Srpski Torino: Radonjić ga dao na debiju, Lukić gol i asistencija, Vanja sačuvao mrežu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.08.22. | 23:18

Granata lako prošla prvu prepreku u Kupu Italije...

Start sezone kakav su Srbi iz Torina mogli samo da požele. Nemanja Radonjić u svom prvom zvaničnom meču za Granatu postigao je gol i bio jedan od najboljih igrača na terenu; novi kapiten Saša Lukić maestralno je dirigovao igrom domaćina i takođe uspeo da se upiše u strelce; i kao šlag na torti - Vanja Milinković Savić sačuvao je svoju mrežu: Torino - Palermo 3:0!

Srpski Torino ide u narednu fazu italijanskog kupa.

Izabrane vesti

Povratnik u drugoligaško društvo nije imao nikakve šanse protiv razigrane momčadije Ivana Jurića. Prvi gol delo je Torinove 'desetke', a sve nakon što je Radonjić promešao odbranu gostiju. Lopta se posle njegovog udarca odbila pravo na nogu Saše Lukića i ovaj ni časa nije časio - 1:0.

Četiri minuta nakon videćeg pogotka Torina Nemanji Radonjiću je VAR poništio gol, ali u 74. minutu sve je bilo čisto. Lukić sa boka, Radonja glavom - 2:0. Sjajna saradnja srpski reprezentativaca...

Treći pogodak za Torino postigao je Pjetro Pelegri i još jednom uz značajan doprinos nekadašnjeg krila Crvene zvezde. Radonjić je povukao akciju, odložio za Linetija, ovaj sačekao Singa, a sveostalo bilo je rutina.



tagovi

Nemanja RadonjićSaša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara