Miloš Veljković (©Reuters)
Miloš Veljković (©Reuters)

Srpski štoperi u Cvajti čekaju zeleno svetlo za odlazak

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 13:31

Nastasić i Veljković vagaju ponude

Ispali su Šalke i Verder iz Bundeslige u prethodnoj sezoni, oba kluba sa po jednim srpskim štoperom u sastavu.

Matija Nastasić je, kad nije bio povređen, predvodio odbranu Šalkea, a Miloš Veljković zadnju liniju Verdera, međutim i pored svog njihovog truda, klubovi su se sunovratili u niži rang.

Izabrane vesti

I sad su obojica na transfer-listi. Nastasić je igrač sa drugim najjačim ugovorom u klubu iz Gelzenkirhena i oni bi ga rado prodali. Po bilo koju cenu.

Imamo nekoliko igrača sa prevelikim ugovorima i na njih ne računamo za sledeću sezonu“, rekao je Dimitros Gramozis, trener Šalkea.

A, ta opaska se najviše odnosi upravo na Nastasića i vezistu Armina Harita, čije plate premašuju finansijske mogućnosti Rudara.

Za Nastasića se prethodnih dana pominjalo da se interesuje Valensija, pa Lacio, ali on se i dalje vodi kao igrač Šalkea.

Slična je priča sa Milošem Veljkovićem. Kako pišu nemački mediji, srpski štoper je pre nekoliko dana promenio menadžersku agenciju, u želji da lakše dođe do novog angažmana.

Pošto mu ugovor ističe za godinu dana, a ugovor mu je pretežak za drugu ligu, Verder je spreman da ga proda, ali novac koji traži je odbio dva francuska kluba koja su se interesovala za Veljkovića.

Postoji i opcija da Miloš ostane u Nemačkoj, da se vrati u Bundesligu, pošto ima zainteresovanih klubova da ga otkupe od Verdera.


tagovi

VerderMiloš VeljkovićMatija NastasićŠalkeBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara