Stigle kazne sa milanskog derbija: Bastoni najgore prošao, Lautaro pošteđen suspenzije

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 19:56

Kažnjeni još Inzagi i Ernandez, kao i Zaniolo zbog uvreda na račun sudije na utakmici sa Đenovom

Oštri, "prljavi" startovi, koškanja, psovke… Varničilo je na svakom delu terena tokom milanskog derbija, ali i pored njega neposredno po završetku meča. Neki su otišli i preko dozvoljenih granica, zbog čega je morao da reaguje Sportski sud i kazni prestupnike. U utorak su im kazne zvanično izrečene.

Najgore od svih prošao je štoper Intera Alesandro Bastoni koji je suspendovan na dve utakmice zbog vređanja jednog od pomoćnih sudija po završetku meča, što znači da će Italijan koji je ušao i u konflikt sa Teom Ernandezom nakon što je ovaj isključen propustiti derbi sa Napolijem narednog vikenda. Iz istog razloga suspendovan je i trener Intera Simone Inzagi, s tim da će umesto dve, italijanski stručnjak propustiti jednu utakmicu

Izabrane vesti

Zbog namernog i oštrog starta nad Denzelom Damfrisom kojim je sprečio opasnu kontru Intera, suspendovan je i Ernandez, ali za razliku od Bastonija za samo jednu utakmicu. Levi bek Rosonera će pride platiti i novčanu kaznu od 5.000 evra zbog provociranja protivničkih navijača nakon isključenja u nadoknadi meča.

Najbolje od svih prošao je Lautaro Martinez, zbog snimka koji se proširio društvenim mrežama optužen je da je sa tribina pljunuo Ernandeza dok je ovaj odlazio u svlačionicu, ali je Argentinac oslobođen optužbi, te ga očekuje jedino novčana kazna u iznosu od 10.000 evra.

Na hlađenje će i Nikolo Zaniolo, takođe zbog neprimerenih reči upućenih glavnom sudiji na meču protiv Đenove, i baš kao Ernandez i Inzagi - na jednu utakmicu.


tagovi

Lautaro MartinezTeo ErnandezAlesandro BastoniNikolo ZanioloSimone Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara