Komentari na vest

Stojković zove Piksija da vidi Markeca i Jojića i pecka Zvezdu: Primio sam jedan gol u šest derbija

Mike Medojevic

pre oko 3 godine

Da vidimo ove cigane zar ste stvarno bolji koliko se kurčite... U najmanju ruku 3:0 ako nas ne dobijete ugasite se ko kk. Prvenstvo je rešeno odavno al nemoj posle da bude pa imamo 9 poena daj da jim pustimo i ostale ciganske price.. Nek dobije bolji i nek se glupe price ostave za svačionicu. A sto se tiče Stojketa on je solidan i tako je branio i za reprezentaciju,..solidno..
j

juuuuuu

pre oko 3 godine

kako je ovaj dečko plitak kao potok,jadan nzn šta priča,au al si nenormalan MUSTAFAAAAA
p

pasoš

pre oko 3 godine

bre da vratiš MUSTAFAAAAAAAA
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Primio si ti vise, al ih sudije zbog vaseg pritiska i cigancenja ponistise. Seti se kad si lose procenio loptu, pa si na kraju skocio na naseg igraca, i valjao se pola sata dok nam nije ponisten gol.
A

AK47

pre oko 3 godine

Bolje nemoj MUSTAFA jer ćeš primiti 3 komada!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Majka Muju šišala na struju hahaha

07.08.16

pre oko 3 godine

Sam se Mustafa stavio u ovu poziciju,u dusi i dalje voli Zvezdu,kao i citava njegova familija,a ovamo javno mora da se slihta gromadi,koju je i sam zvao da igra za njih,iako je izjavljivao da ih mrzi.Isto kao Z.P,covek je u procepu,porazi gormade ga kidaju,ali ga i serije pobeda stavljaju u problem,jer opasno ne voli Ser Stanoja od Samroka,pa je sa svakom pobedom gromade u nevolji sta da kaze,sta da snimi.Sutra Mustafa dobija dva gola,pa nek racuna ponovo.
T

TJ

pre oko 3 godine

Ako su nam udarne igle Jojic i Markec, neka nam je bog u pomoci.
a

aaahhh

pre oko 3 godine

Mustafica se prebrojao, čak i ako računa Kup utakmice, u 160 derbiju primio je dva komada.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Nista cudno, covek slaze cim otvori usta)))
G

Gost111

pre oko 3 godine

Sutra nece im biti tako smesno, bice plakanje, kukanje, trazenje kosmičke pravde
D

Dobro, a koga da izbace?

pre oko 3 godine

Tadića, Lazovića, SMS-a?
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Pa kad sudije lonistavaju golove. Da su priznali taj jedan primio bi još 5 jer se nebi branili kao murinjo posle postignutog gola.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Hoće li opet dobiti žuti karton zadržavanja lopte kod nepovoljnog rezultata za svoj tim?
G

Gostoooo

pre oko 3 godine

Kakav indijanac ovaj Mustafic,Markovic i Jojic nemogu Partizanu da pomognu kamoli reprezentaciji.
0

0211

pre oko 3 godine

Gledaj ti ovu lažnu sreću. Sutra jedina dilema da l će biti 0:0 ili 1:1.
R

RSRS

pre oko 3 godine

Jojić i Marković, posebno ovaj drugi, imaju impozantan spisak klubova u kojima su propali a uzeli pare. Kod Piksija takvi "mega igrači" nemaju šta tražiti. Dobro je ako budu igrali, oni plus Banjak i Baebek, sila.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Marković je operisan od ozbiljnog fudbala. Prošao je 6 stranih klubova i nigde ga nije bilo, a Jojic nema ni potencijala za A tim. Marković je svojevremeno i guran u reprezentaciji. Nadam se da je prošlo vreme likova koji su se vrtili po A timu i da je vreme da igraju nabolji.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Mogu i ja da pomognem reprezentaciji. Ne znači i da bi trebalo.
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Covek koji predje iz bilo kog tabora za drugog vecitog rivala i busa se u grudi ne moze da bude covek, aj da dam primer Dangubica, cuti i igra, zna da nije najbolje resenje preci za drugog, a Stojke jos provocira, ako vam je to za ponos neka vam ga
G

Gost13

pre oko 3 godine

Zato što je Danguba lepo vaspitan dečko, i dok je igrao kod nas u Zvezdi i sad u Partizanu. A ovaj je klošar, duži mu jezik nego karijera.
K

Kragujevac City

pre oko 3 godine

Zvezda je u poslednjih pa minimum 7-8 derbija igrala bez 3-4 startera, dva od tih 7-8 je igrala samo dva dana nakon iscrpljujucih meceva u ligi sampiona protiv Napolija i Bajerna u Minhenu.Na dva od tih 7-8 derbija Zvezdi su ukradeni cisti golovi.A na gotovo svih tih 7-8 derbija Zvezda je imala nedostiznu prednost.To sto je vama derbi spas sezone ne znaci da je i Zvezdi.To sto vi sami sebe lazete da ste bolji posebna je prica.Na poslednjem derbiju pola niste presli pa barem 80 minuta. Takodje,u prvenstvu je najbolji onaj ko bude prvi na kraju istog.A vas nacin na koji to gledate bi znacio da su Napredak i Vozdovac bolji od vas jer ima par sezona u kojima su bili bolji u medjusobnom susretu. A za sutrasnji derbi mi je najsumnjivija kvota na Zvezdu jer odavno kruzi prica da se i derbiji stimuju.Da li je tacno,ne znam. Tako se prica.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ne lupetaj, ostrašćeni nepoznavaoče fudbala.

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 3 godine

Pa koj tebi reko da on nije vec pozvan da gleda pa moras ti.
G

Gost blinker

pre oko 3 godine

Bices usluzen sutra jednim vinjakom marke "Rubin".
C

Crvenkape

pre oko 3 godine

Evo vam stojke...
G

Gost5

pre oko 3 godine

Poznavajuci Piksija,mislim da je ovom izjavom zacementiran status u reprezentaciji za igrace Partizana.Pa nije ti to Krstajić Stručnjak Mladen,da ga indirektno prozivate.Beogradski folovi.
G

Gostić

pre oko 3 godine

Proslavljeni trener.Stanojevic. Uzeo titulu u Tole Super ligi,prodao pricu Azijatima,napunio dzepove i sada ukće o terenima gde god igra Partizan,pun sebe,niko li tobože njemu ravan. Spusti se na zemlju,radi,radi,radi da bi jednoga dana,mozda bio dobar trener. Voleo bih da ga vidim u klubovima u kojima je Lalatovic pravio rezultate,sta bi on uradio.U Čuki,Voši,pa i Radničkom.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Zaboravio si Borac Čačak.
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Sreca da imamo primer kvazi mistera sa Italijanskog buvljaka, njegova trenerska karijera je - tuto kompleto!
d

d,g,

pre oko 3 godine

A otkad Piksi trenira Gibraltar?
d

d.g.

pre oko 3 godine

Stevanović je prodat Sitiju. Normalno da tamo nikada neće igrati. Priznaću da liga nije smešna kad neki treći klub prođe u grupu evro takmičenja.
d

d.g.

pre oko 3 godine

O kakvoj igri za titulu ovaj čovek priča? Verovatno mu sns obećao nešto što mi ne znamo. Plus 9 je nedostižno u mnogo ozbiljnijim ligama od naše. Znači Zvezda da izgubi tri utakmice do kraja, a vi sve da dobijete. NIJE NEGO.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Napišite kad je Partizan dobio zadnju prvenstvenu utakmicu. Pobedu u prvenstvu na Marakani da ne pominjem.
M

Manolas

pre oko 3 godine

Deki ako ih ne pregazimo 3 razlike treba da izgubimo titulu. Stekli su utisak da su jaki posle pobeda protiv Rada I indjije.
G

Gost 333

pre oko 3 godine

Smesan si brate,ne radi to sebi. Blago receno,bez vredjanja.
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

U poslednjih 6 derbija si primio ČETIRI gola, idi malo na gugl ako imaš amneziju.
G

Gost1244

pre oko 3 godine

Немој ти да зовеш селектора Србије, немаш наш пасош па се немој ни мијешати много.
9

951357

pre oko 3 godine

Može, za onu reprezentaciju lige kad igramo protiv Kurasaa, Devičanskih ostrva... A najjače mi je ovo, ima iz Zvezde, TSCa, što ne bi i neki naš? Pa zato što ne mora... Mogu svi da budu iz Zvezde, ili svi iz Partizana, ili niko ni iz Zvezde ni iz Partizana, ne mora. Mora samo da budu najbolji koje imamo.
p

podesen

pre oko 3 godine

Mitrovic u odbrani najbolji
S

Sale nas rival, tebi niko

pre oko 3 godine

Ne pecka on Zvezdu. On pecka Grobare i Partizan, kada vidis da im je olicenje kluba, a tek se ne smije zaboraviti koliko je imao bolji oprostaj kada je odlazio iz Partizana od velikog Sase Ilica, makar su Delije ispratili vecitog rivala u penziju jer je Sasa Ilic gospodin.
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Olicenje kluba, zato sto je prvi golman? Pecka Grobare? Bolji oprostaj od Sase Ilica? Druze, bulaznis, idi se umivaj hladnom vodom...
G

Gostiona CZV

pre oko 3 godine

Najbolje da tebe dodje da gleda i da te vrati u reprezentaciju, ceo zivot si narcis, ne vrti se sve oko tebe druze, nikad ni nije.
S

Severac1

pre oko 3 godine

Nisi Ti dovoljno kompetetntan da se obracas Draganu Stojkovicu. Poz

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Bilo ko drugi ali Markovic i Jojic...........
D

DušanGost

pre oko 3 godine

Ovaj lika u svoja prljava usta uzima ime Dragana Stojkovica Piksija ?!
G

Gos

pre oko 3 godine

E to i jeste problem u reprezentaciji već dugi niz godina. Čim se pozove neko iz naše lige odmah mora i iz "suparničkog tabora" neki da bi se održao balans. Nema veze što je Gajić trenutno jedini klasičan desni bek koji može da igra za reprezentaciju, čim je on tu obavezno da se zovu Jojić i Marković. Samo me iskreno zanima umesto koga bi to njih trebalo da zove Piksi? Umesto Živkovića koji se preporodio, ili možda ogromni mozak zaostalog parčeta populacije ove zemlje smatra da su Jojić i Marković zaslužili poziv a da se ne pozovu Radonjić i Lazović jer jbg ipak su oni igrali za Zvezdu pa nam ne trebaju...

Sport Bot

pre oko 3 godine

Mene je sramota ovih izjava Stojkovića. Ozbiljan je bio golman ali ovo da on pozove jednog Piksija na derbi hahaha da pogleda i neke Partizanove igrače, još kaže Jojić i Marković sramno. Da je rekao za ovog malog iz odbrane što je u mladoj repki ili za Zdjelara pa ok. Srozali su se kao klub mnogo i meni je krivo zbog toga.
D

DusanGost

pre oko 3 godine

Sve si dobro rekao, al brate bez te hrvatske rijeci "repka" .
P

Pravi si bot

pre oko 3 godine

Cega da se srami.. Srami se ti svoje mrznje koju ne umes ni da sakrijes.
G

GSO

pre oko 3 godine

Ok, zaboravili smo tvoju odvratnu proslost.
J

JT

pre oko 3 godine

Jojic je mozda i mogao da mu se razvijala bolje karijera, dosta pametan igrac. Lazar Markovic je trkacko grlo bez grama tehnike.
Б

Борчанац

pre oko 3 godine

Тафа вероватно мисли за Турску репрезентацију да их зову
O

Okei

pre oko 3 godine

Oni ne bi mogli da igraju ni za reprezentaciju san marina a ne za nasu..
g

gostic

pre oko 3 godine

Nije tvoje da pricas ko zasluzuje,a ko ne zasluzuje da igra za reprezentaciju.
G

Gost111

pre oko 3 godine

On samo moze da pecka, a vrlo lako ce upecati 2-3 komada,vidi se ta taktika mocnog partizana, peckanje, samo to i mogu. Posto fudbal na poslednjim derbijima ne igraju, kao da igraju ragbi, imaju specijalce u odbrani
@

@ssss

pre oko 3 godine

Kao što možeš videti iz teksta ako si ga pročitao, Zvezda je dala Stojketu jedan gol na 6 derbija i to v
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Sta li prica ovaj covek, Markovic i Jojic? Dobro je da nije pomenuo Miljkovica i Obradovica.
N

Nikako...

pre oko 3 godine

da se ne zaboravi i lola smiljanic, cenim da bi bio od velike pomoci
S

Saleks

pre oko 3 godine

Ja vidim da si na poslednjih 6 mečeva sa Zvezdom primio 3 gola, eto proverite, nije teško.
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

Pogrešio si nije 3 nego 4 ima na netu.
S

Saleks

pre oko 3 godine

Nisam pogrešio, proverio sam, na poslednjih 6 mečeva sa Zvezdom primio je 3, prvoeri ti još jednom.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Tebe ne zove zato što si se odrekao Srpskog pasoša.
d

dhsiwmakandp

pre oko 3 godine

dal si normalan, markec u reprezentacoliji, on nine bio za nju i kada je nesto kao i znao. a mustafa je zavrsio karijeru u rep. a rajkovoc je bolji od njega trenutno. jbt ramadani. mozes i lolu smiljanica da preporucis.
D

DS KG

pre oko 3 godine

previše ste poleteli sutra stiže prizemljenje
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Muki hoćeš li i ovaj 164-vrtom derbi u celoj tekmu da ljubiš i vodiš ljubav sa loptom, kao u 163-ećem derbiju.
L

Luka muka

pre oko 3 godine

Slusaj ovog Stojkovića života ti,koji lik.. Markec i Jojic hahah daj bre čoveče msm stvarno ima li tvojim glupim izjavama kraja?! Ps kako se on vodi u derbiju kada nema pasos stranac ili domaci? Ako neko zna nek mi odg hvala unapred fudbalski zaljubljenic,sportski pozz:)
G

Glup si i sam

pre oko 3 godine

Stojke je i sad no1!
D

DS KG

pre oko 3 godine

Sutra primaš za svih šest
P

Pixi10 10

pre oko 3 godine

Kao onda kad si cuvao 0-0. Sta bi bilo da su na +9, kad su ovakvi na - 9?
M

Mauzer

pre oko 3 godine

da se nisi malo zajebao s racunicom?