Komentari na vest

Stolica lansira najbolju verziju Fejse: Sigurnost postaje zaštitini znak Partizana

G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

P. S. Fejsa za sad igra fino. To se mora priznati. Samo da ostane zdrav.
M

Mozak Cvarak

pre gotovo 2 godine

igra do prvog neugodnog starta. Tad ide na tribinu fazon 6 meseci... ili jace. Igrace Iliev licno ili Vazura, pregenijalni.
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

sve je to lepo ali Ljubo Fejsa nema 25 godina. Ima 4 operacije kolena iza sebe. Nazalost dovoljan je jedan neoprezan start i seli se na tribine narednih 6 meseci. Isto tako da se ne lazemo, ispusena je mustikla jer da ga je neko hteo ne bi dosao u Partizan. Ne zato sto nema kvalitet vec samo zato sto ima predugacku istoriju povreda. Stolici svaka cast, cak to nije ni njegova krivica ali neozbiljno je praviti tim ciji je lider tako sklon povredama. Jos ce prodati Zdjelara, jer im je on jedini ostao koga mogu uvaljati nekome. Ako sudije opet budu gledale kroz prste, Partizan ce biti drugi a u Evropi opet casovi fudbala od Anartozisa, Genta i Flore a punjenje od iole jacih timova tipa Fejenord. Sportski pozdrav.
C

Commando121

pre gotovo 2 godine

Vidi se kod njega kvalitet.Pred sp u Rusiji je bio naš najbolji zadnji vezni uz Matića a nije pozvan. To je pre 4 godine.Ako sada igra 70 posto kao tada, biće najbolji igrač naše lige.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

E šale.
D

Darkobg95

pre gotovo 2 godine

Šta se dešava sa malim Danilom Pantićem?
G

Gost Lalat

pre gotovo 2 godine

Mali Pantić? A do kad je tebi mlad igrač, do tridesete
B

Bog i b0tina

pre gotovo 2 godine

30 pasova, i na kraju lopta dolazi do Fejse, koji je sa istog mesta sa kojeg je odigrao prvi pas salje u šesnaesterac.!!!!Genijalno!!!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Ja koliko sam vidio ovi su brojali kao pas i kad jedan igrac cisto dva puta dirne loptu prije predaje lopte drugom igracu. Znaci, glupost totalna. Plus da su ovi iz Trnave samo malo napravili pritisak i pokazali zelju da nam oduzmu loptu, a ne samo da se brane na svojoj polovini, tesko da bi skupili pola ovih nazovi-pasova. Mislim ono, sve je ovo ok – hajde da vjerujemo da ce se ovako moci i protiv nekog jaceg i ambicioznijeg protivnika – ali je objektivno totalna glupost od ovoga praviti kao neki primjer i furati se kako igramo kao neki revolucionarni fudbal ili sta vec da je bila poenta od ovih sto vode Partizanove socijalne medije.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Pa naravno da je genijalno.. Tada se otvorio prostor i ide pas iz udžbenika.. Citam kom kazu dodaju se a mogli su tako loptu u 4 pasu.. i ti sad treba sa takvim duducima da ulazis u raspravu i da im objasnjavas..
@

@Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Ne kažem da je Spartak Trnava merilo kvaliteta, ali je trećeplasirana ekipa njihove prilično izbalansirane i ujednačene lige. Neka ovako bude sa Čukom i ostalima - ja srećan. Za Zvezdu će, naravno, trebati dosta bolje.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Solidno stolica popunjava tim.bice ovaj partizan jaci od ser stanojevog geronta..ipak je zvezda i dalje jaca al treba nam i jak partizan...sad cekamo spica u zvezdi,cekamo vojvodinu,cuku,tsc da se pojacamo..
l

lool

pre gotovo 2 godine

Partizan uzima titulu i ulazi u LS
1

100%

pre gotovo 2 godine

Na PLAYSTATION
C

Capice

pre gotovo 2 godine

Ne mozes da igras profesionalan fudbal i da treniras u nazuvicama, pa to ni u zoni nema. Kako ne pogleda sliku svoju i vidi da je jednostavno ruzno
G

Gostzazaza

pre gotovo 2 godine

On moze kako hoce lave , a ti ne mozes nikako zato i komentarises.Posalji instagram ili fb da vidim da li tebe komentarisao Fejsa Ljuba? hahaha
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Mozemo pricati sta god, ali da je Fejsa klasa od igraca( kad je potpuno spreman,to jeste da ga mimoidju povrede) klasa je!! Kad vidim njega,Jeftovica i Zdjelara( steta sto ce biti prodat) a i ovaj Andrade vidi se zna fudbala,sredina je Top, jos jad bi dosao Ljajic. Samo zdravlje da te Ljubo posluzi i znamo da ces biti jedan od lidera ovoga tima.
P

Pep

pre gotovo 2 godine

Ovo je samo dokaz kako trener zna da iskoristi i prepozna sta koji igrac moze da radi i donese u njegovom sistemu. Prvo je napravio veliki rez i sto se vec vidi prijalo je timu. Mislim da je ovo trener koji zaslužuje da mu se da vreme i siguran sam da ce ovo biti najbolji Partizan u poslednje vreme. Do TITULE!
K

Komsije drage

pre gotovo 2 godine

Cuvajte se vi TSC, Čuke i Voše, bice teska ali vrlo interesantna borba za drugo mesto!!!
K

Kampanja krenula

pre gotovo 2 godine

Jedan novi Partizan, više nisu mini Atletiko, sad su mini Barsa, pa ko izdrži od štopera celu utakmicu da uzaludno dodaje jedan drugom. Kakva kampanja oko Stolice kao da je došao iz lige petice, a ne sa klupe Voždovca.
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Samo kad se prestalo sa njegovim pozivanjem u reprezentaciju. Valjda Bjeki i kompaniji neće pasti na pamet da ga povedu na SP posle ovih tirada o njemu i naručenih tekstova o filozofu, modernom Stolici koji snima utakmice i dronovima, a ima da ga oteraju do oktobra. Mada kad bolje razmislim sezona počinje za koji dan, može se destiti da ga otpuste i do septembra.
S

SakriveniGvardiola

pre gotovo 2 godine

Ovaj Stolica i likom i stilom igre podseća na Gvardiolu:)))Onda će doći Flora u LK i od lažnog Gvardiole ostaće Prevariola:)
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Fejsa je doktor fudbala i nije slučajno igrao u jakim klubovima i ligama, gde je osvajao mnogo trofeja. Njega samo da zaobidju povrede i Partizan će imati ogromno pojačanje u timu.
G

Gost82

pre gotovo 2 godine

posle jedne utakmice odigrane , on postaje zastitno lice , skida se grb i stavlja fejsin lik
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Kao prvo, 1.2m eura Hajduku nisu nikada ni dali pa se spomenuti klub i ugasio.Na isti fazon novac nije dobio Banatski dvor za Tosica bas kao ni BSK Borca za Stefana Savica. Ta dva kluba su trebali dobiti po 50% od narednog transfera. Sve im je to oprosteno,zataskano ili sta god. Sto se ovih bombasticnih naslova tice,toga ima samo kod nas.Covek nije igrao godinu ipo ili dve dana,odigrao jedno poluvreme protiv nekih sabana i to prijateljsku utakmicu i vec ide odusevljenje neko kao za ovog Andradea.Nije covek dva treninga odradio vec je vrhunsko pojacanje.Sacekajte Evropu pa onda sudite.Javor cete naduti,oni grdnici vec skinuli gace tu vec upisite tri boda. I pripremite tekstove hvale za nakon meca.Krece Rikardo da terorise mreze.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

glupa ne glupi, od para koje je Partizan uplatio Borci oni su izgradili čitav njihov sportski centar i karantin i svlačionice, ugradili novu travu na glavnom i napravili sasvim dobre uslove, BSK i dan danas živi od tih para i svakom prodajom Savića, tako da bolje razmisli pre nego sto pričaš, to sto Zvezda nije uplatila Nisu za Pavkova, Borcu iz Cacka za Vujakliju ili Spartaku iz Subotice za Milosevica to bolje da pričaš nego da lupas gluposti
M

Mich

pre gotovo 2 godine

Hahhahaa da sigurno su napravili ceo taj sportski centar od partizanovih para..
s

sta reci....

pre gotovo 2 godine

Kakvi su ovo klipovi majko mila, kakav je ovo cirkus od kluba
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

"Opterecen novcem datim Hajduku" - ali taj novac nije dat Hajduku 😁