Komentari na vest

Stariji igraju za minutažu nove Zvezdine dece: Sprema se Avdićev debi i uloga za Maksimovića

K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Pre vise od dve godine Terzic je izjavio da svi mladi talenti iz Srbije moraju u Crvenu Zvezdu, i uz pomoc politike to se ostvarilo... Evo ima ih najmanje desetak, stvarno talenti, ali ti se krije i zlo.. Da bi razvijali talenat oni moraju imati veliku minutazu, poduprtu sa strpljenjem trenera, a to je tesko ostvarivo. Realno jedan tim, pa i CZ, moze tokom godine da izbaci najvise 2 mlada igraca, a preko toga trpe rezultati..Dogodice se kao sa Kabicem.. Dosao, nije odigrao ni cela 2 meca i prodat... Posle prodaje Italijani ga poslali u klub na nivo nizi od Vojvodine, iz koje je dosao u CZ.. Drugim recima, ovom metodu likvidacije srpskog fudbala raduje se samo mafija... A ti citaoce pokusaj da prepoznas ko je ta mafija?
A

Atletiko

pre oko 1 mesec

Sramota umesto da gura te knezevica ćurića koji je i te kako zasluzio tu je radivojevic vi gurate sljivica koji je nista specijalno u poredjenju sa knezevicem i ćurićem. Koji su pokazali protiv zenita da njih dvojica na terenu zajedno mogu mnogo kao sto su dok su bili i u kadetima i omladincima bili najbolji. Bruka i sramota sta radit gurate sad tamo nekog klinca 2007 sramotno
G

Gnjatic Paviljoni

pre oko 1 mesec

Miloj nece pobediti u derbiju, da se ne zanosimo (realan je remi), tako da od mladih nema nista. Citirao bih Djordja Cvarkova, sto postade Miloja uzrecica ali mi komentar nece biti objavljen.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

“STARIJI IGRAJU ZA MINUTAŽU NOVE ZVEZDINE DECE: SPREMA SE AVDIĆEV DEBI I ULOGA ZA MAKSIMOVIĆA”! Ništa od ovoga iz naslova nije tračno! Dosadašnji razvoj događaja ne potvrđuje ovakvu konstataciju, jer da je ovo neki pozitivan nagoveštaj, neki mladi igrači (Sremčević, Šljivić i Knežević) bi odavno bili standardni prvotimci i ne bi smo gledali neznalice poput Nedaje, Olanjike, Đige i Krasoa! Nažalost, današnja Zvezda nema u sebi taj kapacitet da može da prepozna kvalitet u mladim igračima! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
N

Nenad1246(original)@Nenad1246 (imitator)

pre oko 1 mesec

@Nenad1246 – Laki je malo nervozan! Tebi je ksenofobija to što kažem istinu, a to je da ovi Afrikanci koji trenutno igraju u Zvezdi, nisu sposobni ni aut da izvedu u Evropi! Zar ti nisi gledao grupnu fazu LŠ?! Šta su pokazali?! Samo jad i bedu! Oni su nam bili nosioci igre i prema nagoveštajima slepaca iz Zvezde bili su dovedeni kao pojačanja za Evropu! O kakvim se pojačanjima radi, pokazao nam je plasman na 32. poslednje mesto, u generalnom plasmanu u LŠ! Kraj! Nema više! Ne kradi moj nik!
P

Potomak Tarabića@Nenad1246

pre oko 1 mesec

Nenad1246 - Ovaj Nenad što kaže za sadašnje Afrikance na trenutnom radu u Zvezdi da su nesposobni je zaista sušta istina! Zbog loših igara u LŠ, niko iz sveta fudbala se ne interesuje za ove autsajdere! Sa njima dočekati sledeće takmičenje u Evropi je kao odseći granu na kojoj se sedi! Nažalost, ni jedan od ovih “kapitalaca” nema znanja da igra u Evropi!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Em menja indetitete em sam sebi odgovara i hvali. Bolestan čovek.
F

Fef@pavleczv

pre oko 1 mesec

@pavleczv – izvini druže Pavle, što te rukovodi da izjaviš jednu ovakvu glupost?! Kažeš za Maksimovića, ako dobije šansu, da će na leto da ode za 15-2o milki! Umesto da Zvezda zadrži mlade igraće 2-3 godine i napravi respektabilan tim za Evropu, ti se slažeš sa pogubnom strategijom Terzića o rasprodaji svega što vredi (Nedeljković, Eraković, Mijatović) i dovođenja takvih neznalica, iz Afrike, kakve savremeni fudbal ne pamti (Nedaje, Điga, Olanjika, Kraso)!
P

Pančevac992*

pre oko 1 mesec

Ovo je najveći zločin prema Zvezdi i prema ovim talentovanima igračima Zvezde (Knežević, Šljivić, Maksimović, Mimović, Radojević) prepustiti njihove sudbine ovako dokazanim dunsterima za fudbal poput Terzića, Mrkele i Milojevića!
M

Ma daaaa

pre oko 1 mesec

Mogu ceo kadetski tim da izvedu i opet ce biti prvaci. Imaju 6 takmicarskih utakmica u sezoni. Dve da Partizanom, dve sa Kragujevcem i dve sa TSC. Ostalo prijateljske
N

Nenad1246@Ajde vise

pre oko 1 mesec

@Ade vise – neki nezamenljivi, standardni prvotimci koji imaju unapred rezervisana mesta, dok igraju da Zvezdina igra ne liči ni na šta! To su u prvom redu one štetočine, epizodisti i statisti poput Đige, Olanjike, Krasoa, Nedaje i Kange! Dobro je u svom komentaru rekao Bojank91; “A za koga razvijamo ove igrače pošto za nas očigledno ne”? Terzić će odmah da proda mladog igrača i pitam se čemu oni služe! Možda da se od njihovih transfera dovedu autsajderi iz Afrike! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Sjaši ti sa moga. Nika,a i tuđih. Kolko ti je jadan život kad pod tuđim imenima dolaziš ovde da lečiš frustraciju i prosipaš neku ksenofobiju i rasizam? Nađi sebe.

Mali peca

pre oko 1 mesec

A sto ce sad da guraju ovog Avdica , zar nije plan da minute umesto Rodica dobija Radojevic sta se to promenilo od jednom .
g

gz gz

pre oko 1 mesec

neka ih obojce, neka se "skoluju"...da bar jedan ostane kod nas

Bojank91

pre oko 1 mesec

A za koga razvijamo ove igrače pošto za nas očigledno ne?
C

CG

pre oko 1 mesec

za dzepove Terzine
p

pavleczv

pre oko 1 mesec

pustite Maksimovica u prvi tim i ima da ode na leto za 15-20M, vec ga gledali skauti Borusije, Lajpciga, Napolija..
T

Tubeki

pre oko 1 mesec

Maksimovic i Kostov najveći talenti u poslednjih 20 godina Tu je negde i Avdic
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Sljivic je ogroman potencijal
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

U pravu je Tubeki… Sljivic je dobar, ali Maksimovic i Kostov su jos bolji!
s

sms

pre oko 1 mesec

Da čovek ne poveruje, niko ne spominje Kneževića koji je ubedljivo najzreliji igrać od svih pomenutih i nepomenutih. Njega izgleda niko ne gura..
s

serif nedaje

pre oko 1 mesec

Sljivicu zelim da ode u Real Madrid za 20 miliona i kapiten kraljevskog jluba postane, da se razumemo..ali on nikako ne moze da bude novi projekat kluba, on decko toliko ne zainteresovano deluje, da je gori od Krassoa sto se toga tice, ni suta ni brzine ni tehnike, nadam se da gresim ali ne verujem
@

@serif

pre oko 1 mesec

...ali najsmesniji ste mi vi sa tim koliko ko zainteresovano deluje. po vama jokic nikada ne bi imao mesta u zvezdi, jer ne deluje zainteresovano. nema sta da deluje, ili igra dobro ili ne. sta treba, da se ponasa kao lesor i ledej da bi delovao zainteresovano? da se lozi na svaki potez i ne znam sta.
Z

Zvezdas!

pre oko 1 mesec

Neizivljena "zvezdaska javnost" koja misli da je ovo 91' ocekuje od Milojevica i titulu i da se forsiraju deca a kada se deca prodaju onda placu, Zao mi je Milojevica jer ga sad razumem zasto je otisao 2019 sta god uradis bices los
F

Fef

pre oko 1 mesec

Baš tako, navijači ne znaju više gde udaraju
Ш

Шшш

pre oko 1 mesec

Какви друже навијачи,то су ти писци коментара по интернету...нису видели стадиона у животу....а фудбал играли на игрици само вероватно
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Slazem se, samo sto Milojevic je u zrelim godinama i ne bi trebao mnogo da cita tabloide i komentare. Ja mislim, da Milojevic je jedan od najboljih nasih trenera posle Ljupka Petrovica, jer iza sebe ima rezultate, a setite se kad je dosao gede je nasa Zvezda bila! Price, pudlice, zeksa, i nekolici slepih Partizanovih navijaca koji jos veruju u deda mraza, ne bi trebao da utice na Milojevica. Ja ne kazem da je on VRH ali je najbolji od tog vremena. Npr, pratim derbi od 1977, ali onakvu dominaciju sto smo imali na zadnjem derbiju ja ne pamtim, pa cak ni za vreme Piksija, Prosineckog, Savicevica, Panceva, Binica, Mrkele, znaci totalna dominacija i na kraju samo 2:2, ali to je splet okolnosti, oba gola smo primili posle greski, nije ni bitno, samo sto umesto pobede mi remizirali. Znaci, taktika Milojevica je bila ubitacna, i ne samo u derbiju, svaku tekmu on dobro skautira, ne ide grlom u jagode, ko mi smo najbolji i sad opustise, i zamalo da nas to kosta! Miloje nek it je sa srecom, imam utisak da cemo ove godine ponovo igrati LS, a ako kojim slucajem to uspemo, to je to, bice decenijska dominacija, jer Zvezda ce finansijski da bude najmocnija, duza klupa kvalitetnih igraca i nema ko da te prati. Zivela Zvezda!
A

Ajde vise

pre oko 1 mesec

Mogu da igraju ali tek kada se osvoji titula, Videlo se protiv IMT cim ne igraju neki prvotimci slabija je igra