Komentari na vest

Stojković ima predlog za UEFA: Na EP sa 25 igrača

V

VukicTadija

pre oko 2 meseca

Mora da ima mesta za Racica i Djuricica !!
n

nedano

pre oko 2 meseca

Ma najbolje da zaokruze na 30, a njih od 11 do 15 samo zaigra.
T

TD

pre oko 2 meseca

Rajkovic, Vanja, Petrovic Gajic (*Boranijasevic) Veljkovic, Milenkovic Pavlovic, Nastasic/Babic Mladenovic Maksimovic, Gudelj Ilic, Lukic (*Grujic) Zivkovic, Tadic Sergej, Samardzic, Ljajic ili Djuricic Kostic, Lazovic Mitrovic, Vlahovic, Jovic
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

Ваља се уталити за још два фудбалера
T

Trpke

pre oko 2 meseca

Da se moze Jos lakse kombinovati ,malo nam pola repstacije menadzerske
4

4-2-3-1

pre oko 2 meseca

Rajkovic (Petrovic, Vanja)- Gajic (*Boranijasevic), Veljkovic (Milenkovic), Pavlovic (Nastasic ili Babic), Mladenovic- Maksimovic (Gudelj), Ilic (Lukic, *Grujic)- Zivkovic (Tadic), Sergej (Samardzic, Ljajic ili Djuricic), Kostic (Lazovic)- Mitrovic/Vlahovic (Jovic).
K

Kleo

pre oko 2 meseca

Ovo je najveca glupost ikada, nekada se znalo, 11 igraca na terenu + 7 na klupi, sada u vecini liga sedi njih 15 na klupi svaku utakmicu, koja je poenta? Piksi konstantno insistira na ovome, i za Katar je kmecao da vuce 25 ili koliko vec igraca, a na kraju igra sa njih 13-14 maksimalno. Da ne pricamo o tome sto sa njim na klupi mozemo maksimalno da odigramo 3 utakmice na EP, tako da mu je i 15 igraca dovoljno.
N

Najbolje pravilo

pre oko 2 meseca

Nije glupost. To što sada sede njih 15 na klupi je po meni jedno od najboljih novih pravila. Po meni, tako svi osećaju pripadnost klubu i svojim obavezama. Svaki klub ima 30ak registrovanih igrača, zamisli njih 15ak koji u svakom kolu bleje na tribinama i slikaju selfi ili ostanu u hotelu dok je utakmica. Ili zamisli mučenog trećeg golmana koji terena ne vidi cele godine. Pa on osećaj nije imao kako je izaći dole a oko njega tribine. Sada barem sedi na klupi sa svojim kolegama, učestvuje u utakmici, vidi atmosferu, tenziju, mora uvek da bude bar 10% pribraniji jer nikad ne zna da li neće možda on morati da uskoči na teren.
A

Aleksandar Čeferin

pre oko 2 meseca

Apsolutan nikakv problem, rado ćemo usvojiti predlog od gosn Piksija