Komentari na vest

Stanković pred Bragu citirao Murinja: Dve godine smo radili za ovo, finala se ne igraju, ona se pobeđuju

S

Sashki85

pre preko 2 godine

Tačno deki! Oni igraju sve bolje i atraktivnije, samo zvezda nazaduje kada je igra u pitanju. Da li je iko primetio u zadnjo vreme da kada katai odigra desno ili u sredini, zvezda igra puno organizovanije I napadacki I defanzivno. To je zato kada on i ivanic igraju obojica na levoj strani, gornja polovina terena ne postoji!
I

IDEMO!

pre preko 2 godine

Sutra pobeda i jos 6 utakmica, muski, sa pojacanjima, sa navijacima!
F

Familija

pre preko 2 godine

Jako i snažno lavovi pobeda i ništa više ni manje od toga NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Gost 000 Hvala, Zemljače. Podrazumeva se da sutra SVI NAVIJAMO ZA SVE NAŠE KLUBOVE, MISLIM, SVI MI NORMALNI, PRAVI, ISTINSKI NAVIJAČI,,,,, Da i Partizan , ne samo da prođe u nokaut fazu , NEGO DA POBEDI, ove Kiprane, jer je svaki bod važan za naredne godine.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ NAJLJUBAZNIJE MOLIM POŠTOVANU REDAKCIJU "MOZZARTSPORT" - a , da ako je ikako moguće prestane sa objavljivanjem jednog istog komentara sa pohvalama Terziću i Mrkeli od strane izvesnog lika koji je ukrao moj nik i potpisuje se vrlo slično NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD... i sami vidite da je to i glupo i jadno, ako ne svi a onda ogromna većina komentatora vidi da se radi o falsifikatoru, i zaista je više dosadno objavljivati tu splačinu od komentara. Unapred zahvalan : NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)
Z

Zaboravi si

pre preko 2 godine

Da kažeš ono tvoje U INAT DUŠMANIMA.
Z

Zemljače

pre preko 2 godine

Umesto što smo kmečiš, registruj se i stavi neku SLIKU pored Nika, pa će svi znati koje NAJVEĆI, a ko krade Nik. Ovo to kažem onako U INAT DUŠMANIMA 😂😂😂
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ovo je verovatno NAJBOLJI, NAJZRELIJI, pa i NAJTAČNIJI intervju koji je Dejan Stanković dao od kad je postao trener Zvezde. Ogromna je šteta što je došao u zlo vreme, što je postao trener Zvezde u jednom mutnom vremenu, vremenu ogromne podeljenosti u Srbiji, vremenu u kome nijedan trener ne može da se 100% usredsredi na fudbal, na igrače, na igru, na stvaralaštvo,,,,,, jer danas niko pa i trener fudbalskog tima ne zna kakav dan će osvanuti, i kakvu će vest čuti kad dođe na radno mesto. Ono što je nesporno : Dejan Stanković i u ovom čemernom vremenu daje sve od sebe, pokušava da i kad mora ne "popušta" više nego što mora, da učini sve što je do njega da Zvezda pobedi. Kazujem ovo sa punom svešću da sam ga mnogo puta na ovoj stranici žestoko kritikovao, počesto i više nego što zaslužuje.......... ALI SUTRA ZVEZDA IGRA, I PREDVODI JE DEJAN STANKOVIĆ, IGRA NAJVAŽNIJU UTAKMICU OVE GODINE, SUTRA JE SVETI ALIMPIJE STOLPNIK, MOJA KRSNA SLAVA, I SUTRA ĆEMO SVI, ALI SVI ZVEZDAŠI BITI UZ SVOJU ZVEZDU, UZ NAŠEG TRENERA I NAŠE IGRAČE, SVI KAO JEDAN..... SUTRA KAD ODEM U CRKVU, I SA SVEŠTENIKOM PRESEČEM SLAVSKI KOLAČ, POMOLIĆU SE I ZA NAŠU ZVEZDU . DA SUTRA POBEDIMO ! 🔴⚪💟💟🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌟🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
G

Gost 000

pre preko 2 godine

Срећна Слава, земљаче! Ако смо праве патриоте, сутра навијамо за оба НАША клуба, а кад дође дерби онда да се боре момци на терену и да ту покажу ко је бољи. Да дерби буде права мушка, спортска борба на терену, а не преко медија! Само слога Србина спашава!!!
5

5554

pre preko 2 godine

sutra sta bude.... ali prvenstvo I poslednja dva meča su isto važna...
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Mi nemamo medije koji ce kao partizanu da opravdaju svaki neuspeh i da naprave izgovor za sve, Zato moramo dati podrsku ekipi ma sta god bude, dosta pljuvanja, sigurno ce dati sve od sebe. Realno Braga je bas jaka i razbili su kuci i Ludogorec i Midtjaland...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.