Stankovićevo slovo o Dioniju i Zvezdinom nedostatku: Verovatno nam fali igrač brzih nogu...

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.07.21. | 11:30

Zvezdin strateg pohvalio i Bakajoka, mali ukor za Nikolića

Čitali ste već tekst o tome ko će od nekadašnjih nosilaca igre morati dobro da se pomuči kako bi dobio značajnu minutažu kod Dejana Stankovića. Ali bilo je i onih koji su najavili da će biti snaga koja dolaze.

Ozbiljan rast forme demonstrirao je Aksel Bakajoko, mada je u formaciji sa trojicom štopera protiv Šturma pošteno patio. I o njemu je pričao Dejan Stanković u rezimeu priprema. 

Izabrane vesti

„Kod Bakajoka je prisutan konstantan rast na pripremama, danas je imao poteškoće. Ali moramo da vidimo na koga sve možemo da računamo. Sve je ovo prirodan put za Bakajoka. Mora da nastavi da radi i da se bori. Treba da se nameće, ne sme da odustane. Mi ga vidimo kao pojačanje“, rekao je Stanković.

Francuski napadač Dioni je debitovao za crveno-bele. Tek toliko da oseti ekipu. Dragović je na visokom nivou odigrao 45 minuta, na najvišoj tački spreme još nisu Petar Stanić i Nenad Krstičić.

Dragović je odigrao 45 minuta, treba mu još sedam dana da bude aposlutno fit. Dioni je već drugačija priča. Vraćamo se za Beograd, imamo dva slobodna dana. On će nastaviti da radi, kao Nena Krstičić i mali Stanić. Polako se spremamo, uvešćemo ga za prvenstvo. Videćemo koliko. Lepo ćemo izmeriti, da ne napravimo neku grešku i da ne daje bože ostanemo bez njega na duže staze“.

Crvena zvezda je dugo tražila špica posle neuspešnih pregovora sa Prijovićem. Brojna imena su bila u opticaju, na kraju je izbor pao na člana francuskog Anžea. Deluje da bi svima na Marakani bilo lakše da je Dioni došao sedam dana ranije.

„Bilo bi idealno da je došao sedam ili deset dana ranije. Takav je bio momenat, svi znaju da kada tražiš napadača u ovom periodu mnogo toga ne štima. Svi koriste taj momenat. Kada smo doveli Dionija odmah su se pojavili brojni špicevi koje smo gledali ili kontaktirali. Bilo je u igrača koji su nam bili nedostižni, ali onda se sve promeni. Zadovoljan sam, skautirali smo deset špiceva. Verujem da smo doveli pravog igrača, odmah je hteo da dođe“.

Slovo o mladim igračima.

„Imamo dosta mladih igrača. Protiv Šturma ste ponovo videli Čupu Erakovića, Njegu, mali Stanić je dobio šansu. Velja je mogao i morao bolje. Imamo primere u svlačionici na koje mogu i moraju da se ugledaju“.

Zvezda je popunjena na krilnim pozicijama, ali utisak je da joj nedostaje igrač bržih nogu, neko poput Nemanje Radonjića. Posebno će to biti potrebno Crvenoj zvezdi u projektovanim utakmicama sa jačim rivalima.

„Verovatno, verovatno...“


tagovi

Dejan StankovićAksel Bakajoko

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara