Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Stefan Čupić razmatra ponude iz Nepala

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 11:17

“Dobio sam dve ponude. Međutim, jedna me je posebno privukla”, tvrdi naš golman koji svoju budućnost vidi na azijskim terenima

Našoj redakciji javio se golman Stefan Čupić koji je želeo da sa nama podeli radosnu i neobičnu vest o svojoj novoj fudbalskoj avanturi.

Izabrane vesti

“Tokom letnjeg prelaznog roka sam bio na ivici potpisivanja ugovora sa dva grčka drugoligaška kluba, ali nažalost, zbog nekih neočekivanih okolnosti, to se nije ostvarilo. Ponude iz Srbije, nažalost, nisam dobio, što zaista nije moguće ako se ima u vidu dosadašna karijera. Ipak, nisam gubio nadu i verujem da je sudbina želela da me odvede u potpuno novi fudbalski svet. Nedavno sam poslao svoj CV u nekoliko klubova u Nepalu i dobio sam dve ponude”.

Povratne informacije su brzo stigle?

“Jedna me je posebno privukla, a to je ponuda od sportskog direktora gospodina Kristiana Inoze. Razgovarao sam sa španskim trenerom Oriolom Segurom koji mi je izneo ambicije i stil igre koji planira da forsira. To me je zaista oduševilo, kao i prilika da se probijem na azijsko tržište. Fk Džapa igra u ligi koja traje samo dva meseca i sistem takmičenja je jednokružni, što je fantastično jer ću opet biti slobodan tokom zimskog prelaznog roka”, kaže golman Srefan Čupić.

Inače, košarka je Stefanu omiljeni sport i ne propušta utakmice KK Partizan Mozzartbet -a. Uzora je imao u Siniši Mihaloviću i Savu Miloševiću.

“Prvi dres koji sam nameravao da kupim 2000. godine, na našem poslednjem evropskom prvenstvu, bio je dres Save Miloševića. Međutim, otac mi je kupio dres sa brojem jedanaest Siniše Mihajlovića i tako je krenula ljubav prema slobodnjacima. Oduvek sam ih vežbao sa podignutom kragnom nalik Siniši. Selektor BiH mi je bio direktor u reprezentaciju U19 kada smo osvojili EP u Litvaniji. Imao sam čast da ga upoznam i kažem da sam zbog njega počeo da igram fudbal”, konstatuje Stefan Čupić.

PIŠE: Đurđe MEČANIN


tagovi

Stefan ČupićgolmanAzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara