Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stanković: Veoma važna pobeda, posle prvog gola sve išlo kako treba

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.03.22. | 21:00

Strateg crveno-belih zadovoljan posle nove pobede (3:0)

Crvena zvezda pobedom nad Kolubarom (3:0) nastavila je šampionsku trku sa Partizanom, a Dejan Stanković istakao je značaj trijumfa nakon evropske eliminacije, uoči reprezentativne pauze.

Izabrane vesti

"Ovo je mnogo važna pobeda jer smo se prilično istrošili mentalno i fizički, videli ste to u početku, dok nismo ušli u ritam i dali gol. Posle je sve išlo kao treba. Postojao je strah da se neko ne povredi, srećom nije bilo pehova. Čestitao bih Kolubari koja je mirno pokušavala da nas iznenadi i dođe do našeg gola što su i uspeli dva puta u nastavku", kazao je Stanković.

Šansu u redovima crveno-belih dobili su brojni golobradi biseri od startera Nemanje Motike, preko rezervista Nikole Stankovića, Andreja Đurića, Petra Stanića i Andrije Radulovića.

"Drago mi je da sam imao priliku da pružim mladim igračima šansu. Motika je bio starter, tu su i momci koji su ušli sa klupe, ranije sam rekao da ću kad god budem u prilici im ukazati šansu", rekao je strateg crveno-belih.

Dejan Đurđević, šef stručnog štaba Kolubare, pomešanih emocija sumirao je utiske.

"Kadrovski smo osalabljeni, ali o tome smo pričali pre utakmice. Kada je utakmica počela na terenu je bilo 11 najboljih u tom trenutku. Bili smo korektni u defanzivnom bloku, ali nismo uspevali u napadu da ugrozimo rivala. Ono što nisam zadovoljan je što smo primili gol u završnici prvog poluvremena. Prisup rivala je drugačiji na 1:0 i 2:0. Ima i lepih stvaari, neki mladi igrači su pokazali da možemo da računamo na njih. Ne mogu da budem zadovoljhan porazom 0:3, ali nije smak sveta. Okrećemo se utakmicama protiv narednih rivala", rekao je Đurđević.


tagovi

FK Crvena zvezdaKolubara LazarevacDejan StankovićDejan Đurđević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara