Odita u duelu sa Novim Pazarom (Starsport)
Odita u duelu sa Novim Pazarom (Starsport)

Srpska pijaca: Odita završio karijeru, Kahriman blizu Radničkog

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 09:14

Iz Čukaričkog otišao i Stefan Veličković

Radnički iz Niša je završio najvažniji posao leta, Nenad Lalatović je promovisan u šefa stručnog štaba kluba sa Čaira. Veruju Nišlije da će napraviti tim koji će biti konkurentan u borbi za Evropu i na taj način ponoviti uspeh iz prvog mandata Nenada Lalatovića.

Velika rekonstrukcija Radničkog mogla bi da počne od gol crte. Žurnal piše da postoji velika verovatnoća da Damir Kahriman ovog leta zaduži opremu niškog kluba. Isti izvor navodi da je, posle odlaska Borivoja Ristića, iskusni čuvar mreže velika želja Nenada Lalatovića.

Izabrane vesti

Prethodne sezone Damir Kahriman je branio boje Rada. Bio je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Građevinara, sakupivši 28 utakmica za Nebeskoplave.

Vrlo je živo i u Lučanima. Uprava Mladosati rešila je da završi saradnju sa čak sedmoricom igrača iz prethodne sezone. Slobodni u izboru nove sredine su Lazar i Petar Jovanović, Aleksandar Ješić, Miloš Ožegović, Zlatko Zečević, Obeng Regan i napadač Obiora Odita.

Odita, koji je nedavno napunio 38 godina, je najveći deo karijere proveo u Srbiji. Došao je u Javor gde je dobrim igrama zaslužio poziv Partizana. Za crno-bele je odigrao 48 utakmica i postigao 16 golova. Posebno se pamti onaj protiv Dnjepra u Beogradu u okviru osmine finala UEFA Kupa.

Pored Javora, Mladosti i Partizana, Odita je branio boje Voždovca, Al Aina, Vesterla i Taraza.

Poslednjih pet godina u karijeri Odita je proveo u Lučanima i odigrao 142 utakmice.

Čukarički će vrlo brzo morati da potraži desnog beka. Posle Nikole Ćirkovića, koji se otisnuo u Izrael, sa Brđanima se sporazumno rastao i Stefan Veličković.

Prošlu takmičarsku godinu Veličković je počeo u Čukaričkom, ali je brzo prosleđen Inđiji. Ni tamo nije dobio adekvatnu minutažu, pa se vrlo brzo vratio na Banovo brdo.

Veličković je za Čukarički odigrao 27 utakmica.



tagovi

Nenad LalatovićObiora OditaDamir Kahriman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara