Komentari na vest

Stop Aston Vili, Arsenal ima novu "desetku"

J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

I dalje sam misljenja da je Smit najveci talenat Arsenal, veci i od Sake. Time sto su mu dali 10 znaci da dosta ocekuju od njega i da ce ga vise forsirati ove seozne. Iskreno se nadam da nece dovoditi Medisona, jer time bi ogranicio njegov razvoj kao sto su odradili sa Odegardom. Dovodjenjem Aouara za ovu cenu koja se pominje (oko 25-30 miliona), zatim Abrahama na pozajmicu sa obavezni otkupom za 40tak miliona i jednog desnog beka, mislim da bi Arsenal imao odlican prelazni rok. Dzaka ponovo konacno krenuo da igra i cena od 20 miliona je premala, gledaju za koliko se prodaju mnogo slabija imena od njega. Svakako bih njega ostavio barem za klupu u tom slucaju. Dodajmo da Arsenal proda Beljerina, Vilijama, Viloka, Nketiau i jos bar takvi igraca, bice to odlican prelazni rok za Arsenal.
L

Lelcina

pre gotovo 3 godine

Vidi se koliko su standardi pali kad je Abraham dobro pojacanje
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

@Lelcina Burazeru, pises kao da ja biram koje igrace zele da kupe, a ne ljudi iz Arsenala. Svakako si u pravu da su spali standardi. Gledajuci njihovu politiku godinama unazad znas da nikad ne pucaju na najveca pojacanja i da kad god se neki jaci klub ( citaj Celzi, Mancesteri, Real, Barsa, PSG, Juventus, Bajern...) ubaci u pricu oko nekog igraca, Arsenal se odmah povlaci jer znaju da ne mogu da pariraju finansijksi, a u poslednje vreme ni prilikom za trofeje. Prevelik je spisak dobrih igraca za koje je Arsenal navodno bio zainteresovan, a na kraju ih nije doveo iz razlicitih razloga. Moj komentar gore je zasnovan na prethodnim iskustvima i mogucnostima Arsenala u ovom trenutku. Realnost je napadac ranga Abraham koji uopste nije los kao sto ga sad predstavljate. Nije klasa, ali nije los. Kao navijac Arsenala ne zamlacujem se idejama da Arsenal ima sanse da dovede Halanda, Sanca, Varana, Hakimija, Lukakua, Grizmana, Ramosa, Laporta, pa cak ni Sterlinga. Po pricama koje kruze po novinama, za Lokatelija zainteresovan Juventus, za Aouara Mancester i Liverpul, za Renata Liverpul i Barselona, za Nevesa Mancester. Ovo je sve rekla kazala, ali ukoliko bilo koji od ovih timova stvarno zeli ove igrace zaista mislis da ce tu Arsenal izaci kao pobednik? Istorija kaze da nece.
J

Jakoee

pre gotovo 3 godine

Ogroman talenat, ali se bojim da ce biti povreda. Samo da ne bude ista prica kao sa Vilserom, Remzijem, Volkotom i ostalima koji su sa 20 kidali i posle ostali na istom tom nivou, izuzev Remzija donekle. Smit Rouv se vec dva puta povredio prosle sezone, koliko je dobar toliko je mekan. Ima malo stil igre kao kamikaza ide direkt u protivnika i sklanja loptu na 10 cm kao Nejmar. Zato trpi mnogo udaraca. Nadam se da ce poraditi na fizici, da se manje povredjuje i bice top.
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Arsenal ako bude među 10,biće uspeh
Z

Zlaki

pre gotovo 3 godine

Odjednom smeha ni od kud :D:D:D
G

Gost300

pre gotovo 3 godine

Vrhunski posao za klub,strasan talenat
G

Gostmfm

pre gotovo 3 godine

smit rou i saka 2 jedina dobra igraca koje je omladinska skola izbacila u zadnjih 15 godina. Naravno uz Gnabrija i Malena koje nisu prepoznali na vreme
G

Gunners

pre gotovo 3 godine

Ova dvojica su englezi (19 i 20 god.) što mi se najviše svidja. Stižu još 2 engleza i to Ben White 23 god i desni bek umesto Belerina , veliki potencijl i talenat Max Aarons 21 god.
L

Looooooool

pre gotovo 3 godine

Sto Arsenal dovede Aronsa toliko ce i Liverpul Mbappea
E

E!

pre gotovo 3 godine

Prosek klinac, ovi u Arsenalu tripuju da je De Bruine...
G

Gost300

pre gotovo 3 godine

Nek je talenat Zuma :)))))))
F

Ffs

pre gotovo 3 godine

Pa nije aigurno svetska klasa niti ce biti blizi De Brujnea ali je daleko najbolje sto Arsenal ima i sto je imao u zadnjih 5 godina. Saka i dalje najvredniji njihov igrac