Šta radi bivša brazilska elita u Seriji B?

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.04.18. | 10:39

Unapređeni iz Serije C, i degradirani iz elitnog ranga... Sve kombinacije su u igri

Pucaju strune često u brazilskoj Seriji B, u kojoj su iznenađenja i više nego moguća naročito u ranoj takmičarskoj fazi kada se ne zna ko je kakav, i šta na terenu ume da priredi. Noćas, samo četvrt sata nakon ponoći po srednjoevropskom vremenu pratimo meč u kome se sastaju Boa i Fortaleza, a zatim skačemo na teren Kortibe koja dočekuje Atletiko GO. Biće to duel bivših članova Serije A, što obećava poprilično napet meč.

Prva stavka je Boa, odnosno starosedelačka ekipa Serije B, kojoj u goste iz Serije C, stiže unapređena Fortaleza. Dakle, domaćin je svakako ekipa upućenija u ligaške prilike, sa velikim falinkama prikazanim u državnom, Mineiro šampionatu. Naime, Boa je od poslednjih pet mečeva u oba takmičenja dobila samo jedan, a u prvom kolu Serije B, poražena je od Londrine sa 1:0. Fortaleza je dobro startovala, i pobedila Garani sa 2:1. Novajlije su pre starta saveznog brazilskog šampionata na regionalnom nivou solidno igrale, i složile pet uzastopnih GG3+ partija, sa tri pobede i dva poraza. Ko zna, možda Fortaleza i noćas iznenadi Bou...

Izabrane vesti

Atletiko GO je degradiran iz Serije A, a u prvom drugoligaškom duelu uspeo je da savlada tremu i slavi uz overen GG3+ ishod. Kortiba je izgubila bez postignutog gola, a ne treba zaboraviti da je reč o još jednoj iz elite novopridošloj ekipi. Prošle godine, u međusobnim fenjeraškim duelima brazilske Serije A, Atletiko GO je u avgustu poslednji put slavio s minimalcem. Zato treba znati da ovde baš svašta može da bude.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 02:30 1522 BRA 2 Coritiba - Atletico Go ki 1 1,80
Ukupna kvota1,80

Brazil 2 – 2. kolo

Sreda
00.15: (2,85) Boa (2,90) Fortaleza (2,60)
02.30: (1,80) Kortiba (3,35) Atletiko GO (4,40)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Brazilsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara