Dejan Stanković (©MN Press)
Dejan Stanković (©MN Press)

Stanković: Kada si ležeran, dešavaju se gluposti; Drugo poluvreme je kako Zvezda treba da igra

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.05.21. | 20:54

Treneri Crvene zvezde i Zlatibora izneli utiske posle međusobnog duela

Ponovo preokret u duelu Crvene zvezde i Zlatibora na "Marakani", ali ovaj put mnogo manje neizvesan nego u kup duelu novembra prošle godine. Posle 1:0 za goste na poluvremenu, crveno-beli su postigli čak šest golova u nastavku i slavili 6:1.

Istakao je Dejan Stanković posle utakmice pred kamerom TV Arena sport da je igra u drugih 45 minuta primer kako želi njegov tim uvek da izgleda.

Izabrane vesti

"Neka vam kažu oni šta sam rekao", odgovorio je trener crveno-belih na pitanje o razgovoru s igračima u pauzi između dva dela i nastavio:

"To ponavljam da kada nosiš ovaj dres ne možeš da budeš ležeran, jer se onda dešavaju gluposti. Prezadovoljan sam drugim poluvremenom, tako trebada da igramo - efikasno i na gol više. Trudimo se da izgledamo kao i u drugom poluvremenu, na tome ćemo raditi", poručio je Stanković i dodao da nema šta da zameri svojim igračima koji privode kraju dugu i napornu sezonu.

U izjavi za klupsku televiziju Stanković se osvrnuo i na probijene dve stotke: 102 osvojena boda i 104 gola u tekućem prvenstvu.

"To je zasluga igrača, kao i celog stručnog štaba. Radili smo jako i veoma sam srećan zbog momaka. Znam koliko su posvećeni i zaista su vredno radili od početka sezone. Počeli smo ovaj ciklus davno i zaslužuju sve pohvale. Mene ne zanimaju rekordi, želim da moj tim igra uvek kao danas u drugom poluvremenu, a ako uz to dođu rekordi, rado ćemo ih prihvatiti".

Predrag Ristanović, razumljivo, nije bio posebno pričljiv posle ubedljivog poraza svog tima.

"Prvo poluvreme smo odigrali korektno i možda bi se zavaravali da je taj rezultat ostao. U drugom je Zvezda pokazala sav svoj kvalitet ulaskom novih igrača i prelaskom na igru sa dva špica", konstatovao je trener Zlatibora.



tagovi

Dejan StankovićPredrag Ristanović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara