Đorđe Denić (MN Press)
Đorđe Denić (MN Press)

Srpski Notingem Forest samo niže pojačanja: Đorđe Denić se vratio u Mozzart Bet Superligu

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.09.22. | 12:19

Čak 16. potpis ovog leta

Dvocifren broj pojačanja. I još nije kraj.

U Engleskoj je ovog leta fudbalsku pijacu uzdrmao novi premijerligaš Notingem Forest koji je zaključno sa jučerašnjim potpisom Serža Orijea doveo čak 22. pojačanja u prelaznom roku i potrošio 162.000.000 evra. Ali mu to još ne pomaže jer je trenutno pretposlednji na tabeli.

Izabrane vesti

U Srbiji je Notingemovim stopama krenuo novi prvoligaš Mladost GAT. Novosadski klub je rekorder u Mozzart Bet Superligi pošto je danas potvrdio i 16. pojačanje ovog leta. Doduše, Novosađani za pojačanja nisu izdvojili ni evro, pošto su svi došli kao slobodni igrači. Ali rezultat je isti kao kod Notingema – pretposlednje mesto na tabeli.

Mladost je danas potvrdila da je angažovala vezistu Đorđa Denića koji se tako posle četiri godine vraća u srpski fudbal. Denić je rođen 1996. godine, a igra poziciji centralnog veznog.

Prethodnu sezonu je proveo u grčkom Atromitosu, gde je igrao kao pozajmljen igrač kiparskog Apolon Limasola. U prošloj sezoni je na 29 utakmica zabeležio po jedan gol i asistenciju.

Pre toga branio je boje Rozenborga sa kojim je 2018. godine osvojio duplu krunu u Norveškoj. Karijeru je započeo u Radu, nosio i kapitensku traku kluba sa Banjice, odakle se otisnuo u Rozenborg, a Rad je zaradio 500.000 evra od tog transfera. Posle četiri godine proveden u inostranstvu, Denić se vratio u srpski fudbal, potpisao ugovor do kraja sezone u kojoj će pokušati da pomogne “gatovcima” da izbore opstanak u Mozzart Bet Superligi.

Podsetimo, Mladost GAT je juče vratila i napadača Vojvodine Milana Vidakova na novu pozajmicu.


tagovi

Ðorđe Denić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara