Komentari na vest

Stanković najavio Milunovića na terenu u petak: Imamo jedan manji problem, sačekaćemo da prođe trening

F

Familija

pre gotovo 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Najavise poskupljenje struje!
ж

жоржињо

pre gotovo 2 godine

Бодо климт ако нам западне ,раштимоваће нас ,ми увијек имамо проблема са екипама који играју брз модеран фудбал,а гол у гостима више не важи и то је права ствар.Вјероватно Деки покушава данаправи такву Звезду,али лимит многих играча је очигледан.Немогуће је да се у Африци не може наћи квалитетан млад играч
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Koliko lupetas covece.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Šta je ovo bre, počeli vicevi dole u komentarima da se pričaju na sportskim vestima. Evo i Ja imam nikad smešniji vic da ispričam. PARTIZAN OVE SEZONE OSVAJA DUPLU KRUNU 😂😂😂😂😂😂😂
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Znaci prelazi se na 3-4-3 dok Erak ne ode,verovatno ce Bukari biti desni ful bek a Roda levi,Kangva i Kanga ispred odbrane a ispred njih polu levo i polidesno Sale i Ivana i Silja gore u sidru.
G

Ganzibell

pre gotovo 2 godine

Ne moze to Bukari odraditi i Stankovic to zna, jedino Ben
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Pa najjače sa pored Bukarija i Mitrovića sada da se gura Ben tu, koji, svaka mu čast, ali trenutno može da bude džoker za poslednjih pola data kao polušpic jer je izuzetno potkovan igrač.
S

Sarrah Jessica Punker

pre gotovo 2 godine

Komentar dostojan našeg kluba. Ma BRAVO! "Nemamo nikakve dužnike, niti igramo osvetoljubiv fudbal. Igramo fudbal za nas, naš klub i navijače, a ne bavimo se sporednim stvarima. Nama je svaka utakmica podjednako važna, jer donosi tri boda. Da li će se ona završiti sa 1:0 ili 2:0 ili nekim trećim rezultatom, to ne menja. Ono što može da menja je naš odnos koji mora da bude maksimalan i na tome insistiram od kada sam došao u klub. Kad smo pravi i kad imamo pravi odnos, onda smo jak protivnik za svakoga. To očekujem sutra, a ne revanšizam, već dobru koncentraciju, fokus, odnos i da napravimo lepu uvertiru za sredu"
ј

једна једина

pre gotovo 2 godine

Шта је ово људи, све гробари на коментарима сладајац, звлат и лолиша, чека се смо Блок да омрачи Звезду није дуго ахаххахах ..можете ви и боље авамгардо.
V

VIC

pre gotovo 2 godine

Rešio Piroćanac da opljačka zlataru. Dodje on uveče ispred zlatare kada je bila zatvorena, stavi jedan lanac na kuku od kola, zakači ga za rešetke od zlatare i da mu po gasu. Izvali on one rešetke, iz kola izvadi već spremljenu kamenu kocku i rokne je u izlog. Puče izlog, uleti Piroćanac u zlataru i krene da trpa zlato i sav nakit u jedan džak. Pokupi on sve što je bilo i zapali kući. Jel znate kako je pao Piroćanac za to delo?????? Vratio se po kamenu kocku. 😂😂😂🤣🤣🤣🙃🙃🙃
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Vic je toliko jak da moras sam da se smejes
V

VIC

pre gotovo 2 godine

@Eh. Pa de si Piroćanac, nemoj da se ljutiš.
V

VIC

pre gotovo 2 godine

Jel znate zašto Piroćanac kada ima tvrdu stolicu baci dinar u wc šolju???? Zato što zna da će da mu zine ljabu za dinar.
J

Jamez

pre gotovo 2 godine

Zar Zvezda nije pod suspenzijom od strane FSS, i ima zabranu registrovanja igraca dok ne izmiri dug za Van La Paru?!
7

78.mil vam dug

pre gotovo 2 godine

Dug je izmiren danas do zadnjeg evra,idi zali se tvom vuceli koji te poslao ovde i pitaj ga kad ce vratiti 78.mil duga drzavi i bankama koliko vas jsd duguje ukupno a vasa uprava krije to od javnosti,pa je morao Dragan Djuric da to obelodani pre par dana,zbog toga je i doslo do sukoba unutar vase uprave i trenera stolice!
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ja mislim da je ipak u pitanju Miralem Zjajo,a ne La Para.
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

