Lukas Podolski (© Reuters)
Lukas Podolski (© Reuters)

Stiže Lukas Podolski da zameni Ričmonda Boaćija?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 13:43

Nekadašnji nemački reprezentativac mogao bi da se vrati u domovinu posle 35 godina...

Nekadašnji nemački reprezentativac i velika zvezda Bajerna, Arsenala, Intera - Lukas Podolski (36), mogao bi po prvi put u karijeri da zaigra u rodnoj mu Poljskoj. Kako javljaju pojedini mediji princ Poldi je u poodmaklim pregovorima sa Gornjikom iz Zabža, klubom iz kraja u kom je rođen.

Kako se navodi, Podolski je dobio ponude i od Keretara, Fortaleze, te nekoliko turskih i katarskih klubova, međutim veoma je blizu odluke da se posle 35 godina vrati u rodni kraj, odakle je zajedno sa porodicom otišao u Nemačku kad su mu bile dve godine.

Izabrane vesti

Lukas Podolski prethodnu sezonu proveo je u Antaliji za koju je odigrao 30 utakmica, zabeželio četiri gola i dve asistencije. Pored pomenutih klubova igrao je još za Galatsaraj, Kobe i Keln, u kom je ostavio najveći trag - na 181 utakmici postigao je 86 pogodaka.

Ono što je posebno zanimnljivo: ukoliko do konačnog dogovora dođe, kako se i očekuje, Podolski će doći na mesto nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija koji se nije snašao u Gornjiku, tako da je otišao nakon 14 utakmica na kojim nije uspeo da se upiše u strelce.


tagovi

Lukas Podolski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara