Komentari na vest

Stankovićev rezime priprema: Ohi inteligentno čita distance i prostor, Dioni se apsolutno nije uklopio

S

Sherlocked

pre preko 2 godine

.. "Dobro čita šanse i dobro se kreće čita prostor i distance. " . Ne zna ni on sta je hteo da kaze.
N

Najbolji

pre preko 2 godine

Svako ko je iole kritikovao trenera ili loše igre odluke dobijao je -. Botovi samo tapšite zato ćemo titulu da izgubimo i možda par talentoanih momaka.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Šta je bre ovo dežurni ? Samo 639 minusa ! Ajde lenštine na posao, dosta je bilo izležavanja ........... U najkraćem roku hoću da vidim ovde preko 1000 minusa.
D

Dron

pre preko 2 godine

Stankovicu daj klincima sansu nemoj da ti Terzic sastavlja tim...
d

darkobg

pre preko 2 godine

Čoveče da li ti pratiš pripreme. Svi klinci koji su krenuli na pripreme dobili su šansu.
B

Budak

pre preko 2 godine

Motika novi galaktikos iz Bayerna,isto ko onaj Babunski igrac Barselone
J

JSD-OVCI

pre preko 2 godine

Neeeeeeee, najveći galaktikos je Asen Nikolov zvani Bebeto.
c

comi111

pre preko 2 godine

Zivkovic dzoker? Dokle Deki da se lazemo? , pa poznajemo i mi igru, vidimo i mi promasaje.Izadji reci nije za nas kao i za Dionija, nije zadovoljio i cao. Daj da uozbiljimo klub vec jednom! Ovo nije vreme kad se fudbal igrao 70 tih godina, pa da nemate snimak kao i mi da vidimo ko dolazi i ko kako igra. Sramota je pored toliko novca od 2016 do 2021 da nam sad neki igraju; takozvani zamazivaci ociju.. Od kad je Kataji tu, Ivanic, Dragovic; pa dajte ljudi sad neke igrace da nam igraju tu mladji, da ih ovi uce igri.Zasto nemamo treceg golmana koji je visok kao Borjan i talentovan dovoljno da moze da ga menja ubuduce? Stavis tog golmana da brani kad igras neke smesne tekme i prodas ga kao i Manojlovica kad smo imali. Onaj nas treci golman kao da je metar 180 jedva, decko pojma nema, zauzima mesto talentovanom i visokom golmanu za prodaju. Svaka cast za Motiku, fenomenalan talenat, jos se neznanju njegove granice i mozda je to nas buduci Pjaca(mislim na prodaju). Djuric mislim da se preziva, stoper nas mladi, pa daj da igra momak je talentovaniji mnogo, a Eraka prodajte ga za 1 m, on ne vredi i niti ce ko da da vise za njega, samo zauzima mesto. (Decko je dostigao svoj nivo i on ne moze vise, kraj potencijala!) Jutros ON kapiten prvi bezi sa kise, sami pogledajte). Ne moze sve dzabe da se dovede, mora nesto i da se kupi!
O

Ojo

pre preko 2 godine

A ko će sad da odgovara za ova pojačanja što se ne uklapaju
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

........ na dobro Stankoviću, sve što si rekao (a nisi ništa rekao) manje više znamo i uglavnom je to to. Ali T nisi Terzić, nisi Mrkela, Tvoja karijera je slavna i besprekorna, ne vuku se repovi za Tobom itdddd..... Pa zašto onda POBOGU BRATE, dozvoljava sebi da izgovoriš rečenice kao npr. "DIONI SE NIJE UKLOPIO ??????????!!!!!!!! 😖🤢🤮 .... pa taj nikad i nigde ne može da se uklopi(kao Sumaila koji posle Zvezde igra, i to veoma retko po klubovima za koje niko u Evropi nije čuo), NE RADI SE STANKOVIĆU O "UKLAPANJU", i Ti to vrlo dobro znaš !!!! RADI SE O UGRADNJI O KLASIČNOJ KRAĐI I PLJAČKI ZVEZDINE KASE, A TI SI PRISTAO DA TU KRAĐU POKRIVAŠ SVOJOM PRIČOM. Zatim : Rišaira vidiš kao džokera???? Za gde????? PROTIV koga ?????? Uvek kad je Rišairo u timu Zvezda igra sa igračem manje,,,, I TAJ NIKAD NA VO VIJEK VIJEKOVA AMIN NEĆE POSTATI IGRAČ, TO JE SUMAILA br. 2 ,,,,,,,I TI TO STANKOVIĆU VRLO DOBRO ZNAŠ. Zašto onda sebi sve to dozvoljavaš ??? ....... Čekamo da vidimo šta će biti sa ovim Pićinijem.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Lik je dobio skoro 600 minusa za 45 min. Pustite ljude da kažu svoje mišljenje, pa makar i da nisu upravu. Zato i služe komentari, da se komentariše, diskutuje, polemiše itd itd. Ne bi bilo ni dobro da svi koji navijamo za Zvezdu, imamo isto mišljenje. Šta je čovek pogrešno rekao, imali smo bezbroj skupih promašaja. Bilo je i dobrih pogodaka, doduše daleko manje. Što se tiče ovog sada prelaznog roka, Ohi je pun pogodak. Pićini mi deluje kao da je pao sa Marsa, da li je pod ručnom zbog povreda ili je nešto drugo, to ne znam. Motika je veliki talenat, može da bude veliko pojačanje. Ali od njega očekujem tek za godinu dana da eksplodira. Nemamo prava više na kiks. MORAMO SVE UTAKMICE DO KRAJA DA POBEDIMO.

MILAN1989

pre preko 2 godine

Botovi rade punom parom
A

Aksel

pre preko 2 godine

Dionija prodati u Lafajet klub. Da ga ispaljuju iz topa

07.08.16

pre preko 2 godine

Ako smo bolji od gromade,a jesmo,dobicemo oba Derbija,i anulirati minus,cak biti u plusu.Oni jesu zatvorili i zatvorice dosta meceva,o tome svedoce njihovi nastupi kuci(lavovi)u Evropi(misevi),ali Derbi se ne zatvara,i tu ih dobijamo dva puta.Oni nemaju stopera kao mi Dragovica,beka kao naseg Rodica,sredina sa Sanogom i kreatorima Ivanicem,Kangom i Kataijem je jaca od njihovih veznih.Sa Ohijem konacno dobijamo skorera.Gromada nije toliko jaka koliko oni sami sebe uzdizu.Ljudi,Evropa pokazuje sve,a tu ih Belgijanci otresli lagano,jedva su prosli Svetu Klaru i Soci,mucili se sa Florom i Anortozisom.Oni jedva da su za LK.Mi smo pokazali ko smo,kroz sve ove godine u Evropi.Imamo i mi mana,bojim se stopera,Erakovica,bojim se nase desne strane,krila,gde ce Deki morati da forsira Falka i Risaira,gde i Ben,kao najbolji tu,nije bas ono sto treba.Nemamo,ako ne dodje Ado,bas pouzdane zamene u vezi,ali za klasu smo jaci od gromade.Picini ako bude zdrav,i Motika ako se uklopi,uz igrace koje gromada nema(Borjan,Dragovic,Rodic,Sanogo,Kanga,Ivanic,Katai+Motika,Picini i to sto imamo Ohija),ja nemam dilemu da mi uzimamo titulu.
e

enab

pre preko 2 godine

Apsolutno se slazem sa tobom.Samo nas dobite ta 2 puta,posteno i titula je vasa.Poenta je u tome sto vi sami sebe hrabrite ovakvim izjavama ali i to je ok.

07.08.16

pre preko 2 godine

@enab....Nema sta ja sam sebe da hrabrim.Kao sto rekoh,mene hrabre ovih 5 god u Evropi,hrabri me 1/8LE,a hrabre me,bogami,i mecevi gromade sa Socijem,Klarom,Florom,Anortozisom u nikad jacoj LK.To sto ste vi u Srbiji kao Siti,vidim da hrabri tebe,ali dzaba.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ja bih samo malo skrenuo paznju sto se tice finansija. Gledajuci na sajtu transfermarket i transfere od 2015/16 kad smo Grujica prodali, mi smo lepo zaradili od transfera. Da je uprava malo pametnija, da polovinu vrati za dugove, bilo bi sjajno, a ne da stave u dzep. Od 2015/16 do 2021/22 smo ulozili 27.500.000 evra ( ako racunamo Motiku i Ado-a +3.500.000) neka to bure cifra na 31.000.000 evra potrosenih na igrace. Od 2015/16 do 2021/22 smo prodali igrace u iznosu od 77.800.000 evra (ne racunam 1.100.000 evra za Babica, vec samo 100.000 za pozajmicu). Dakle kada sve sracunamo, od transfera smo ostvafili u prethodnih 7 godina 46.800.000 evra. Zato je vreme da se malo baskarimo, dovedemo Ada, Motiku i jos neko top pojacanje na leto. Konacno da poslujemo kako valja. Naravno, ovde ne racunam novac od ulaska u LS, LE, pobeda i neresenih rezultata, prolazaka u grupi i prodaja Karata. Sve u svemu, lepo poslujemo, pa da imamo normalniju upravu, bili bismo vec sada stabilan klub.
R

Računica

pre preko 2 godine

Računaj tu još 100 miliona evra od 5 godina Evrope, plus te pare koje si nabrojao od prodatih igrača, to je plus od oko 150 miliona evra., od kada je Doktor u klubu. Tu nešto ne valja, i te kako su se negde zaturile pare. I te kako tu fali para.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Nisam na ničijoj strani ali računajte i troškove tekuće,računajte uloženo na infrastrukturu,ima tu ne.malo regularnih curenja,a pare sa računa nije tek tako kako vi kažete staviti u svoj džep,pa ne ide to kao kad ti legne plata pa odeš na bankomat i digneš koliko ti treba...a preko javnih nabavki ne može baš nenormalna cifra da se mune..i na kraju krajeva da bilo šta u poslovanju ne valja UEFA bi jedva dočekala da nas rokne... A da ima čudnih poteza ima,da sve ne funkcioniše kako treba ne funkcioniše..jbg,kapiram da kao i vlast,da se njima ne napušta to mesto,pa daju nama to što treba a drpišu i sebi,vuk sit ovce na broju... Ko će ih dirati dok imaju uspehe iza sebe,niko...i ne treba ih dirati,posle njih idu gori u mulju muljara pliva,ako ikad jednog dana to prestane biti siva zona onda može na drugi način da se posmatra sve to...
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ovaj komentar sam takodje naveo da bi svako ko napise ,,Odakle pare za pojacanja" video da imamo odakle da dovedemo pojacanje. Ne gotivim Terzu, ali opet kad smo mi u jednoj sezoni doveli standardnog igraca Leverkuzena (Dragovic), Valensije (Piccini), jednog od najboljih golgetera Evrope (Ohi) i buducu svetsku zvezdu iz Bajerna (Motiku). Ranije smo dovodili iz Smedereva, Ofk-a i ostalih. Samo hocu reci da imamo pare za dovodjenje i imamo srece pa se ne bahatimo kao komsije, jer koliko smo zaradili, mogli bismo kupiti bruka igrace za nase uslove
S

Skaut 90

pre preko 2 godine

Zanimljiva računica. Samo što razlika između transfera ne predstavlja čistu dobit, pošto je potrebno ubaciti i trošak od plata u finalnu jednačinu. Dakle na jednu stranu DOBIT od ostvarenih transfera a na drugu TROŠAK za transfere, plate, porez, komunalije itd. Najlakše je da se to odradi na godišnjem nivou.
S

Sever4ever

pre preko 2 godine

Dionija,Zivkovica,Falka,Bakajoka..itd je licno Stankovic trazio od uprave da se dovedu u klub,i zato prestanite vise da lupetate gluposti da je te igrace "Terza doveo",on covek nikakve veze sa tim nema,Stankovic ih je izabrao i trazio od Terze i uprave da mu ih dovedu u tim i uprava ih je dovela,to je jedina i prava istina! Kakve bre veze Terza ima sa njima,on covek mora da dovede igrace koje mu Trener trazi,tako je u svakom klubu na svetu,trener dostavi spisak zelja sportskom direktoru i upravi,oni dovedu te igrace,ako budu promasaji sta ima uprava sa tim,trener ih je licno izabrao i trazio!
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ja koliko znam Mrkela je sportski direktor, a posao sportskog direktora je da dovodi pojacanja. Da naravno da trener moze da se izjasni da li zeli ili ne zeli nekog igraca, ali to je posao sportskog direktora. Terzicev posao to nije, ali isto tako Terzic u medijima kupi zasluge kako je on nekog igraca video, doveo itd. Naprimer kad je Pavkov dao dva gola Liverpulu Terzic se hvalio kako ga je on doveo.
J

Jole al pravi

pre preko 2 godine

Gde bre trazio dionija.. Koj dioni sta lupetas.. Stankovic ga trazio.. Za njega nije cuo ni gazda Angera odakle smo ga doveli a kamoli stankovic.. Dobar dan, terza ovde, interesuje me jedan vas igrač, luis dioni.. GAZDA ANGERA: Ko je taj? Terza: pa onaj crnja sa farbanim dredovima, GAZDA ANGERA: Pa zar to nije lik sto nam kosi travu?
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ово није Енглеска где су спојени послови спортског директора и тренера. За сва појачања је одговоран Мркела јер му је то посао.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Grobari opet obukli Zvezdin dres pa komentarišu. Stankela samo deri!!!!!!! Ado bik baš legao ovom timu!
G

Gost99

pre preko 2 godine

Dzokeri sa platama od 600000 e
J

Joic 700k

pre preko 2 godine

I kod vas penzioner i rezerva Joic ima 700k pa ne vidim da se bunite zbog toga!
G

Gost99

pre preko 2 godine

Ja sam zvezdas nego kritikujem nerezonsko trosenje para i ugradnja raznih menazdera... na lose igrace i promasena pojacanja, nismo mi igalijanska liga da imamo tolike igrace za igrace koji sede na klupi
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ko je Dionija skautirao? Ti ili Mrkela. Zašto se Radulović ne pominje? Greška u tekstu ili nešto drugo.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Radulovic bolji od bena i falka zajedno,prespori smo u napadu zato jedan radnik i moze da nam uzme bodove.Mada nije razlog samo starost igraca sto smo izgubili bodove,prosle godine su isti igrali pa smo bili prvi.Razlog je sto na jesen nismo nadoknadili odlaske falcinelija i miluna,hvala bogu pa je milion i po za dijega bilo mnogo,a isto toliko za falka smo platili bez problema.Ni bolji trener nam ne bi bio na odmet
G

Gost za novaka

pre preko 2 godine

Kratko:veze ti nemaš.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

I ako Zvezda ima kvalitetniji tim od JSDa, biće teško doći do titule. 5 bodova je mnogo za našu ligu, plus što JSD ima nekoliko utakmica sa njihovim klubovima. Teško je pobediti sve utakmice do kraja. I ako gotivim Mistera, on će biti kriv ako se ne uzme titula, jer je ovde protiv Surdulice na 1:0 čuvao rezultat, odmarao igrače itd. Plus što je mesec dana ranije izgubio od njih tamo. Pravi klasične početničke greške. Daj Bože da uzmemo titulu, ali....
G

Gostttt

pre preko 2 godine

imamo 2 derbija, dakle na nama je, ako pobedimo oba u plusu smo od 1boda ne racunajuci ostale utakmice.... tako da akl smo zaista najbolji mi se pitamo
s

skunipen

pre preko 2 godine

Potpuno se slazem, za nase jadno prvenstvo to je veliki broj izgubljenih bodova. Ove sezone Stankovic forsira igru koja je suvise defanziva, sa mnogo opreza, cak i kada se gubi i kada treba da se juri rezultat, opet gura igrace koji igraju povucenije sa sto manje rizika. Cak ni na pripremama nije smeo postavi ofanzivniju postavku. Pobediti Partizan nije lako, ma sta god pricali, u vecini vecitih derbija rezultat uglavnom bude neresen ili neko jedva pobedi sa jedan razilke, gotovo uvek utakmica bude tvrda i dosadna. Poslednji put Zvezda je pobedila Partizan sa dva razlike 2015. godine.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Lupa ko otvoren prozor pa Dioni je tata za Zivkovica budimo malo realni.
f

fusbaler

pre preko 2 godine

obojica veze nemaju

Cz

pre preko 2 godine

Plasim se ovih sto znaju da igraju prostora u fudbalu, svaki do sad je bio nula od igraca
T

Tokyo

pre preko 2 godine

Borjan - Picini, Dragovic, Erakovic, Rodic - Kanga, Sanogo (Ado ?) - Motika, Katai, Ivanic - Ohi. Rezerve: Popovic, Gajic, Pankov, Krsticic, Ben, Falko Pavkov... Zvezda ima zaista veoma, veoma dobar tim i trenera koji se dokazao i u evropskim utakmicama Milan, Gent, Braga...) i u derbiju (bez poraza vec cetiri za redom), tako da mozemo sa optimizmom da pcekujemo nastavak sezone. Prednost komsija jeste pet bodova ali ima jos mnogo da se igra a i dva derbija. Sve je moguce! Sto se Evrope tice, Zvezda je veliko ime u evropskom fudbalu i ima sanse da prodje u cetrvrtfinale LE. Napred zvezda!
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sa Erakovićem,ne zezajmo se.Motika nema šanse da trenutno igra prvu postavu,gledao sam ga za reprezentaciju,ima talenta, ali još nije nivo ni Lazetića, a kamoli nešto više.
A

Apoel

pre preko 2 godine

Sve stoji, samo sansu moraju dobiti i Radulovic, Djuric, Stankovic, Stanic... Trebalo je Kahvica pozajmiti nekom da predje u seniorski fudbal ili poslati u Graficar do leta pa od leta da spremnije udje u konkurenciju za prvi tim! A Gobeljic, Srnic, Krsticic, Zivkovic da traze nove klubove.
s

sramota...

pre preko 2 godine

GDE JE STOPER, ZAR SMO ZABORAVILI KAKVE GOLOVE SMO PRIMALI JESENAS, PROTIV SURDULICE , TSC , Vojvodine itd, Zasto nije doveden stoper? Zbog cega je onda odlazio Degenek?
d

dejan.cz

pre preko 2 godine

Ни једна ријеч о шупљој одбрани!?
M

Menadjer

pre preko 2 godine

Ne smeju da ga pitaju
L

Loš

pre preko 2 godine

Dragi druže,, mister,, (mnogo još treba da učiš) Znamo svi da voliš Zvezdu kao i mi, ali zašto nam vređaš fudbalsko predznanje koje svako od nas ima, a najviše vređaš sebe. Zašto Srnić? Čovek koji po meni nezaslužuje sa igra i u nižezerazrednim klubovima on igra i srce i pluća jednog velikog kluba. Igrati zadnjeg veznog moraš biti sve od vodonoše do odutimača i skorera ni ON NI SANOGO TO NISU. NA nijednoj utakmici ove pripremne pa i one u prvenstvu nisam video da pokušavaš da igraš preko desnu stranu. Prwsing nam je užasan imamo mnogo malo oduzetih lopti. Ohi dobar bio bi još bolji kad bi Katai bolje sarađivao i Falko više igrao on zna fudbal slabo pripremljen i nije imao centar fora poput Ohija. Ivanić ok, Krstičić se budi, Pićiniju treba snage bolji od oba desna beka. Rodić slab, Dragović slab puno pliva, Pankov samouveren i nonšalantan nesviđa mi se ima znanje poleteo puno Eraković mora da popravi držanje i da digne glavu Đurić mi se više sviđa, Goedić ok, Popović se sve pogubio 2 gola Šahtjora njegova. Mladi Stanković top, Radulović ima fudbal u mali prst treba mu još brzine i više utakmica, Mustafa je za Zvezdu, braća još fizički da ojačaju plemeniti igrači samo fizikalije. ADO PIOD HITNO I BANJAC. NAPOLJE SRNIĆ, SANOGO, GOBELJIĆ, POPOVIĆ. I SVI DA GRIZU DA TI SE NEDESI DA PARTIZANOVI FUDBALERI UĐU U DERBI SA VIŠE ŽARA.
M

Mit

pre preko 2 godine

Sanogo je stub Zvezdine igre, pogotovo u Evropi Sa ostalim se manje-vise slazem, ali ovo za Sanoga je bas glupost, bez njega bi bas tim bio premekan, pogotovo u evropskim utakmicama.
H

Hvala

pre preko 2 godine

Mister sto forsiras poluigrace kao Zivkovic i Srnic... Koji je svrh priprema ako mladi ne dobijaju sansu svaku tekmu barem 45 min. Ti ako neko treba to da zna i da im da sansu kad si sam dobio sansu kao klinac sa 17 god u evropskom mecu, a vamo forsiras Srnica na veznom redu iako igra to jako lose, samo je borben.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Tako je.Na ovim pripremama smo za kratko vreme mogli da vidimo puno bolje klince od Srnica i Zivkovica.Ovaj drugi i ne zasluzuje Zvezdin dres,gori je od La pare,a Srnic nikako nije za zadnjeg veznog.No opet smo ih gledali kao startere i po 70 min u igri.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Resiti se Krsticica i Srnica,i dovesti Ada i Banjca kao zamene to bi bila bomba
D

Dosta bre vise

pre preko 2 godine

Dosta sa demagogiom vise ... sta pricas ti , pa ti si birao sve te strance . Imamo roster kao za americki fudbal 3 tima da se naprave dovodite neke igrace napred strance punite dzepove a gobeljic vam idalje orvi bek ,rodic 3cu godinu dusu ispusta na levoj strani igrajuci svaku 90 min , koga sprdate vise ... deki odlazi ,terzicu odlazi ,sve veliki strucnjaci a roster i igra sve gora... da si gledao taj isti kup nacija video bi da mozes da nadjes beka u africi solidnog brzog i snaznog a ne sa gobeljic gajic kombinaciom vise ...
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Koliko bi samo Serifov napadac Kolumbijac koji je jos slobodan legao Tscu na primer.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Stvarno ne razumem potrebu da se na ovoj vesti pise o tsc-u i tamo nekom kolumbijcu,nigde veze
G

Gostens

pre preko 2 godine

nmg da verujem da imamo ovakvog trenera koji je sve u stanju da prospe a dobio igrače sve na tacni pripremljene od miloja i sta sad ne osvojimo titulu idemo u konferenciju ko ce to da gleda a pritom partizan ima tim penzionera stvarno se nerviram i posle pita sto ne dolazi niko na stadion pa osvesti se stankovicu zasto

kln

pre preko 2 godine

Nije problem ko ce da gleda nego je problem ko ce da igra, pola igraca ce da ode