Komentari na vest

Šta Embapeov prelazak u Real znači za Halandovu budućnost u Sitiju?

7

777

pre 2 meseca

Ako nije istina da je Real poseban,jedinstven,i san gotovo svakog igraca,onda cinjenica da su uvek imali najvece fudbalske zvezde u svojim redovima i da su klub koji je najtrofejniji po pitanju najvecih odličja,samo prazna prica i prenaduvana stvar.Medjutim,istorija,rezultati,imena,trofeji,govore vise od novinarskih članaka a posebno komentara onih koji to vide drugacije i osporavaju sve.Uostalom,nekako je i prirodno da se stane na stranu slabijeg,i pokusa sa trona skinuti neko ko je oduvek tamo.Opet,da je to lako,onda oni ne bi bili to sto jesu.I eto odgovora da li,i zasto su autentični,zasto su ispred svih,i zasto se svi najbolji fudbaleri generacijama dovode u vezu sa Kraljevskim klubom.
S

SvrakaShearer

pre 2 meseca

Za ovo su delom krive škrte '...še' gazde Liverpoola. Morali su se otvoriti za Bellighema koji je hteo kod Klopa u Liver, i sad skupiti za Mbapea (prodati Dijaza za 75, Gakpa za 50...). Haland naravno da ne mrda iz City. Pa bi napad bio iz snova 10ka Jude, desno Dr Mo, levo Mbape i sredina Darwin da proradi. Pa da svi drže gaće
G

Gos1234

pre 2 meseca

Nista ne znaci boli ga ... za Real
S

Shevchenkoooo

pre 2 meseca

A niko ne spominje scenario kad Mbape predje u Siti? Mislite o tome malo....
M

MMXXIV

pre 2 meseca

Šta tu ima toliko da se piše? Real ovo - Real ono. Ako bi sada jedna Nemačka rekla - Bajern je naš nacionalni projekat uzeli bi za godinu dve Realu sve najbolje igrače, pa i mačka iz dvorišta. Real gura Primera i država Španija. Ljudima smeta kada Emirati ili Katarska država guraju svoje timove, a ne smeta im kada to radi Španija. Ne podržavam ni jedno ni drugo, samo napominjem. Plastika ovi, plastika oni, a najveća plastika je Real. Siti je mnogo stariji klub od Reala i plastika je, a šta je onda Real. Država + Primera + UEFA = REAL. I hajdemo se sada siliti nad ostalima kojima je jedna ruka vezana na leđima. Moćni Real.
S

Suludi Milojko

pre 2 meseca

Real je douvek bio projekat španske krune. U vreme fašističke diktature kupovao je koga hteo, ne samo igrače, nego i sudije. I dan danas postoje crni fondovi španskih desničarakoji finansiraju ilegelno Real. I pored svega Real u svetu nije voljen kao Barcelona, Liverpool Manchester United, itd.
T

Trst

pre 2 meseca

Mi imamo Vlahovića, baš nas briga za te bezveznjakoviće😉. Naravno, tu su Mitrović, Jović.
P

Proverite vi to malo bolje

pre 2 meseca

Nista jer niko nema para da ga kupi, a izlazna klauzula ne moze da se aktivira sve dok je Gvardiola trener Sitija.
0

08888

pre 2 meseca

MBAPE OSTAJE U PSZ. VIDECETE. POLAKO.
r

redmi

pre 2 meseca

Ako Real dovede i Halanda, ima da obesmisle bilo koje takmičenje.
N

Ne mora

pre 2 meseca

Da znaci, PSG je imao Mesija, Nejmara i Mbape-a pa u lš nisu nista uradili.
@

@Ne mora

pre 2 meseca

Znaci PSG je imao dvojicu penzionera i Mbapea i nista nisu uradili? Bas cudno :)
И

И

pre 2 meseca

@Ne mora, Itekako znači. Mesi i Nejmar nisu bili više na vrhuncu, pa je bilo načina. Staneš u bunker i nek centriraju do mile volje, svi su niski. A ovde imaš 3 igrača na vrhuncu, plus balans visine, brzine.
F

FC BM

pre 2 meseca

Novinarski članci spušteni na nivo priče u kladionicama. Eto samo Real može dovesti igrače. Ne znam da li mi više smeta uzdizanje Halanda i Mbapea kao sa su za tri klase iznad svih ostalih igrača ili pumpanje priče kako samo Real može dovesti igrača svjetske klase uz naglasak kako je to nešto što se ne može porediti sa bilo kojim drugim klubom na svijetu.
b

bozaaaaa

pre 2 meseca

a najveci duznici na svetu...
J

Jude

pre 2 meseca

Pa ti se slobodno nerviraj. Trenutno drugi najbolji igrac na svetu Mbape( prvi je zna se Belingem), je odabrao Real Madrid. A mogao je gde je hteo. Ali eto ti se nerviras jer novinari pumpaju pricu. Vrati se u realnost.
G

Gost1235

pre 2 meseca

Bravo za komentar, kao da samo Real moze da dovede tog Halanda ili bilo kog drugog, smarate vise sa Real kao da samo ini imaju novac da kuouju igrace