Stanojević (© MN Press)
Stanojević (© MN Press)

Stanojević odbio platu od 1.000.000 evra da preuzme Bešiktaš: Interesuje ga samo titula sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.03.22. | 13:02

„Naši igrači su cenjeni u Evropi, imali smo ozbiljne ponude za Rikarda i Milovanovića“, kaže sportski direktor Ivica Iliev

Kad Aleksandar Stanojević kaže kako titula nema cenu onda to doslovce misli. I spreman je da delima brani ideju o povratku Partizana na šampionski tron. Toliko da je zimus rekao „ne“ kad su ga zvala dva turska kluba.

U pitanju su Bešiktaš i Antalija. Istanbulski velikan je u decembru tražio naslednika Sergena Jalcina i nudio Stanojeviću platu od 1.000.000 evra kako bi došao na Bosfor, ali kad nije u toj misiji uspeo okreno se strategu omladinaca Ordenu Karaveliju, dok je nešto ranije klub sa obala Sredozemlja želeo šefa struke crno-belih za naslednika Ersuna Janala, da bi na kraju promovisao Nurija Sahina u trajno rešenje.

Izabrane vesti

Istina je! Bilo je ponuda za našeg trenera Stanojevića, ali, on je meni još tokom jeseni rekao, i pre nego što će produžiti ugovor, da ga ništa ne interesuje sem Partizana. Njegov, kao i naš cilj je da osvojimo titulu i da Partizan bude šampion države“, predočio je Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka u razgovoru za Kurir.

Nije samo Stanojević bio na listi želja klubova iz inostranstva. Mogli su u Partizanu da unovče raspucanost Rikarda Gomeša ili da se finansijski okoriste o činjenicu da je talnetovani Marko Milovanović pred kraj prvog dela sezone golgeterski odmenio afričkog špica.

„Naši igrači su cenjeni u Evropi. Imali smo ozbiljne ponude za Rikarda i Milovanovića, kao i još neke naše fudbalere. Igre u Evropi, pobede i liderska pozicija u Superligi digli su cenu fudbalerima Partizana i možemo samo da budemo zadovoljni zbog toga. Sačuvali smo tim samo sa jednim ciljem, a to je osvajanje titule. Prvenstvo je dugo, ima još da se igra, poraz u derbiju ne bi trebalo da nas poremeti. Verujem da ćemo sve izgurati onako kako smo zamislili“.

Tokom januarskog prelaznog roka promene u kadru su bile minimalne. Otišao je samo Aleksandar Šćekić (Zaglebje), a stigli Ljubomir Fejsa (čeka se povratnički debi) i Marko Jevtović.

Jevtović se već pokazao kao pojačanje, videlo se to u meču protiv Sparte. Verujem i da će Ljuba Fejsa, koji je divan čovek i partizanovac, uskoro moći da pomogne. Bilo je u fokusu još nekoliko igrača“, zaključio je Iliev.


tagovi

FK PartizanIvica IlievAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara