""
""

Stigli Šaranov i Jovanović, Iliev najavio dolazak vrhunskih pojačanja u Partizan!

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.12.15. | 13:35

Crno-beli izuzetno aktivni pred prelazni rok

Dogovor je potvrđen u praksi. Bojan Šaranov i Marko Jovanović prva su pojačanja Partizana za novu sezonu u koju crno-beli ulaze i sa novim trenerom, Ivanom Tomićem.

Izabrane vesti

Mladi šef struke, koji će tek biri predstavljen javnosti (verovatno u petak), zahvaljujući angažmanu sportskog direktora Ivice Ilijeva već je osvežio svlačionicu i rešio deo urgentnih problema, oličenih u jesenjoj slaboj defanzivi i činjenici da je tim iz Humske 1 primio nesvakidašnje mnogo golova.

Zato su u sredu u podne ugovore sa još uvek aktuelnim prvakom Srbije potpisali doskorašnji štoper Voždovca Marko Jovanović (dve i po odine broj 23 na poleđini drea) i čuvar mreže Bojan Šaranov (dve godine, 50).
Ovo su dva ozbiljna pojačanja, vrlo brzo ćete čuti ostala imena, bićete iznenađeni i zadovoljni onim što vas očekuje. Očekujem spektakularan nastavak sezone. To možemo da obećamo: vrhunska pojačanja, vrhunskog trenera, nekoliko bombi u prelaznom roku i mnogo navijača. Biće to spektakl kakav Partizan zaslužuje. Bićete oduševljeni“, poručio je Grobarima Ivica Iliev, sportski direktor Partizana.

Posle ovakvih reči novom golmanu Bojanu Šaranovu ostalo je samo da konstatuje:
„Mi ćemo se truditi da to sprovedemo u delo“.

Bivši golman OFK Beograda, Makabija iz Haife i Ergotelisa stigao je bez obeštećenja, jer od leta nije imao klub. A bio je na dobrom putu da ga nađe u inostranstvu, krenuo je u Grčku da potpiše za jednog tamošnjeg prvoligaša, kad ga je Ivica Iliev „skinuo“ sa aviona.
Čime me je ubedio da dođem? Partizanom. Tu je tačka. Koji god drugi klub da me je zvao za mene je svaka priča bila završena onog trenutka kad je stigao poziv Partizana. Svako dete u Srbiji kad počne da se bavi fudbalom želi da završi u najvećem klubu. Meni se želja ispunila“, rekao je Šaranov.

Oduševljen je bio i Marko Jovanović. Dete kluba, nekadašnji kapiten, učesnik Lige šampiona, momak koji zna kako se osvajaju trofeji vratio se u Humsku 1 iz drugog pokušaja.
Letos je postojala priča, ali sam razumeo odluku tadašnjeg trenera, bio je apsolutno u pravu (Zoran Milinković rekao da ne želi igrače koji nemaju utakmice „u nogama“, op. au). Sad sam tu. Znam kako klub funkcioniše, prošao sam teške trenutka u životu i karijeri, ali bolji povratak od ovog nisam mogao da zamislim. Nalazim se na novom početku. Siguran sam da ću opravdati poverenje uprave i da ćemo zajedno napraviti velike stvari za Partizan. Želimo da vratimo Partizan na prvo mesto. Da bude najbolji u zemlji“, optimista je doskorašnji štoper Voždovca, koji je jedno vreme igrao u Visli iz Krakova i prema rečima njegovog tadašnjeg saigrača Ivice Ilijeva „bio najbolji štoper poljske lige“.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko JovanovićIvica IlievBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara