©Starsport
©Starsport

Stanković završio misiju u Novom Sadu, prioritet odlazak "preko"

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 19:53

Posle polusezone provedene u ekipi Mladosti, 28-godišnji levi bek osluškuje ponude iz inostranstva. Odlična epizoda u Larisi kao podstrek

Nikola Stanković, iskusni levi bek sa više od 100 nastupa u Mozzart Bet Superligi prethodnih sezona, ponovo je slobodan igrač. Dvadesetosmogodišnji Stanković, koji je najveći deo karijere proveo u Radničkom iz Niša, završio je saradnju sa ekipom novosadske Mladosti posle osam odigranih mečeva ove polusezone.

S obzirom na iskustvo, ali i prilično uspešnu epizodu u grčkoj Larisi pre tri godine, on se nada ponovnom odlasku u inostranstvo ove zime.

Izabrane vesti

"Uskoro punim 29 godina i svestan sam da se polako približavam kraju karijere. Zbog toga bih voleo da se ponovo okušam u inostranstvu. U Grčkoj je sve počelo odlično, odigrao sam 14 utamkica kao starter, posle čega sam, zajedno sa još nekoliko igrača, odlukom impulsivnog vlasnika kluba, isključen iz tima. Nakon toga nisam imao ponovo prilike da igram u inostranstvu i osećam da sam ostao nedorečen. Naravno, ne isključujem mogućnost igranja za klub i iz domaćeg šampionata, ipak je ovo moja kuća", zaključuje on.

Stanković je osim za Radnički, Larisu i Mladost, dosad u seniorskoj karijeri igrao i za Voždovac, Inđiju i OFK Bačku.

Novosađani posle 19 kola u premijernoj sezoni na elitnoj sceni imaju učinak od tri pobede, četiri remija i 12 poraza, te sa 13 bodova zauzimaju pretposlednju poziciju ispred Radnika.



tagovi

Nikola StankovićMladost Novi Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara