©Star Sport
©Star Sport

Srpski golman brani za reprezentaciju Jermenije: Ovo je moje glavno fudbalsko dostignuće

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 00:53

„Spreman sam da pomognem timu 200 odsto“, kaže Ognjen Čančarević

Jermenski fubal se poslednjih godina suočava sa ozbiljnim nedostatkom kvalitetnih golmana, pa je tamošni fudbalski Savez odlučio da potraži čuvara mreže iz neke druge zemlje, a izbor je pao na Ognjena Čančarevića.

Iskusni srpski golman u Jermeniji je više od pet godina, čuva mrežu Alaškerta i jedan je od najboljih u takmošnjem fudbalu, pa su Jermeni odlučili da mu daju državljanstvo i povere mu mrežu državnog tima.

Izabrane vesti

Čančarević nije krio zadovoljstvo što mu je ukazana čast da stoji na golu Jermenije.

"Poziv u reprezentaciju Jermenije je moje glavno fudbalsko dostignuće. Nadam se da ću svojim iskustvom biti od koristi i pomoći jermenskom timu. Veoma mi je drago što sam primio ovaj poziv. Spreman sam da pomognem timu 200 odsto", kaže srpski golman.

Čančarević je Užičanin i fudbalski je stasao u Slobodi, a kasnije je branio u Slogi iz ajine Bačtre, Sevojnu, Radničkom iz Kragujevca, OFK Beogradu, Mladosti iz Lučana i Radniku iz Surdulica. U Alaškert je otišao 20q8. godine i za šest sezona je ostvario 176 nastupa.

Jermene tokom junske reprezentativne pauze očekuju mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Velsom i Letonijom, a oči tamošmje javnosti biće usmerene upravo ka Ognjenu Čančareviću.


tagovi

Ognjen ČančarevićAlaškertreprezentacija Jermenije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara