Menig i Stanojević (©Starsport)
Menig i Stanojević (©Starsport)

Stanojević: Fokus ekipe je bio izvanredan

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.11.21. | 18:27

„Bilo je teško probiti blok Vojvodine“, ocenio trener Partizana

Bez Natha, bez Vujačića, sa Markovićem na klupi, a na drugoj strani terena Vojvodina. Na papiru delovalo je da bi lider na tabeli mogao da se oklizne u derbiju kola, dok je na kraju Partizan odigrao jednu od najboljih partija u sezoni i lako dobio meč sa 4:1.

Širom osmeh zadovoljstva imao je trener Aleksandar Stanojević posle pobede nad Novosađanima.

Izabrane vesti

Najzadovoljniji sam fokusom, strpljenjem ekipe tokom cele utakmice. Bilo je teško probiti blok Vojvodine, ali smo bili strpljivi, dobro igrali iza lopte, kontrolisali utakmicu. Fokus celog tima je bio izvaredan. Ne bih da izdvajam pojedince, jer smo odigrali pravu timsku utakmicu“, rekao je Stanojević posle meča.

Pohvale je dobio Lazar Pavlović, pošto je bio starter posle dugo vremena.

Opravdao je očekivanja. Bio je disciplinovan, igrao jednostavno, radio sve što je bilo potrebno. Nije lako kada se posle dužeg vremena zaigra i to u ovako jakoj utakmici“.

Stigao je Stanojević danas i da pošalje na teren novu „bebu“ crno-belih. Mihajlo Ilić je upisao prve minute u seniorskom timu Partizana.

Mi gledamo svaku utakmicu omladinaca, pratimo svakog igrača i dajemo šansu onima za koje mislimo da su je zaslužili. Ima još omladinaca koji zaslužuju da igraju, ali ne možemo svakom da damu šansu zbog rasporeda, pozicija u timu...“

Napravio je Partizan sjajan uvod za četvrtak i meč sa Florom u Estoniji, u kojem mu pobeda, a možda i remi, donosi proleće u Evropi.

Čeka nas strahovit ritam u narednom periodu. Igrači će sutra imati slobodan dan, a onda se okrećemo Flori“, rekao je Stanojević.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara