Komentari na vest

Stogodišnji san Šumadije: Od nula evra potencijala do Evrope sa budžetom od 1.500.000 evra

D

Dingarac

pre 2 meseca

Sadržajan intervju, osveženje u svakom smislu.
L

Lokal patriota

pre 2 meseca

Lažeš Slavko!Igrali ste Super ligu kad si pustio Sremčevića niz vodu iako se takvo dete 20 godina nije pojavilo u omladinskoj školi, nije bilo dovoljno ni što je bio jedini igrač u školi koji je igrao za mlađe selekcije reprezentacije, nije bilo dovoljno ni što je dao 20 golova u sezoni za dve godine starije, a nije bila dovoljna ni želja igrača da ostane!Tek će se pričati o ovom grehu…
A

Ajaxx

pre 2 meseca

Bravo Fedja..Bravo Radnicki..CDjKG
V

Verkov

pre 2 meseca

Mnogi verkovi botovi su ljubomorni.
G

GostiHilti

pre 2 meseca

Nije važano da samo izadjete u Evropu. Nego i da pobedite nekog neki bod da se donese iz te evrope
?

??

pre 2 meseca

Sasvim normalno da covek koji je bio fudbaler vodi klub. Radnicki je redak klub koji vodi bivsi fudbaler, ostalo sve "biznismeni" koji loptu nikad ni na ulici nisu sutnuli
G

Go RFC

pre 2 meseca

Samo nastavi Slavko ..ovo je sve uspeh. Pozdrav od Sinova Kragujevackih
L

Ljudi moj

pre 2 meseca

Pa ovi dogodine ispadaju iz lige! Sad malo lozenje jer ih se.e a na kraju ce biti 8.
p

pfc

pre 2 meseca

Svi spominju mlađe kategorije kao rashod, a niko ne kaže do kraja situaciju gde se u klubovima plaćaju članarine od 2,3 pa do 7,8,9 hiljada mesečno. Sve dok opštine i država bude finansirala klubove nema uspeha dugoročnog u sportu.
L

Llala

pre 2 meseca

Svi komentari ismevanja Posle se cude, sto niko neće da igra za Srbiju
n

najjaci su

pre 2 meseca

mi ovi fudbalercici kad zavrse karijeru. Funkcionalno nepismeni, ne znaju ni sta je prosto prosirena recenica, a kamoli da je izgovore ali zato stavio on kravatu i odelo i umislio da je Pupin. Najsmesniji, tragikomicni ljudi- bivsi fudbalercici. IQ je kao sobna temperatura.
@

@najjaci

pre 2 meseca

Ubice te zavist i ljubomora! Postigao je daleko vise od tebe, cim ga tako komentarises...a o ljudskim kvalitetima je dve dimenzije ispred tebe!
G

Gost "

pre 2 meseca

Sta si ti postigao u životu da tako pričaš ?
D

DzordPapadubi

pre 2 meseca

Ali ta prica da je Radnicki prosle godine obelezio 100 godina kluba me podseca na onu cuvenu niko ne moze da zabrani fmpu kako ce da se zove! Radnicki je osnovan 1945 godine, taj klub je nazalost ugasen, a ovaj sadasnji je stvoren gasenjem lokalng kluba koji se zvao Erdoglija 1923. Onda je tadasnji gradonacelnik Verko Strvanovic zadrzao ime Radnicki uzeo godinu od Erdoglije i stvorio sad postojeci Radnicki 1923. Ovo je uradjeno jer je Fk Erdoglija u tom trenutku igrala 4 rang takmicenja(srpska liga) i tako je izbegnuto da novi Radnicki krene iz beton lige(druga gradska u tom trenutku). To su cinjenice, koje se u danasnjoj eri interneta vrlo lako provere. Sve dok falsifikujete istoriju i ne prihvatite ono sto jeste, bicete mali klub, dzabe stadioni, Evropa itd.. Svakako mi je drago sto postoji klub van Beograda a posebno u Sumadiji koji pravi neki kontinuitet, ali malo realnosti nije na odmet.
J

Javier

pre 2 meseca

Sve što piše na internetu, ne znači da je tačno. A ti si ovde ispričao nevidjenu budalaštinu. FK Erdoglija je osnovana 1931. godine. Verko je Radnički spojio sa Šumadijom. Radnički 1923 postoji od 1923. godine. I tačka:
@

@Javier

pre 2 meseca

Gimila gluposti koju si napisao, znam da istina boli. Jedino sto je tacno je da na internetu pise svasta. Sumadija je osnovana 1903 godine, klub nije ugasen i dalje postoji, 2003 su se svi zivi gurali u upravu jer je Fifa slala novac za 100 godina kluba, bila je i prica da ce praviti novi stadion na Bubnju, postoje i projekti, slike. Tada je ispao kao problem groblje koje je blizu, ustvari su svi samo pokrali klubu pare od fife i otisli dalje, citaj Nebojsa Lekovic. A posto verovatno nisi sutnu ni mace sa praga u zivotu, a kamoli loptu, ne mozes ti meni da pises kad je osnovana Erdoglija, klub u kojem sam trenirao i koji je osnovan 1923 godine. A da jos pojasnim, kada se to desavalo u Radnickom je igra Tucko Kostic, pa da ga ne izgube bez love, izmedju ostalo, su se odlicili na ovaj potez spajanja klubova. O Nedji komsiji i da ne pisem, kako je skinuo 300k od transfeta Tucka..
J

Javier

pre 2 meseca

To sto si trenirao, ne znaci da znas nesto! Kakve veze ima spajanje Radnickog sa Sumadijom i Filip Kostic? Sta bre lupetas?
G

GostMeraklija

pre 2 meseca

Dobar intervju, i ako ne laze (ne znam kakve su prilike, to lokalci bolje znaju) deluje da se klub vodi dobro i zdravo. Nek je sa srecom!
p

priicca

pre 2 meseca

pricas bajke direktore. ko te ne zna mozda ti i poveruje. necete igrati evropu, ovo vam je max. dok partija stoji iza tebe uzivaj...
I

Informacija

pre 2 meseca

Ne laži za Sremcevica, dečko je pre 2 godine otišao u onu kasabu Lucane, a tada ste igrali super ligu, sram te bilo!
G

Gost 034

pre 2 meseca

Msm da je Perović dao Sremcevica za pripreme u Turskoj ..tako se pričalo po Kgu
д

д.г.

pre 2 meseca

Промашај са Сремчевићем је баш скуп.
F

FkpCascais

pre 2 meseca

Bravo! Gospodin, objasnio!
R

Respekt

pre 2 meseca

Svaka cast Radnickom👍Zelim vam svi srecu u neresenom decu sezone !po meni igrate najbolji fudbal u Srbiji.ali, malo zameram navijacima koji ne prepoznaju trenutak gde su sada oni koji mogu najvise pomoci da se Radnicki nadje na kraju sezone na mestu koje vodi u Evropu.posle ovakvih rezultata na stadionu nesme biti Manje od 6-7 hilj.bilo koji Danom da se igra utakmica.Moj Novi Pazar ima katastrofalne rezultate,nije besplatan ulaz i bez gostovanja vecitih(evropa je ove sezone realno daleko,tj blizi je play aut)🙂Ali uvek su tribine pune,tj blizu 7-8 hilj. Navijaca.kragujevac ima( blizu )duplo vise stanovnika od Novog Pazara🤷‍♂️zelim srecu u daljoj borbi i sto visu podrsku na tribinama💪
K

KJ

pre 2 meseca

Plasiranje u Evropu znaci igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja a ne kvalifikacije pa ispasti u prvom/drugom kolu. To vazi za sve fk iz Srbije.
G

GABI GO

pre 2 meseca

SVI IGRAJU KVALIFIKACIJE SAMO ZAVISI OD KOE RUNDE .SAMO PROSLA SEZONA JE BILA GRUPNA FAZA .OVE MORAMO IGRAMO KVALIFIKACIJE
?

??

pre 2 meseca

Ma moramo da igramo kvalifikacije, al covek je hteo da kaze kako igranje kvalifikacija oni gledaju kao igranje u evropi. To sam i ja davno pricao. Kad udju u grupnu fazu mogu da kazu da su igrali evropu, sve dok gledamo igranje u evropi kvalifikacije koje odma ispadnu, nikad nam bolje biti nece. Cilj mora biti igranje u grupama, a ne u kvalifikacijama.
J

JAO

pre 2 meseca

Ali Backa je tada bila u inostranstvu, ukljuci malo mozak.
G

GABI GO

pre 2 meseca

JESTE BILA TAD AKO SE NEVARAM TAD SMO BILI POD AUSTRUGARSKOM….
J

JURİO

pre 2 meseca

RADNİCKİ İ NİSA VİSE C. Dj.
i

ivan901

pre 2 meseca

Jedan u nizu nasih klubova koji su se gasili jednom ili vise puta, nazalost...
V

V.Simovic

pre 2 meseca

Najstariji klub u Srbiji je Takovo iz Gornjeg Milanovca,osnovan 1911.godine( kada i Hajduk iz Splita),kako je i Gornji Milanovac Sumadija to su tacni podaci. Inace svi Milanovcani vole Kragujevacki Radnicki i cesti su posetioci utakmica.
c

cr24

pre 2 meseca

FK Backa SDubotica je osnovan 1901 godine.
Š

Šumadinac73

pre 2 meseca

Grešiš... Najstariji klub Srbije (bez Vojvodine koja tad nije bila u sastavu Srbije) je Šumadija Kragujevac osnovana 1903. godine , koju je btw osnovao Čika Dača.
G

GhostFejk

pre 2 meseca

Аух, колико је само клубова Србија имала пре Првог светског рата, Таково је само један од, нажалост, малобројних преживелих, али свакако није најстарији. Најстарији је БАСК из Београда, основан као Соко 1903. године. Исте године, само нешто касније, основана је Шумадија у Крагујевцу. Занимљиво, због слабих комуникација, ова два клуба су сазнали један за другог тек наредне године и одиграли утакмицу. Ево још неких који су постојали пре првог светског рата, али су их "ослободиоци" 1944-45 погасили: БСК (Београд, 1911), СК Велика Србија (Београд, 1913), Српски Мач (Београд, 1905), Делиград (Алексинац, 1908), Вихор и Обреновачки СК (оба основана пре 1.св рата). Има још малих клубова по унутрашњости које су оснивали махом студенти који су се вратили из иностранства (Озрен Сокобања, Шумадинац Наталинци, Јавор Ивањица). По Војводини су )од клубова које су основали Срби) се очували Војводина, Шајкаш из Ковиља (1908), Југовић из Каћа...
E

Evandro

pre 2 meseca

Tanko je to...Treba naći jakog sponzora KG nije mali grad za naše prilike,i treba srušiti Čika daču bio sam tamo na utakmicama i msm da navijači zaslužuju nov stadion...Odavno nam treba pored CZV i PAR barem još 4-oro jakih klubova...RNiš,RKG,VOJ,TSC

Немања Земун

pre 2 meseca

Neki lep stafldioncic do 8.000 hiljada recimo mesta. Sa lepim prilazom, parkingom, pomocnim terenom. Mali ali top da bude.
2

2305

pre 2 meseca

samo da je bez atletske, to je najvaznije
K

Koji?

pre 2 meseca

Evandro-Radnicki Niš,TSC i vojvodina?radnicki KG mozda i ima navijace ,Ali za ove druge klubove ni familija vise ne navija😃to su klubovi (Niš i Vojvodina)koji imaju istoriju,lepa secanja od pre 30-40 God.i to je to🤷‍♂️Nemoze Klub da bude uspesan bez navijaca,tj koliko imas navijaca toliko i taj klub vredi.za mene je Novi Pazar 3 KLUB u Srbiji po tom pitanju.ima vise navijaca na jednoj utakmici nego ti klubovi na 6-7 utakmica🤷‍♂️😃to je realnost tih klubova koliko vrede.
G

GABI GO

pre 2 meseca

23.05. A STA DA RADE ATLETIČARI GDE DA TRENIRAJU.MOZE SAMO AKO NAPRAVE I STADION ZA ATLETIČARE .KAD SE SETIM SAMI NAJMANJE 3x GODISNEJ SAM DOLAZIO. NA CIKA DACU DA SE TAKMICIM. TRCO SAM BIO .
g

gost1978

pre 2 meseca

perovic vesnik pobede partizana na marakani. Secam se njegove prepotentne izjave pred jedan od derbija da ce biti 3-0 za zvezdu. Prc dodje dvojka u rupi. Neka se istorija ponovi
S

SLS

pre 2 meseca

Radnički treba da vrati prvobitni naziv Šumadija ili makar RFK Šumadija, čime bi se brendirao kao regionalni klub s potencijalom da proširi bazu navijača na prostoru cele Šumadije. Ovo Radnički je nekako bezlično, imamo ih na stotine .
д

д.г.

pre 2 meseca

Шумадија 1903 постоји али је у запећку. Не знам где се такмиче, а и стадион Бубањ видим да је уништен. Иначе је Шумадија најстарији српски клуб.
O

Odg

pre 2 meseca

Šumadija igra zonu trenutno. Sušica se raspala pa opet krenula od beton lige. To je to od KG klubova bez Radničkog trenutno
P

Papazen

pre 2 meseca

Uzalud se nalaze neće vam dozvoliti da igrate Evropu,to je već rezervisano za druge klubove...
A

Ali da je plata 5000e max kod njih..

pre 2 meseca

A bore se za Evropu, to je veliki uspeh, ja znam par srpskoligaskih igraca sa platama od 2000e.. Tekst odlican za citanje i dobar sagovornik, svaka cast.. :)
n

nesanica

pre 2 meseca

Jednom mom drugaru jedan Zonaš nudio 800 hiljada din za polusezonu, to mu dođe oko 1500e mesečno za polusezonu, pa lakše mu je da igra tu Zonu nego prvu ligu za slične pare i da duplo manje trenira.
@

@nesanica

pre 2 meseca

Toliko gresis druze, sam sebe pobijas u komentaru... dakle ako nekom nude 800k za polusezonu to je cela plata za period od 5-6 meseci, dok je plata od 5k evra mesecna plata, znaci taj igrac za polusezonu zaradi 5k puta 5 ili 6 meseci, sto je puno vise 1.5k evra za isti period.
Д

Дорћол Република

pre 2 meseca

Све ок, али кошуља на пруге и кравата на тачкице.... а прича о милион и по еура, класично за наше поднебље.
r

rsczz

pre 2 meseca

Sta koga briga ko je danas sta obukao, samo osobe nezadovoljne samim sobom.
P

Pfc

pre 2 meseca

Šojić, ne zna za bolje. Ali sto poredi 6.000e sada I 2.000e od pre 20 godina. Juri ti sinko loptu I gledaj fudbalere...
К

Консилијере

pre 2 meseca

Ниси ти видео кравату у животу...од целог разговора си видео нешто лоше.