Strahinja Bošnjak u Voždovcu, Marka Jovičića zovu u Afriku

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.01.19. | 16:59

Crno-beli smanjuju igrački kadar

Prvi deo sezone u Zemunu, a drugi u Voždovcu. Šuškalo se minulih dana da će Strahinja Bošnjak tokom zime ponovo promeniti sredinu, a to će se verovatno i desiti, pošto je dogovoreno da mladi štoper Partizana pređe u klub iz Zaplanjske ulice.

Izabrane vesti

Crno-beli su procenili da imaju dovoljno kandidata za mesta u srcu odbrane, pa će nekadašnji omladinski reprezentativac promeniti sredinu i zaigrati na stadionu na krovu tržnog centra. Bošnjak je jesenas odigrao sedam utakmica za Zemunce, očekuje se da uskoro parafira za Voždovac, gde će preći po raskidu ugovora sa Partizanom.

S druge strane, golman Marko Jovičić bi mogao da promeni ne samo grad i državu, već i kontinent. Talentovani čuvar mreže dobio je poziv da brani za jedan klub iz Afrike i postoji mogućnost da do kraja prelaznog roka i on napusti klub iz Humske.  

Jovičić je prošle sezone branio na 11 utakmica za crno-bele, međutim, u aktuelnoj nije dobio priliku. Vođen željom da bude na terenu, pre nego na klupi ili tribinama, mogao bi da promeni sredinu i to u vidu pozajmice, s obzirom da je ugovorom „vezan“ za Partizan do juna 2020.

FOTO: Star sport, MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara