Strahinja Pavlović (Foto: AFP)
Strahinja Pavlović (Foto: AFP)

Strahinju Pavlovića inspirisalo interesovanje Juventusa: Gol i iznuđen penal u Kupu Austrije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 02:23

Odlično izdanje srpskog defanzivca u ubedljivoj pobedi nad Admirom

Teško da je Strahinja Pavlović letos mogao da napravi bolju odluku za dalji razvoj karijere. Bila je ona u padu, srpski defanzivac jedva da je dobijao priliku u Monaku, ali je početkom jula odlučio da napusti Kneževinu i krene put Salcburga, tamo gde mladi fudbaleri dobijaju priliku da iskažu talenat.

Pavlović svoj potvrđuje na nedeljnom nivou. I ne govorimo tu samo o njegovim defanzivnim karakteristikama, već i o ofanzivnim koje bivši štoper Partizana očigledno poseduje. U prilog tome i nova odlična partija 21-godišnjeg defanzivca.

Izabrane vesti

U danu kada su italijanski mediji pisali o interesovanju Juventusa za njegove usluge, srpski štoper postigao je gol i iznudio penal u osmini finala Kupa Austrije u ubedljivoj pobedi Salcburga nad Admirom – 6:1 (4:0).

Pavlović je pogodio u 25. minutu, prilikom kornera sa desne strane koji je izveo Maurits Kjergor, kada je na pet metara nadvisio nekoliko defanzivaca austrijskog drugoligaša. No, iako je već do poluvremena Salcburg do vrha napunio mrežu domaćina (4:0), nije Pavlović prestao da kidiše na gol rivala, već je u 74. minutu u protivničkom šesnaestercu iščeprkao loptu ispred čuvara prilikom još jednog kornera i tako iznudio penal za konačnih 6:1.

Večerašnji gol bio je drugi Pavlovićev u dresu Salcburga. Prvenac je postigao u četvrtom kolu u pobedi nad Volfzbergerom, a upisao je i asistenciju u podeli bodova sa LASK-om početkom meseca.

(Pavlovićev gol pogledajte na 2:05, iznuđen penal na 6:50)



tagovi

Strahinja PavlovićRed Bul SalcburgSalcburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara