Golman Hansen
Golman Hansen

Stradanje Nordsjelandovo pred Partizan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.08.23. | 15:55

Silkeborg srušio lidera – 2:0

Dobre vesti za Partizan iz Danske: Nordsjeland je i te kako ranjiv! Iako je od početka sezone, na oba fronta, izgledao nedodirljivo do danas.

Ali, Silkeborg je u 5. kolu prvenstva Danske pokazao da i Tigrovi imaju ahilovu petu koja može da se eksploatiše, preko koje može i Nordsjeland da se obori. Posle četiri pobede u četiri kola u “domaćici” i remija i pobede nad FCSB-om u Evropi, naredni protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencije upisao je prvi poraz u sezoni – 2:0.

Izabrane vesti

Silkeborg je poveo iz penala u 56. minutu, koji je mimo svake logike napravio Hej. Napadač domaćih Lind je već krenuo s loptom ka gol-autu, nije to bila nimalo opasna situacija po gol Nordsjelanda, ali je štoper udario s leđa po nozi Linda i skrivio penal, koji je Tengštet pretvorio u vodeći gol.

Napadač Silkeborga Linda je zadao domaći zadatak Mateusu Saldanji i ostalim ofanzivcima Partizana kako se igra protiv zadnje linije Nordsjelanda. U 67. minutu ostao je potpuno sam između dvojice štopera gostujućeg tima, pravovremenu loptu na peterac je poslao Sone, a Lind je uklizao i poslao je u mrežu za 2:0.

Posed lopte je bio na strani Nordsjelanda, ali svi ostali statistički parametri pripali su Silkeborgu, koji je igrao direktan, brz fudbal, koristio svaku grešku Tigrova da ih stavi na muke.

Najboljeg fudbalera Nordsjelanda Ernesta Nuame nije bilo danas u timu, tako da deluje sve realnije opcija da se već za koji dan preseli u francuski Lion i ne bude u timu za dvomeč sa Partizanom.

Tigrovi su danas igrali u formaciji 4-3-3, a startnih 11 su činili: Hansen – Viladsen, Hej, Nagalo, Svesnon – Sertdemir, Tverskov, Diomande – Antman, Ingvartsen, Osman.

Osim Nuame, bile su još dve promene u odnosu na sastav koji je u četvrtak veče eliminisao FCSB.

Prva utakmica između Nordsjelanda i Partizana igraće se u četvrtak veče u 18.30 časova.



tagovi

NordsjelandFK PartizanSilkeborg

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara