Stadion Novog Pazara (©Starsport)
Stadion Novog Pazara (©Starsport)

Stanković o prozivkama sa tribina, Dukanac o atmosferi u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.23. | 16:41

Reči trenera Novog Pazara i Kolubare posle međusobnog okršaja

/Od dopisnika Mozzart Beta iz Novog Pazara/

Trener Kolubare Veroljub Dukanac blistao je od sreće na konferenciji za novinare. Njegovi momci sačuvali su mrežu kraj Jošanice i Raške, a golom Uroša Đuranovića u 50. minutu ostvarili su pobedu možda i presudnu u borbi za plej-of Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

"Pre svega, čestitam mojim momcima na fanatičnoj borbenosti. Dugo smo imali igrača manje, ali smo izdražali. Rekao sam igračima u pripremi da će trebati i dosta sreće da se upiše nešto u Pazaru, gde domaćin ima dobar niz rezultata. Pružili su maksimum", rekao je Dukanac predstavnicima medija.

Osvrnuo se i na ambijent na Džaizkoin areni, gde se na kraju utakmice poklonio publici i dobio aplauz.

"Uvek dolazim ovde sa velikom radošću. Obožavam ovaj grad, koji živi za fudbal. Bilo je zadovoljstvo. Nama je značio svaki pozitivan ishod, a došli smo do pobede. Poklanjam je lazarevačkim ljubiteljima fudbala", završio je Dukanac.

Njegov kolega Aleksandar Stanković osvrnuo se na skandiranje sa tribina, pošto ga je nezadovoljna pazarska publika terala sa klupe i prizivala povratak Vladimira Gaćinovića.

"To je život. U fudbalu su mi se pre 20 dana desile lepe stvari, sada je suprotno. Smenjuju se prijatne i neprijatne situacije. To shvatam kao život. Ne možeš da kontrolišeš neke stvari. Svakako, hvala. I ovo je dokaz koliko ljudi vole klub", procedio je Stanković.

Analizirao je i dešavanja tokom 90 minuta na terenu.

"Mislim da smo dobro radili, posebno u prvom poluvremenu. Znali smo šta nas čeka. I na poluvremenu je bila sugestija da se pazimo prekida. Kolubara je dobro organizovana u defanzivi, upozoravao sam. Nismo uspeli da iskoristimo igrača više", rekao je trener Plavih.



tagovi

Kolubara LazarevacFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara