Komentari na vest

Srnić: Samo da svi ostanemo zdravi

P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Srnic je bio krilo, ali se vracao i nazad i pokrivao rupe. Sada nema brzinu za krilo, pa je igrao zadnjeg veznog, sasvim solidnog sto se tice kvarenja igre i zaustavljanja napada protivnika, ali fali kreativnost i brzina. Po meni bi Srnica trebalo prebaciti na desnog beka, gde bi se istakao. Picini je bas nesto tanak na toj poziciji, nikako da se iskaze, a Srnic bi to mogao odlicno da pokrije i sigurno bi bolje centrirao nego dosadasnji bekovi.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Srnic Zvezdin motorino.
D

Deki CZ

pre gotovo 2 godine

Zasto stalno sikanirate nase najbolje igrace, poput Srnica, a i mlade igrace takodje, zbog ovih raznoraznih kojekakvih kvanga, la prevara i ostalih.. Uprava napolje!!!
U

Uskoro stiže

pre gotovo 2 godine

Zvezda će uložiti oko 2 miliona na napadača i dodatno ojačati tim koji je daleko iznad cele lige, pojačava se za LŠ. U domaćim okvirima nema ozbiljnu konkurenciju.
P

Penzioneri Srbije

pre gotovo 2 godine

Jel to stigla uplata, imamo mi jos, samo trazite...
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Ko je ikada u zadnjih 20godina kupio KVALITETNOG napadača za 2M€ da može nešto napraviti u LŠ ? Za 2M možeš kupiti samo Pavkova ili Dionija... Kod nas u selu kažu "bolje da nemam,pa znam da nemam,nego da ne valja pa mislim da imam a nemam"
S

Srna…

pre gotovo 2 godine

Neizostavni deo tima. Kakav Stanic, Stankovic i ostali supertalenti. Daj Srnu i Krleta. Ni Kangva nije siguran pored Srne, naseg dobrog, vernog vojnika.
T

Trange Frange

pre gotovo 2 godine

Las Palmas još plače za tobom. Tačno se vidi koji igrači su kombinacije. Gobeljić, Krstičić, Srnić, Pankov itd. A igrači koji nisu hteli kombinacije Milunović, Degenek.
L

Lajk vam najbitniji

pre gotovo 2 godine

I da odu ta četvorica vi lajkeri bi našli neku drugu metu za privlačenje lajkova. Tako je uvek bilo, tako će i biti. A i loše su vam forice.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Srnić Grofu - neću da igram desnog beka, ne osećam se dobro jer nije moja pozicija. Srnić Dekiju - mogu i golmana ako Borjanu padne trpavica sa oka. Ali nije ista ova i ona Zvezda. Svako bi voleo da pokupi kajmak uspešnih sezona makar i bez ličnog doprinosa.
Š

Šesta u nizu

pre gotovo 2 godine

Zvezda je 3,4 puta kvalitetnija od Partizana. A tek će da dovede najverovatnije još trojicu igrača. Štopera, zadnjeg veznog i napadača.
B

Bravo, Srna

pre gotovo 2 godine

Internet komentatori ne znaju gde se nalaze kad god Srna uđe na teren i izdominira jer im ovde njegovo ime služi za privlačenje lajkova.
A

Anđus pravo u metu

pre gotovo 2 godine

Anđus iz sinoćne emisije: Ovo pojačanje (Partizana) Patrik Andrade i tako ta priča - to je smešno, to služi za sprdnju Crvenoj zvezdi. Ubeđen sam u gomilu kikseva Partizana u narednoj sezoni. Crvena zvezda je duplo jači tim nego što je bila u junu i još će da dovede igrače, dakle da duplira taj kvalitet. Potpisujem sada 34. Zvezdinu titulu prvaka odnosno šestu uzastopnu.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Dobro su ga prevaspitali, nema sta.