A šta si planirao sa Krstičićem, Toliko si smarao da ga vrate, Šta sad? Svi oni koji se pokažu kao promašaj,treba da ih plaća Onaj ko ih je doveo.
M

Marko1983

pre gotovo 2 godine

Zasto smatras da je Krsticic promasaj, mozda su ostali bolji pogodak od njega pa nema toliku minutazu. Kad god je usao u igru odradio je korektan posao, a to uglavnom znaci da zatvori utakmicu. Pored Sanoga on je jedini vezni koji moze da odigra kvalitetnu odbranu i zna da cita igru.
п

преслица

pre gotovo 2 godine

Станкела врати ђуричића и доведи Крунића ,хоћу да имамо дрим тим
J

Ja bih rekao

pre gotovo 2 godine

da ti imaš 12 godina.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zasto ne Benzema?
A

Ama ljudi

pre gotovo 2 godine

I ja se slažem da Gobeljić nema šta da traži u Zvezdi ali smorišteeee više te Gobeljić ovo te Gobeljić ono..šta je tu je,ostalo je sve dobro i treba biti zadovoljan
f

fandjo1

pre gotovo 2 godine

gobelja odigrao odlicno,imao i asistenciju...ne znam sta ocete,covjek nije neki vrhunski bek,al uvjek da sve od sebe,to mu se ne moze zamjeriti,svojom energijom i ljubavlju prema klubu nadoknadjuje neke svoje limite..pa ni Gajic vam nije valjao,a rusima vidis dobar,interesantno...
l

lol12

pre gotovo 2 godine

I ja imam ogromnu ljubav prema klubu pa ne igram za njega.Nije to ni blizu dovoljno,pogotovo ne kad se borimo za LS.Drugo on nije asistirao kod gola nego je bukvalno igrac Mladosti asistirao klizecim startom nakon Gobeljinog loseg centarsuta,a drugi je asistirao Katai.Jel trebamo cekati da dodje iole pristojno krilo protiv Gobeljica i par puta ga prodje i ovaj da napravi crveni (kao sto je ko zna koliko puta i ko zna koliko je jos zasluzio) ili da napravi penal (isto kao u prosloj zagradi) ili da jednostavno predje ga i primimo gol.Potpuno beskoristan igrac,ko se ne slaze neka pogleda prvih pola sata protiv Niša.Ako tu ne može da odigra korektno onda o kakvoj LS mi govorimo
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Kandidat za igrača godine i fudbalsko čudo ... Gobelja!
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Da je Stanković imao trenera u Zvezdi kada je on počinjao kao što je on sad ,garantujem da bi on sad gurao kolica na građevini ili u najboljem slučaju radio na mešalici...
@

@odgovor

pre gotovo 2 godine

Stankovica su trenirali bas u Zvezdi: Pizon (dokazano los trener, ali najomiljeniji igrac ikada), Vojin Lazarevic koji nista vise nije radio, Kosan ludi. U prvi tim ga uveli bard Ziva i Ljupko Petrovic. Dakle 1 dobar trener.
G

Gostljakse

pre gotovo 2 godine

ono što je Deki onda pokazao na tri utakmice ovi današnji "talenti" ne mogu za tri sezone...ako ne vidiš razliku bolje ćuti !
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Komsije za desnog beka mozete da uzmete igraca iz Penjarola koga je Zvezda trazila prosle sezone inace je reprezentativac Urugvaja.Takodje i desni bek reprezentativac Paname iz Anderlehta koji se cini da je blizu Zvezde i reseno.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ima i kapiten Izraela Eli Dasa.Slobodan igrac,nema veliku platu,bio standardan u Viteseu i pre toga u Makabiju.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Sta mu znaci ovo "Videli ste kako je Gobeljic odigrao" ?Jel to znaci da je on zadovoljan time ili mi se cini?
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

Znači da je Gobelja novi Kafu
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Naravno da je zadovoljan....Sa Gobeljom moras uvek biti zadovoljan, ako ne napravi neku vecu glupost do kraja utakmice...To je sve sto se od njega ocekuje. A i to je previse. Ako ga policija ne izvede sa stadiona pre poslednjeg zvizduka, zbog nekog ubistvenog starta - to je vec vajdica za Zvezdu, i razlog da se trener veseli.