Strahinja Pavlović (©AFP)
Strahinja Pavlović (©AFP)

Strahinja Pavlović: Rekao sam da ću sigurno dati gol protiv Jamajke

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.06.21. | 13:52

Uvertira bila dva pogotka na treningu dan ranije

Ušao je Strahinja Pavlović na poluvremenu u igru i za tih 45 minuta spasao reprezentaciju Srbije poraza od Jamajke (1:1).

Mladi štoper je postigao izjednačujući gol, sprečio dve opasne kontre Jamajkanaca i pokazao se kao najbolji igrač srpskog tima, iako je znao i on da napravi poneku grešku na terenu.

Izabrane vesti

Blistao je Pavlović od zadovoljstva posle meča, prvi gol u dresu najdražih boja, nije to mala stvar.

Nadao sam se da ću ga dati u ove tri utakmice na startu kvalifikacija, ali se dogodio na meču prijateljskog karaktera. To ne menja na stvari, ovo mi je osma utakmica u reprezentaciji i prvi gol. Rezultat nije najbolji, ali poznato je da smo imali dosta problema uoči puta u Japan. Sezona je upravo završena, mnogo je povređenih igrača, ovde ima i umornih, ali došli smo da odradimo što je bolje moguće i mislim da smo za sada uspeli“, bili su prvi utisci Pavlovića.

Zanimljivo je da je bio siguran da će danas biti strelac, iako mu to nije u opisu posla. Uvertira su bila dva gola na treningu dan uoči utakmice.

Dao sam dva gola na tom treningu i to je bila lepa uvertira za utakmicu. Rekao sam da ću sigurno dati gol protiv Jamajke. Ukazao se prostor, prvo sam šutnuo levom, ali slabo… lopta mi se uz dosta sreće vratila, video sam prazan ugao, gađao slabijom nogom i pogodio“.

Pogodio je desnom nogom, a igrao sa skoro skroz zatvorenim desnim okom.

Bio sam na moru šest-sedam dana pre okupljanja reprezentacije, ugrabio sam priliku jer se posle Japana odmah vraćam u Monako. Izgleda da sam na moru pokupio neku infekciju, a juče na treningu, kao za inat, lopta me pogodila na isto mesto i oko je još više oteklo. Ali nadam se da će proći do utakmice sa Japanom“, rekao je Pavlović.


tagovi

Strahinja Pavlovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara