Predrag Pavlović (©Starsport)
Predrag Pavlović (©Starsport)

Srpska pijaca: Rekorder napustio Lučane, Stjepanović u penziji, Markoski još godinu

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 09:23

Radnik doveo petoricu

Zahuktava se fudbalska pijaca u Srbiji. Ekipe su počele pripreme posle vrlo kratkog odmora, a promene u sastavima se dešavaju na sve strane.

Mladost iz Lučana je ostala bez trojice prvotimaca, a među njima je rekorder Superlige po broju odigranih utakmica. Predrag Pavlović, koji je skupio do sada 281 nastup u elitnoj diviziji, digao je sidro posle tri godine u Lučanima, javlja Žurnal. Pored njega Mladost su napustili i Filip Stojanović, koji je prešao u Kolubaru, kao i Ibrahim Tanko, novi član Javora.

Izabrane vesti

Promena ima i na Banjici. Nekadašnji makedonski reprezentativac i đak Partizana Ostoja Stjepanović, koji je minule sezone igrao za Građevinare, rešio je da u 35. godini okači kopačke o klin. Pored njega, Crnotravsku je napustio i Dejan Parađina, mladi desni bek, koji je rešio da sreću potraži u taboru novog superligaša Bačke.

Odlučio sam da prihvatim poziv direktora Bačke Srđana Ilbašića. Ugovorili smo saradnju na tri godine“, rekao je Parađina za Žurnal.

Novo-staro lice u Voždovcu. Stefan Purtić se vratio na Krov posle šestomesečne pozajmice u Inđiji i probaće da se nametne treneru Jovanu Damjanoviću da ostane među Zmajevima u narednoj sezoni.

Vrlo angažovan je bio Radnik minulig dana. Na početku priprema u Surdulici četiri nova lica, a treba da stigne i peto. Plavi dres u narednoj sezoni nosiće novajlije Nikola Radmanovac, Nemanja Vlajković, Igor Šehapi i Mihajlo Oreščanin, kojima će se za koji dan pridružiti i Viktor Lukić.

A, najstariji fudbaler Superlige Jovan Markoski, koji je pre nekoliko dana proslavio 40. rođendan, rešio je da odigra još jednu sezonu u taboru Napretka.

Od igrača iz prošle sezone ugovore će potpisati Jovan Markoski, Miloš Milovanović i Milan Spremo“, otkrio je Bojan Miladinović, sportski direktor Napretka.


tagovi

RadnikRadMladost Lučanifk voždovacNapredak KruševacSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara