Stevan Jovetić (©MN Press)
Stevan Jovetić (©MN Press)

Stevan Jovetić je slobodan igrač

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.24. | 14:17

Posle godinu dana u Atini

Nije više u najbolijim godinama, ali jeste bio jedan od najboljih ex-YU fudbalera u 21. veku i sigurno da I sa 34 godine ima šta da ponudi. Samo još da pronađe klub, a to ne bi trebalo da bude poseban problem za Stevana Jovetića, posebno sada kada je – slobodan igrač.

Crnogorski as i zauvek miljenik Partizanovih navijača i zvanično se danas oprostio od Olimpijakosa u kome je proveo prošlu sezonu. Odigrao je 1.155 minuta, uglavnom jeste bio rezervista, ali je imao svoju ulogu u timu koji je osvojio Ligu konferencija.

Izabrane vesti

Oproštaji nikada nisu laki, ali su mnogo lakši kada pre odlaska ispišeš istoriju. Bilo je ovo čudesno putovanja. Hvala svima na ovom uspehu. Predsedniku Marinakisu, Antoniju Kordonu, Hoseu Ignasiju i Dijego Martinesu, ljudima koji su me doveli u Olimpijakos. Saigračima, mojim lavovima, samo mi u svlačionici znamo šta smo prošli da bismo osvojili ovaj trofej”, počeo je emotivni Jovetić.

Hvala i Hoseu Luisu Mendilibaru i njegovom stručnom štabu, kondicionim trenerima, lekarskom osoblju, nutricionisti, kuvaru i ekonomu. Posebno hvala našem 12. Igraču, našim neverovatnim navijačima. Igrao sam na mnogim stadionima, ali atmosfera koju vi pravite je jedinstvena”.

Tek da podsetimo, igrao je i za Fjorentinu, Mančester Siti, Inter, Sevilju, Monako i Hertu. I da ga povrede nisu mučile imao bi i veću karijeru, a treba reći da je sa Partizanom dva puta bio prvak Srbije, a sa Mančester Sitijem osvojio i Premijer ligu. Nije ni to za bacanje, naprotiv.


tagovi

Stevan JovetićOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara