Komentari na vest

Stanković: Ne volim da izdvajam, ali Lučić se dobro pokazao

S

Sustina

pre preko 2 godine

Odgledao sam celu Utakmicu kao i svaku ne propuštam ni jednu ... iskreno ne vidim neke uigrane kombinacije ili boljitak klasična igra Zvezde sve se vrti oko Rodica,Ivanica,Katai pa i Ohi se umešao u šemu što je naravno pozitivno otkriva se,odlaže.. imao je tri zicera , jedan je u prvom.. pogodio golmana 1 na 1, drugi je gajic ubacio oštru po zemlji jedino i to zna, pa je Ohi pogodio golmana sa 4,5 metara pa u stativu i u drugom pp 1 na 1 pa je odbranio Golman i da dodam Golman Laska je odličan, imao je Kataija kod trećeg Zicera al očigledno je gladan golova pravi Golgeter! Jako bi voleo da Dejan promeni malo filozofiju naše igre npr kad krećemo prema protivniku nekada smo imali tecniju igru , imali smo duple paseve , otkrivanje, dubinu , mnogo jači presing ... trebaju nam neke taktičke promene inače zavisimo od Poteza...Katai se vraća u Formu istrčao je par sprinteva bez problema to me raduje , njega najviše koči kondicija ,koga bi izdvojio ... Stankovica bolja verzija Jovicica u smislu Tehnike i Pregled Igre,Radulovica moram da spomenem , mnogo je napredovao pravi moderan Bek , gledao sam par Tekma i vidi se da je stekao Samopouzdanje ne plaši se prostora , pustite ga da zameni Rodica videćete i neće pogrešiti kao sa Terzicem .. Bakajoko me oduševio pustite decka da odigra par tekma da oseti takmičarski ritam aman zaman za 20min uradio više od Gobelje i Gajica ... Stanic je blago , treba ga isfosirati što više,Ibrahim je odličan mora da ojača malo Fizički i to je to nego dal će njega Zvezda čekati..Djuric Smiren na Lopti , Agresivan veliki prostor za Napredak , sve u svemu treba nam desna strana Picini je dobra opcija samo da ga zaobilaze povrede , ja bih Randjelovica po jurio takav nam profil treba trkacka brza i jaka desna strana ... primer radi Borjan,Pecini,Dragovic,Cupa(svi bi voleli Spajica)Roda,Kanga,Sanogo,Katai,Ivanic,Randjelovic,Ohi ... Izmene sve ove klince i bez stare bande istrosenih Srnica,Gobelje,Krsticica,Pavkova,Dionija,Bena,Nikolica i dostojne Zamene ... Banjac, Ado , Lincoln, Kahvica ...
O

On

pre preko 2 godine

Bravo majstore Sve što si reko je 10 Linkoln je blago itreba ga platiti Kao i Ranđelović, Banja, Ado, Ohi je ok ako dođe Despot ok može Kahvić, i Lučić, mislim da može Živković ali nemamo igru za njega na treningu treba raditi da koristi brzinu i prazan prostor Bravo još jednom

Ivica Gasic

pre preko 2 godine

Ne sviđa mi se ovaj trend u koji smo ušli! Omladinske škole imamo da se u njima razvijaju i traže mladi talenti za inostrane klubove. Pogotovu zadnjih godina se igrači od tamo priključuju prvom timu isključivo sa ciljem da se odmah prodaju. Zatim, tu kao u izlogu imaju 6 meseci da se pokažu i prodaju. Ukoliko se u tome ne uspe, idu u Grafičar gde malo i igraju da bi se i odatle ako je moguće prodali dalje. A Zvezda kupuje po drugim klubovima i inostranstvu...Totalni apsurd, ne znam kuda ovo vodi
d

dejanera

pre preko 2 godine

Lepop rece Terzic neki dan a sad ako nisi ispratio ,,,,, evo da prepricam ukratko: Sa naseg trzista strance interesuju samo oni do 20-21 godine! Sve preko toga postavljaju pitanje:"Ako su dobri sta i dalje traze u Srbiji?" Dakle ako hoces da prodas , a moras da bi preziveo, onda moras da prodas mladog. I lepo navodi primer Nikolica. Kaze da je , po njemu, bio najbolji igrac Zvezde i da su racunali na ozbiljne pare od njegovog transfera. Ali Nikolic se povredio i sad ga nece niko ili hoce ali za sicu. E sad ako ne prodas na vreme ulazis direktno u dva problema. Prvi je da ces zaraditi mnogo manje, ili nista. A druga je da ti neprodati igrac zauzima mesto za nekog sledeceg. Sa druge strane stariji igraci su iskusniji, stabilniji, tacno znas sta dobijas od njih i onda je logicno da ti oni budu okosnica tima. E sad ako je Nikolic toliko dobar kako Terzic kaze. A ne moze da se proda za neke pare onda mu produziti ugovor, i njega da vise ne vodimo kao mladog nego kao iskusnog igraca, koji ce ovde ostati jos nekoliko godina i da mu se ocisti pozicija!
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Prodaju klince uzmu novac od transfera i sa tim novcem se dovode strani fudbaleri.UGRADNJA SE PODRAZUMEVA.Ako strancu daš 800 000 računaj da 400 000 uzima plafon druga polovina se deli i tako u krug.Dok traje traje nakon toga će se doktor pokupiti i otići i onda ulazi prinudna uprava ili krizni štab.
Y

YayaT

pre preko 2 godine

Treba pohvaliti i igru Bakajoka, stvarno se decko trudio non stop
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Он није ни добијао шансу као неки
d

dejanera

pre preko 2 godine

On je bio odlican na proslim pripremama. I tada je igrao desnog beka. Ali onda su dosle utakmice i njega nigde. Tu se desavaju neke cudne stvari. Isto ovako je bilo sa Hajdinom! Cak je Terzic na nekim pripremama rekao da je Hajdin odlican i da zasluzuje da igra! A svi znamo da nije dobijao sansu nikako. Cak i kad je Rodic bio povredjen na levi bok je prelazio Gobeljic, Gajic, Degenek..... Sad ista prica sa Bakajokom. Odlican na priprema ali onda dodju zvanicne utakmice a on ni na klupi!
R

Rajko car

pre preko 2 godine

Da Zvezda zaista ima perspektivu sa mladim igracima jer su fantasticni,ali samo ako ti ne budes trener,jer kod tebe je nikad nece dobiti.Tebi Zivkovic i Srnic igraju u startnoj postavi.Lucic i Stankovic su klasa za njih.Miloje veliki gospodin,trener i covek.
K

Koan

pre preko 2 godine

Miloje prevara od trenera koji nijednog klinca nije afirmisao, doveo bulumentu svojih igrača(Čaušić, Stoiljković, Ebisilio, Žander,Kanjas...)Ivanića pa skoro uništio. Nema igrača koji je napredovao kod njega..
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ni jedan ni drugi niste u pravu, vec pisete gluposti!!!! Blatite dva coveka koji svoj posao u Zvezdi rade na najbolji moguci nacin!!!!! Sram vas bre bilo ako ste stvarno zvezdasi!!!!!
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Po meni porediti Miloja i Dekija nema potrebe. Sa Milojem smo poceli da se dizemo a sada smo na nogama dok nas vodi Deki. Budimo zadovoljni i sjetimo se vremena kada smo uzeli titulu sa Stojanovicem. Bila su mnogo teska i nadajmo se da je to iza nas. Znam i da bole mnogi transferi ali bez obzira na sve trebe da prevlada neka pozitiva.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

A Stankovic ti se nije dobro pokazao!? Decko je igracina.Zasluzuje Zvezdin dres pre Zivkovica koga si drzao 65 minuta u igri i ako ti svakim momentom na terenu dokazuje da je zalutao u Crvenu Zvedu.
d

djile

pre preko 2 godine

Bas tako, Zivkovic nista, kao i Krstičić, Srnić, Gobeljic... Medju ovim momcima ima kvaliteta ako im se da šansa..
d

djile

pre preko 2 godine

Bas tako, Zivkovic nista, kao i Krstičić, Srnić, Gobeljic... Medju ovim momcima ima kvaliteta ako im se da šansa..
1

1/1

pre preko 2 godine

Samo u izjavama su dobri. A zapravo odigraju samo prvo kolo kupa protiv Knjazevca, Vlasotinac, Priboja... i to ne svi
X

XYZ

pre preko 2 godine

Novi Maradona! :D ajmo naslovi
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Bg bravo za komentar,ako gledamo fudbalski mali Stankovic i Mustafa bi dobili priliku u svakom ozbiljnijem klubu,bar u nasoj linglong ligi, ali izgleda da ovde menadzeri određuju, moj deki kao da ima druge favorite-svi bi da se dobro ovajde. Pogledajte samo koliku proviziju su dobili za Vlahovica, a znate li ko su menadzeri ovoj dvojici? Oni se pitaju...
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Ma ne zna se nista ,Beograd je najvece selo.Sve se sazna za 2 sata !!!!😂😂😂I'ma dosta dobrih klinaca sto me raduje !!!
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Naši slepci ne vide kakvo blago imaju medju mladim igračima.Uvek nam se čini da u drugim ekipama ima boljih igrača.Marko Grujić svojevremeno ne bi dobio šansu da Lučo Ibanjez neje rekao Grofu da je Gruja vrhunski talenat i da treba da dobije šansu.
S

Simo

pre preko 2 godine

Dečki prezimenjaka u prvu postavu
R

Rajka Baregro

pre preko 2 godine

Radulović?I kako da se dokažu kad igraju po 20 minuta,zar nije mogla još neka utakmica da se zakaže pa da peglaju bar 60-70 pa da ih vidimo?!
G

Gost KGB

pre preko 2 godine

Igrali su sutradan posle meča sa Mariborom za Grafičar protiv Lokomotive 2 Moskva (meč se mogao pratiti preko Zvezda TV) i pobedili sa 5:1.Malo je reći da su briljirali; neznam koga bih pre izdvojio.Možda: Đurića,Stankovića,A.Matića,Radulovića,Golijanina i još jednog špica(zove se Balša)a kome sam zaboravio prezime. Omladinci su garant Zvezdine svetle budućnosti!
T

TNT

pre preko 2 godine

Pa pusti ih više da igrju, bar na pripremama možeš i Lučića i Stanića, nemoj samo 15 minta daj im poluvreme.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Lucic je imao odlicnu sezonu u IMT, ostaviti ga u prvom timu, da mjenja Katai-a.
К

Косингас

pre preko 2 godine

Лучић и Станковић треба да остану са првим тимом. Озбиљан квалитет, само им треба дати шансу.
G

Gost77

pre preko 2 godine

Baš ozbiljan kao Vukan Savićević, Darko Lazić, Nemanja Ahčin, Stefan Mihajlović... Daj bre rođaci, jedno je igrati u IMT-u i Grafičaru, drugo u Zvezdi... Na silu se ne prave igrači, pa nije Roko Šimić (2003) tek tako iz Lokomotive Zagreb otišao u Salzburg i razbija u filijali Liferingu... Pusti ove kombinacije ujke, strčevi i slično, Vlahović je izuzetak od pravila... Zvezda nema nikakvu omladinsku školu i ni jedan igrač iz Grafičara koji je prebačen od kad je filijala nije kalibar za ozbiljan fudbal. Još će mi svi da se sećamo Zvezdine generacije momaka rođenih 1984 , ovi klinci su suv prosek.
S

Sumnjivo Lice

pre preko 2 godine

Mali Stanković je prijatno iznenađenje. Uvijek je blizu igrača i lopte. Zvezdi nedostaje igrač tipa Branka Jovičića, koji će svojom agresivnošću pokrenuti ostatak ekipe.
p

princ

pre preko 2 godine

Druze pa sta je Sanogo i sta on radi
e

ee12

pre preko 2 godine

Jeste u pravu si decko je odlican mislim da bi ga trebalo ostaviti na kaljenju u Graficaru jos 6 meseci i na leto ga prebaciti u Zvezdu.
B

Bg

pre preko 2 godine

Meni se dopada i kako igra Ibrahim, vidi se da momak zna da igra i da nije klasican trkac iz Afrike. Njega i Stankovica bih ostavio sa prvim timom. Jure Ada, Banjca, a evo im ga Stankovic ispred nosa.