Dejan Stanković
Dejan Stanković

Stanković najavio odlazak iz Sampdorije: Neću biti ovde sledeće sezone, bila je ovo teška godina

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.06.23. | 23:52

Srbin više neće sedeti na klupi tima iz Đenove

Smpdoriji je na večerašnjem slavlju Napolija pripala uloga sparing partnera, a susretom sa novim šampionom Serije A klub iz Đenove ujedno se i oprostio od elite. Uz ispadanje u niži rang nametnulo se pitanje finansija koje je rešeno prihvatanjem ponude Andree Radricanija, vlasnika Lidsa, međutim u nove izazove klub će krenuti bez Dejana Stankovića koji je večeras potvrdio odlazak iz Đenove.

Posle meča pričao je jasno.

Izabrane vesti

"Utakmica protiv Napolija mi je poslednja na klupi Sampdorije, neću biti ovde sledeće sezone. Bila je ovo veoma teška takmičarska godina u svakom pogledu. S jedne strane, klub je morao da donese odluku i to sam shvatio kroz razgovor sa predsednikom Markom lanom. Morali su da pokušaju da spasu klub i napravili su ispravnu odluku, za sve navijače, pa tako i nas", rekao je Stanković.

Srbin je dodao potom da uprkos svemu klub napušta uz pozitivne emocije.

"Ovde sam naučio da volim klub, da ga branim i želim da se zahvalim svima koji su bili uz nas. Nikada neću zaboraviti ovih osam meseci. Navijači su bili jedini tračak svetlosti u beskrajnom tunelu. Stanje posle mog dolaska se pogoršalo, u decembru je već bilo teško, a još teže posle prelaznog roka. Profesionalno sam bio razočaran jer kada ideš u samoubilačku misiju moraš da si saglasan sa tim što radiš", kazao je Stanković i zahvalio se saradnicima i svim divnim ljudima oko kluba.


tagovi

Dejan StankovićSampdorija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara