Standardna izjava Vladana Milojevića: IMT dobro organizovan, ne znam ko će biti bonus

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 18:23

Crveno-beli bez Dragovića, Bukarija, Mijailovića

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19 časova na "Marakani" dočekuju IMT, a očekivanja pred utakmicu izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

Bila je to standardna izjava Vladana Milojevića, snimljena klupskom kamerom. Montona i štura.

Izabrane vesti

"IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu", počeo je Milojević.

Osvrnuo se Zvezdin strateg i na to da njegov tim prima veoma malo golova.

"Trudimo se. Igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu. Naravno, drago nam je kada ne primimo gol."

Kreće i zgusnut raspored za Zvezdu, gde će se igrati dva puta nedeljno.

"Spremamo se i za to. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige."

Govorio je Milojević i o situaciji u igračkom kadru.

"Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu "požuteo". Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra."tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara