Komentari na vest

Stanković posle Sente: Prvo poluvreme najgore od kada sam trener Zvezde

V

Vrbas

pre oko 3 godine

prvo poluvreme katastrofa, a onda opet kao protiv proletera zove najbolji fudbaler zvezde u proslih 9 godina koliko je na vlasti, dakle famozni poziv koji se ne odbija, opet, i onda krece onesvescavanje tsc-a na terenu
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

I ako smo odlično igrali evropu, i ako osvajamo titulu, ima ozbiljnih problema. Godinama ne može da se nadje rezervni levi bek. Oteran je Hajdin jer nije hteo da pravi kombinacije, a dobro bi došao kao rezerva Rodiću. Desni bek uopšte ne postoji, Gajić bi bio dobar kao rezervni bek. Treći štoper ne postoji, Pankov nije taj nivo koji Zvezda sada igra, Eraković je još zelen za taj nivo. Nikolić i Petrović ili su Menadžeraki igrači ili su u kombinacijama sa Tvorza, pa moraju da igraju. Nemamo gol igrača, kao što je bio zdrav Boaći. Pavkov odigra jednu dobro pa ga nigde nema. Falcineli da bi dao gol treba da mu se servira kao na tacni, spor je i nije okretan. Pod hitno nam treba, levi i desni bek, Dragović, špic tip igrača kao što je bio zdrav Boaći. Pa da se napadne LŠ.
S

Sta uradi Hesus Hile

pre oko 3 godine

Sta ce vam bek kad imate Elvis Prislija
i

i onda

pre oko 3 godine

I onda su telefonski pozivi i Elvis Prisli proradili :-)
s

stGo

pre oko 3 godine

apsolutno najgore! nit penala nit crvenog kartona!
p

postic

pre oko 3 godine

u pravu si nije crveni za Gajica a penal je bio pogledaj malo bolje
G

Gostic'

pre oko 3 godine

Igrac TSC-a u gol sansi,a Gajic zadnji igrac odbrane,zato crveni,prostudiraj malo pravila
G

Gost123

pre oko 3 godine

Najgore kada ti igraju Terzine nade, jos je samo Cupavi hvalio, prodati ih za badava sve sem Gavrica!
P

Polupismen

pre oko 3 godine

Hvalio ?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

I pored velike pomoći sudije TSC-u, prestrogo dosuđenom penalu i bez razloga isključenja Gajića, Zvezda je bila ubedljivo bolja i još jednom zasluženo pobedila. Prema igri i šansama trebalo je da bude najmanje 5 : 1 za Zvezdu.
N

Najveci licemer ikad

pre oko 3 godine

Pre ce biti da je bilo obrnuto,Elvis Prisli navlacio za crvenu,cist penal za TSC,Gajic poslednji igrac odbrane a igrac TSC-a u gol sansi,zato je dobio crveni, Elvis jedva docekao da svira zvezdanesterac i iskljuci igraca TSC koji se s pravom bunio zbog izmisljenog zvezdanesterca.
G

GrobarKosmet

pre oko 3 godine

Da vas nosonja nije pogurao, ko zna sta bi tek pricao... tragedija
G

Gostić

pre oko 3 godine

Zato je u drugom proradio Elvis Prisli
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Zato sto ti igraju Katai (trenutno ni za opstinsku ligu snage nema), fudbalercic splavar Nikolic i Petrovic (mozda nesto i bude od njega ali tesko...) Tesko je kompenzirati jednog igraca a ovdje imas trojicu koja nisu na nivou... I naravno kada pravis neke alibi price, Ben mora da bude napadac... I sta tu ocekujes?! Ne moze bez napadaca, ne moze! Mi imamo jednog napadaca iskusnog i jednog talentovanog, Pavkova i Krstovica! Falcineli je neki poluspic i ne moze da igra sam u napadu jer ne zna da udje u sansu i da da gol!
b

bravobravo

pre oko 3 godine

Veliko je olaksanje kada vidim da ima jos ljudi koji tacno vide sta je problem.
D

Drax

pre oko 3 godine

Istina je da Katai još nije spreman ali kako da se vrati na nivo pre povrede ako ne igra, istina za Petrovića i Nikolića ali su bonusi, istina je da Pavkov mora da igra u gostima i samo je to bila greška Stankovića danas !
p

podesen

pre oko 3 godine

Zvezdino najgore 1.poluvreme a sudije Elvisa najbolje u sezoni.
A

A c a

pre oko 3 godine

Zato što smo igrali bez napadača i zato što ova ekipa ne postoji bez Kange.