Stolica u Olimpiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.06.18. | 16:51

Srpski trener zvanično promovisan, doveo četvoricu pomoćnika, obećao dominaciju na svakoj utakmici

Ekspresna realiazcija posla. Pre četiri dana najavljeno, ovog utorka završeno. Ilija Stolica promovisan je u Ljubljani kako novi šef stručnog štaba Olimpije.

Srpski trener je potpisao dvogodišnji ugovor i odmah nagovestio da u glavnom gradu Slovenije ima visoke ambicije. Kako u smislu odbrane duple krune, tako i u pokušaju da se uzasnom stazom probije do grupne faze Lige šampiona.
Jasno mi je da sam došao u klub visokih ambicija. To je bio i presudni faktor da se opredelim za ovu avanturu. Od trenutka kad me je Olimpija kontaktirala, pogledao sam veliki broj utakmica, upoznat sam s kvalitetom sadašnjeg tima. Osvajanje duple krune minule sezone je fenonenalan uspeh, moramo da nastavimo tim tempom, kako bismo i naredne takmičarske godine uživali u tom uspehu“, predočio je Stolica, na stadionu „Stožice“ obreo se zahvaljujući našem agentu Vojislavu Petroviću, ključnom čoveku za realizaciji ovog posla posle pregovora sa predsednikom Milanom Mandarićem.

Izabrane vesti

Menadžer Petrović, Mandarić i Ilija Stolica

Petrović je završio pregovore u kojima je rukovodstvo Olimpije insistiralo baš na profilu trenera kakav je Ilija Stolica, s ciljem da se klub uzdigne na evropski nivo. Valja istaći da je Stolica u Ljubljanu doveo i petoricu pomoćnika, s kojima je sarađivao u Voždovcu i Vojvodini. U pitanju su pomoćnici Aleksandar LintaGoran Sretenović, kondicioni trener Duško Korać i stručnjak zadužen za rad sa golmanima, Miljan Vesić.
Olimpija je klub sa velikom tradicijom i bazom navijača, zaslužuje najbolje rezultate. Oni su uvek merilo uspeha. Postoje različiti načini kako da se do uspeha dođe. Obećavam da ćemo igrati agresivan fudbal, pokušaćemo da dominiramo na svakoj utakmici. Imamo četiri sedmice da se pripremimo za kvalifikacije. Uradićemo sve što je do nas da brzo izgradimo konture ekipe. Jedva čekamo prvi meč u pohodu na Ligu šampiona“, dodao je Stolica, koji je na Tviter profilu Olimpije predstaljen na originalan način, što se da videti na naslovnoj fotogrrafiji.

 


tagovi

Ilija StolicaFK Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara