Milojevića. Imao je vrlo jak doprinos tokom kvalifikacija za Ligu Evrope 2017. godine, kada je postigao pogodak u Krasnodaru. Potom je pogodio i protiv Kelna za prvo evropsko proleće posle 25 godina.

Posle kraćeg izleta u Španiju, gde je branio boje Las Palmasa, Slavoljub Srnić se vratio u Crvenu zvezdu. Bio je specijalista Dejana Stankovića i imao nekoliko nezaboravnih izdanja. Posebno u večitom derbiju, kao i na gostovanjima Ludogorecu i Bragi.

Ipak, poslednju sezonu igrao je pod velikim psihološkim opterećenjem. Posebno posle napravljenog penala u sudaru sa Monakom. Pre toga je skrivio najstrožu kaznu i u jednom od najvažnijih duela poslednje decenije protiv Makabija iz Haife.


tagovi

Slavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara