Truškin polovičan, Hajrulin besprekoran u popodnevnom programu

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.20. | 21:13

Veliki broj okršaja u stonoteniskoj Pro ligi u Rusiji

Došli smo do trenutka kada se svakom sportskom nadmetanju istinski obradujemo. Virus korona zaustavio je fudbal, košarku, odbojku, tenis, ali se u Rusiji bez obzira na sve igra Pro liga stonotenisera gde se od jutra do mraka igra za stolom, kao da se u svetu apsolutno ništa ne dešava.

Ranije danas najavili smo zanimljiv okršaj između Anatolija Truškina i Olega Nikiforova, koji je to izgleda bio samo u najavi. Prvopomenuti stonoteniser je potvrdio svoju veoma dobru formu i slavio je protiv svog rivala u čista tri seta – 3:0 (11:9, 11:9, 11:2).

Izabrane vesti

Truškin je inače ovog popodneva igrao još tri duela, a kada se podvukla crta, na kraju je bio polovičan, upisavši još jednu pobedu i dva poraza. Trijumf, takođe u tri seta, ostvario je protiv Dmitrija Redenkova, dok je poražen od Ildara Hajrulina i to u dva navrata. Prvi put je sve bilo gotovo nakon četiri seta, a drugi put je bilo potrebno odigrati i odlučujući peti set.

Drugi interesantan susret koji nam je ovog jutra pao pod oko bio je onaj između Ildara Hajrulina i Dmitrija Redenkova. Očekivala se velika borba, a uloga blagog favorita pripadala je Redenkovu, koji ipak nije uspeo da je potvrdi pošto je nakon pet setova poražen od Hajrulina – 3:2 (7:11, 12:10, 7:11, 11:9, 12:10).

Ono što je zanimljivo istaći jeste da je Hajrulin ovog popodneva ostao neporažen nakon odlične serije u jutarnjoj sesiji, gde je izgubio samo od Olega Nikiforova. Naime, ove srede su pred ovim stonoteniserom oružje položili i Anatolij Truškin i to dva puta, što smo već pomenuli, kao i još jednom Oleg Redenkov u četiri seta.

Partije u ruskoj Pro ligi neće stati ni tokom noći, a kompletnu ponudu i rezultate, kao i uvek, možete pronaći na sajtu kladionice Mozzart.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara